Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 11:59

ReBorn1982 написа:
InformationChannel написа:Едното няма връзка с другото. Знам хора, които са с речника на селски овчар, а учат в Западна Европа. Единствената разлика е, че все още не използва просташки език като Боко.

Е как да няма .... говори много лошо за Харвард, че подобни минзухари са получили диплома от там. Явно нивото и там вече е като ЮЗУ "Неофит Рилски" ....

А той въобще завършил ли е там Кирчу? Щото аз мога да запиша курс сега към Харвард за някаква икономика примерно и да ми издадат сертификат/диплома и всичко е онлайн, няма да съм стъпил в САЩ.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 12:59

Отървавате се от Волгата. Приел е номинация на ''Възраждане'' за европейските избори.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 апр 2024 13:09

delqnski47 написа:Отървавате се от Волгата. Приел е номинация на ''Възраждане'' за европейските избори.

Браво. Там ще е много по-полезен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 апр 2024 13:10

delqnski47 написа:Отървавате се от Волгата. Приел е номинация на ''Възраждане'' за европейските избори.

Падна ми в очите с този си ход, честно казано...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 13:21

Като ще се правиш толкова години на клоун е редно да кешираш накрая. Трябва да си луд да откажеш 6к евро без бонусите на месец и пълен айляк.

Между другото партийното мнение и личното мнение по вътрешна и външна политика много често нямат нищо общо. Аз примерно имам познат гербаджия, който е доста русофилски настроен, ама на интервюта пред телевизията казва, че е ЗА да бутнат Альошата :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 13:37

Soulen написа:

Като ще се правиш толкова години на клоун е редно да кешираш накрая. Трябва да си луд да откажеш 6к евро без бонусите на месец и пълен айляк.

Между другото партийното мнение и личното мнение по вътрешна и външна политика много често нямат нищо общо. Аз примерно имам познат гербаджия, който е доста русофилски настроен, ама на интервюта пред телевизията казва, че е ЗА да бутнат Альошата :lol: :lol:

No shit. :geek:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2024 13:39

Гледам ''комисията'' за Нотариуса. Голямо шоу - Каскета се гъбарка с тях през цялото време, а Минчев мънка и му вика да не го прекъсвал докато нашио ги ебава. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 13:42

delqnski47 написа:
Soulen написа:

No shit. :geek:

Някой ден, ако влезна в политиката понеже имам такава възможност, ще е голям цирк, ако видя как някой тука ме е кълнял, а сега ме цитира без да знае, че съм аз :lol: :lol:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 апр 2024 13:58

Soulen написа:Някой ден, ако влезна в политиката понеже имам такава възможност, ще е голям цирк, ако видя как някой тука ме е кълнял, а сега ме цитира без да знае, че съм аз :lol: :lol:

Ай, добре че те познавам :lol: Аз пък съм още по-тъп и си пиша директно с името - ма сигурно щото още не ме е срам от себе си :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2024 14:01

tmanolov написа:
Soulen написа:Някой ден, ако влезна в политиката понеже имам такава възможност, ще е голям цирк, ако видя как някой тука ме е кълнял, а сега ме цитира без да знае, че съм аз :lol: :lol:

Ай, добре че те познавам :lol: Аз пък съм още по-тъп и си пиша директно с името - ма сигурно щото още не ме е срам от себе си :mrgreen:

Ем, мога да го играя и копейка като плюя по либералчетата, мога и евроатлантик като плюя по орките. Надявам се на колегиалност и да не ме издаваш :lol: :lol:

Твоята фамилия е популярна и може и да не се усетят хората, ама ако са те гледали в Стани Богат няма как вече :))

Върни се в “Свободна зона”