"Не гледам телевизия, просто защото рядко ми остава време за това и ако го правя, то е за да гледам спорт основно. Вярвам на това, което виждам, а то е че се правят пътища(нещо изключително важно за да се развива успешна икономика), строят се спортни съоръжения, опитват се да държат държавата икономически стабилна- нещо много трудно в днешни дни(справка Гърция, Испания, Ирландия, Италия...). Няма как да знам кой какво е дал и колко колко ни е дал на нас- за мен е важно да виждам някакво развитие, нещо реално, което се прави и аз го виждам. Другото са слухове, клюки, и политически интриги..."
===============
Ами значи се доверяваш на това което си чул , но си чул това което постоянно бълват медиите !!!!
Колегата ти каза пропагандната машина работи с пълна пара, наистина щеше да е добре ако се и ремонтираха пътища и примерно във великата София с най-великата кметица която си я избрахме дори на първи тур !!!!
За да не обвиниш в пристрастие провери сам ама от източници а не от интервюта на премиера слънце колко километра магистрали е построил строителя на България и каква е цената на 1 км. при него , също така можеш да видиш и колко са построени при жълтите и комунистите !!! А това за еврофондовете е такава химера,и друго можеш да се поинтересуваш вече има дори офиц. информация че вицето и мин. на финасите иска през 2012/2013-та външният дълг на България да нарастне с 3 млрд. Е?
Ама как така ?
Това означава ли че ще теглиме кредит ? Нали сме супер с еврофондовете ?
Къде се стопиха 3,5 млрд. лв от финансовия резерв , нали усвояваме фондове ?
От коя институция евентуално ще бъде този кредит ?
Има ли друг начин външният дълг да нарастне с 3 млрд. Е?
и т.н.т.
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станишев: 100 млн черни пари спечелиха победата на ГЕРБ
За последните 22 год. България се управляваше от 3 качествени партии - СДС,Царя и сега ГЕРБ.Който каквото и да върти,да суче ББ може да е всякакъв,но покрай всички скандали върши и работа.Докато ония нещастници бсп,единственото с което бяха известни бяха техните скандали,корупция,съмнителни сделки и т.н.Бургас ти се чудиш,как всички може ли да гласуват за ГЕРБ,аз пък се чудя как може при положение,че помним какъв хаос беше при предишното правителство ( 2005-2009 )все още тия червени боклуци да получават по 1 млн. гласа
Нещата в които куца политиката на ГЕРБ е образованието и здравеопазването,две изключително важни елемента,които трябва да се реформирират възможно най-бързо.

Нещата в които куца политиката на ГЕРБ е образованието и здравеопазването,две изключително важни елемента,които трябва да се реформирират възможно най-бързо.
Червени, зелени, сини.....всички купуват гласове-факт!Факт е също, че в момента мнозинството хора не са готови отново Станишев да си показва мазната физиономия по телевизора.....и да се хвали за мизерните пенсии, заради които старците си дадоха вота преди няколко дни.
Истината е че в момента се случват страшни неща в милата ни родина.До година-две ,ще се види на какво дередже сме и тогава жална ни майка.От всички магистрали дето е построил пожарникаря има само една "Люлин",която той дострои или по-скоро и резна лентата.Тоя профан среза толкова ленти на разни обекти които дори не са започнали да се строят,а и скоро няма да започнат.За фондовете не ми се говори,защото и там няма развитие.Работете данъкоплатци,а пенсии на куково лято,но пък ще си имате магистрали.
Fichango написа:Kаквито и да са - за всичко са прави. Да не смятате, че изборите са честни?
За всичко били прави... Лелеееееееееееееее ходи да скърбиш с другарите, промит !

dunavfc имам един въпрос ?
Кое и е качественото на партия ГЕРБ, това че каквото каже един човек и това става ли ?
И то този човек е с доста компрометирано минало , не по-малко от на Станиш и ВСИЧКИ в политическия ни елит .
Какви са им кадрите на ГЕРБ ?
Кое и е качественото на партия ГЕРБ, това че каквото каже един човек и това става ли ?
И то този човек е с доста компрометирано минало , не по-малко от на Станиш и ВСИЧКИ в политическия ни елит .
Samoyl написа:Нека и аз се включа в тази дискусия. Ако някой си мисли че едните са давали пари а другите само са седели и гледали....дълбоко се лъжете ; ) Искам само да коментирам една извадка която направиха по телевизията, как са гласували хората.В нея нямаше нищо странно и нелогично. Още повече че това се случва на всички избори години на ред.За БСП са гласували предимно - роми, турци , хора с ниско образование. Мисля че това е доста показателно! ГЕРБ - БСП , 30 - 70%. що се отнася до тези три групи.Правете изводи ; )
Според кого?Платените телевизии(Нова, Бтв..) и социолози..?

