Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 16 апр 2024 15:08

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
InformationChannel написа:Едното няма връзка с другото. Знам хора, които са с речника на селски овчар, а учат в Западна Европа. Единствената разлика е, че все още не използва просташки език като Боко.

Е как да няма .... говори много лошо за Харвард, че подобни минзухари са получили диплома от там. Явно нивото и там вече е като ЮЗУ "Неофит Рилски" ....

А той въобще завършил ли е там Кирчу? Щото аз мога да запиша курс сега към Харвард за някаква икономика примерно и да ми издадат сертификат/диплома и всичко е онлайн, няма да съм стъпил в САЩ.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2

Завършва финанси в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в челните 10% между завършилите неговия випуск. Един от неговите преподаватели е професор Майкъл Портър, при когото специализира.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 15:27

Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:
delqnski47 написа:Толко ли си нямаш нормална работа, че да ставаш натискач на копче. :lol:

То едното не пречи на другото по принцип. Даже си помагаш с връзки после за евентуален бизнес като се знаеш с всички важни хора в града. Или поне нямаш дертове да си запишеш детето на ясла после примерно :lol: :lol:

Заедно с тва щеше да е още по привлекателно, ако и не се слушаше вожда отгоре ами гласуваш по съвест и знания. Или малко повече мажоритарност. Заради тва парламентаризма в тоя формат трябва да бъде реформиран, ама няма кой да го направи.
90% от съдържанието в залата е пълна леш, следя ги редовно. Все пак има едно 10% експерти.

Поне ще се впиша идеално с юридическото ми образование. Даже водя на Пинокио с 1 година повече стаж в специалността, че вече с друго се занимавам :lol:

Един приятел така напусна Герб. Водиха го и до Брюксел по някаква програма, ама каза, че не му харесва да е натегач и че не се приемало добре да си изказваш мнението.

Иначе общински съветник е идеално. Аз депутат не бих станал никога така или иначе. А и такива връзки нямам и едва ли ще имам. Ходиш на работа веднъж на 2 седмици и взимаш едни пари за нищо правене :mrgreen:

За общински съветник по става като че ли, да.
Ми кат се кандидатираш пускай тука плаката да те гласуваме от форона.! С изричното съгласие, че ще защитаваш интересите на форум Гонг ! :lol:

Форумчето е много умряло иначе можеше и ние една партийка да си направим. Ей го Смити е патрон и ще отпусне финансиране. Ще го пишем лидер :lol: :lol:

Буквално "Ето ви тоя куфар. Сега легализирайте проституцията" :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 15:31

delqnski47 написа:Буквално "Ето ви тоя куфар. Сега легализирайте проституцията" :lol: :lol:

Ще се съберем всички ЙОристи и ЕКОномисти от форумчето и ще решим проблемите на държавата :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 15:33

Soulen написа:
delqnski47 написа:Буквално "Ето ви тоя куфар. Сега легализирайте проституцията" :lol: :lol:

Ще се съберем всички ЙОристи и ЕКОномисти от форумчето и ще решим проблемите на държавата :lol:

Ааа и инДженери има, недей така. :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 15:41

delqnski47 написа:
Soulen написа:

Ем пускаме един конкурс и всеки да си снима виШуту. Колкото по-малко стаж и работни дни, толкова по-добре. Да взимаме пример от професионалистите :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2024 16:36

Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Ем пускаме един конкурс и всеки да си снима виШуту. Колкото по-малко стаж и работни дни, толкова по-добре. Да взимаме пример от професионалистите :lol: :lol:

Че аз съм идеален ве, юрист без ни един ден по специалността. Слагайте ме министър на правосъдието директно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 16:41

rhaegar написа:
Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Че аз съм идеален ве, юрист без ни един ден по специалността. Слагайте ме министър на правосъдието директно.

Христо, ти ли си ве? :lol: :lol:

Аз те помня, че си учил право, щото те питах разни работи още като студент първи курс преди бая годинки. Аз ще взема туризма примерно :mrgreen:

Взимай Помияра за вице, нали и той е юрист :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 апр 2024 16:46

Soulen написа:
rhaegar написа:
Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Христо, ти ли си ве? :lol: :lol:

Аз те помня, че си учил право, щото те питах разни работи още като студент първи курс преди бая годинки. Аз ще взема туризма примерно :mrgreen:

Взимай Помияра за вице, нали и той е юрист :)

освен да стана енергиен тогава - че имам енергия да пиша простии :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 апр 2024 16:51

По ме блазни да ми давате обществени поръчки и да Ви връщам ресто.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

InformationChannel
Контакти:

Мнениеот InformationChannel » 16 апр 2024 17:46

rhaegar написа:
Soulen написа:
delqnski47 написа:
Soulen написа:

Ааа не тук ще сме конкуренция хаха

Върни се в “Свободна зона”