IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ОщеОтДете
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот ОщеОтДете » 20 окт 2012 21:52

we are the champions написа:
ОщеОтДете написа:Тъй като бях на мача... кажете сега, кой кого надвика? Или кой кого надигра!? Всичките ми приятели ми казаха, че сме надвикали тези отсреща, и че сме ги надиграли тотално. Видя ли мачът качен някъде го свалям моментално, а ако някой знае къде е качен, да дава линк, моля Ви!

човек само сектор Г се чуваше, и по едно време се чуваше да ви е*а майката незнам от кой сектор беше.

Това бяхме ние... и пак наакаха, спряха първи... както на миналото дерби ;).

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:53

Жалко за Левски, убихме им мечтата за титлата... дано и Лудогорец се издънят някъде, за да стане отново завързано първенството, като се включим и ние от изотзаде :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 окт 2012 21:56

Днескашният мач беше трети за Нюаджи в неговата кариера като футболист и първи гол изобщо. Надявам се да продължи с доброто си представяне.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 20 окт 2012 21:57

шивача написа:Жалко за Левски, убихме им мечтата за титлата... дано и Лудогорец се издънят някъде, за да стане отново завързано първенството, като се включим и ние от изотзаде :mrgreen:

Важното е да им влизаме изотзаде ,другото само ще се нареди !
Понеделник да внесем жалба в съда и да ги почваме и ония .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 21:57

шивача написа:Жалко за Левски, убихме им мечтата за титлата... дано и Лудогорец се издънят някъде, за да стане отново завързано първенството, като се включим и ние от изотзаде :mrgreen:

шивач, пускай ''ЦСКА шампион на България за 2012/2013, ако не вярвате в маите, вярвайте на мен'' :lol: ;)

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 20 окт 2012 21:59

Момци, ама ние верно много сме ги стъжнили тия бе... никакви ги няма :lol: :lol: трибуни, терен... навсякъде се чудят от къде им е дошло хахахахаха :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:59

percival написа:

Важното е да им влизаме изотзаде ,другото само ще се нареди !
Понеделник да внесем жалба в съда и да ги почваме и ония .

[offtopic]жалби до откат, и не само-трябва да се разнася шап и други щамове, докато не победим :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 22:00

Teo написа:

шивач, пускай ''ЦСКА шампион на България за 2012/2013, ако не вярвате в маите, вярвайте на мен'' :lol: ;)

да зареждам карабината викаш :lol: лошото е, че ни ми вярват, чакат края на света, иначе с удоволствие :)

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 20 окт 2012 22:00

шивача написа:
kalata80 написа:
шивача написа:[offtopic]как така няма 100 теми с оставката на Илиян, тоньо, моньо и Гаджев-вън????? а аз чаках апокалипсис, явно освен на трибуните и у форумът нема "живи" левсдкари!?[/offtopic]

Серж Нюанджи е един от малкото красиви негри :lol:

Цуни го по муцунката тогава. :lol:

[offtopic]що да не, и за разлика от майка ти-без пари ще го направя :lol:[/offtopic]
Ето това е любов от пръв поглед и не намесвай майките,защото светът е малък.Чекиджия недорасъл. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 22:03

ОщеОтДете написа:Момци, ама ние верно много сме ги стъжнили тия бе... никакви ги няма :lol: :lol: трибуни, терен... навсякъде се чудят от къде им е дошло хахахахаха :lol:

с фенове туристи може да надпеят Монтана или Банско примерно без да ми се обиждат колегите., но ние както и миналото дерби бяхме над тях във всяко едно отношение :lol:

Върни се в “ЦСКА”