Последна промяна от RedeviL на 01 ное 2011 17:20, променено общо 2 пъти.
Bourgas написа:Недоумявам как има умни, интелигентни хора, гласуващи за ГЕРБ? Недоумявам как може да си оставите бъдещето в ръцете на тази натурализирана мутра ББ? Недоумявам как в ПАРЛАМЕНТАРНА Република, "биг босът" е Министър-председателят, вместо председателят на Народното Събрание? Недоумявам как може да се радвате на нещото, от което се опитвахме да избягаме, а именно управлението на държавата от САМО един човек? Недоумявам защо не се гласува за КОЯТО и да е друга партия, не за ГЕРБ за президент? Недоумявам и неразбирам.... Кьорави ли сте да видите на какво дередже ни е икономиката? Има 40% икономисти в тази страна, така ли не се намира един от вас да му светне, че това управление е КАТАСТРОФА. "Е, Богу", недоумявам...
П.П. Аполитичен съм, не ми харесват партии-мартии. Гласувам само мажоритарно.
П.П.2 А сега, ритайте ме!
Ти сам го каза, 40% икономисти, а никой не казвам, че икономиката ни е зле.. ами я пък се замисли ти, от това какво следва? Ще ти спеста мисленето - икономиката ни явно не е толкова зле. Страни като Гърция, Италия и Испания се намират в огромна криза... Искаш ли да ти кажа, защо АЗ не гласувах, за която и да е друга партия? Защото тук в Пловдив гласувахме преди 4 години за ВМРО - е абсолютна грешка беше и сега ще ти го кажат всичко, дори жълтите, които в началото се радваха,че ботевист е кмет. СДС вече ги няма на картата и единствената алтернатива остават комунистите. Я ми кажи честно, на теб харесваше ли ти по тяхно време ? Винаги за ръчичка хванати с мангалите от ДПС, за ръчичка хванати с всички такива местни "бизнесмени-феодали", Европейските иституции ни хулят във всеки един доклад и ни спират един по един фондовете, но разбираш ли "България се развивала", според блестящите умове от БСП, вдигат с 10 лв пенсиите, а като се замислиш тия 10 лв за чии *** им стигат на пенсионерите. И после се хвалят, че били социално правителство - ГЛУПОСТИ! В Пловдив обслужваха интересите само на едрите бизнесмени, а малките хора ги забравиха. Я си спомни студентските простести по тяхно време...
Истината е, че ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но те са единствената логична алтернатива, на хаоса от преди години. Истината е, че всеки път очаквате чудеса. Чудо за 1-2 години не става ! И малко акъл да имахте щяхте да се усетите.

Pichichi написа:dunavfc имам един въпрос ?
Ще ти отговоря по следният начин.Знаеш ли какво харесвам страшно много в ГЕРБ ? Харесвам това,че всички грешки които правят,всички скандали в които се забъркват са плод на некъдърност ! Разбираш ли какво искам да ти кажя ? Некъдърност ! Радвам се,че тая партия за разлика от другите когато прави грешки ги прави защото нещо не измислено както трябва,а не заради КОРУПЦИЯ,тъмни сделки,тайни договорки и т.н.И да не кажеш,че си говоря наизуст виж,колко хора от миналото правителство бяха привикани от съда.Засега ГЕРБ има едно черно петно и това е бившият министър на здравеопазването Божидар Нанев.А това,колко е компроментиран ББ засега може да се казват само хипотези и теории.Нито един компромат към него до момента не се е доказал.Всеки може да си приказва,каквото иска,важно е да го докажеш.И аз мога да кажя,че Станишев през 1987 год. е бил заподозрян за педофилство,ама мога ли да го докажя ? Не,мога,така че от такива компромати файда няма.
Vincenzo написа:Bourgas написа:Недоумявам как има умни, интелигентни хора, гласуващи за ГЕРБ? Недоумявам как може да си оставите бъдещето в ръцете на тази натурализирана мутра ББ? Недоумявам как в ПАРЛАМЕНТАРНА Република, "биг босът" е Министър-председателят, вместо председателят на Народното Събрание? Недоумявам как може да се радвате на нещото, от което се опитвахме да избягаме, а именно управлението на държавата от САМО един човек? Недоумявам защо не се гласува за КОЯТО и да е друга партия, не за ГЕРБ за президент? Недоумявам и неразбирам.... Кьорави ли сте да видите на какво дередже ни е икономиката? Има 40% икономисти в тази страна, така ли не се намира един от вас да му светне, че това управление е КАТАСТРОФА. "Е, Богу", недоумявам...
П.П. Аполитичен съм, не ми харесват партии-мартии. Гласувам само мажоритарно.
П.П.2 А сега, ритайте ме!
Ти сам го каза, 40% икономисти, а никой не казвам, че икономиката ни е зле.. ами я пък се замисли ти, от това какво следва? Ще ти спеста мисленето - икономиката ни явно не е толкова зле. Страни като Гърция, Италия и Испания се намират в огромна криза... Искаш ли да ти кажа, защо АЗ не гласувах, за която и да е друга партия? Защото тук в Пловдив гласувахме преди 4 години за ВМРО - е абсолютна грешка беше и сега ще ти го кажат всичко, дори жълтите, които в началото се радваха,че ботевист е кмет. СДС вече ги няма на картата и единствената алтернатива остават комунистите. Я ми кажи честно, на теб харесваше ли ти по тяхно време ? Винаги за ръчичка хванати с мангалите от ДПС, за ръчичка хванати с всички такива местни "бизнесмени-феодали", Европейските иституции ни хулят във всеки един доклад и ни спират един по един фондовете, но разбираш ли "България се развивала", според блестящите умове от БСП, вдигат с 10 лв пенсиите, а като се замислиш тия 10 лв за чии *** им стигат на пенсионерите. И после се хвалят, че били социално правителство - ГЛУПОСТИ! В Пловдив обслужваха интересите само на едрите бизнесмени, а малките хора ги забравиха. Я си спомни студентските простести по тяхно време...
Истината е, че ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но те са единствената логична алтернатива, на хаоса от преди години. Истината е, че всеки път очаквате чудеса. Чудо за 1-2 години не става ! И малко акъл да имахте щяхте да се усетите.
Това че нямаме такива дългове като Гърция въобще не означава, че икономиката ни е в цветущо състояние..

Последна промяна от RedeviL на 01 ное 2011 17:45, променено общо 1 път.