Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 мар 2012 13:48

ТОНЕВ ВРЪЩА НАСКО СИРАКОВ В ЛЕВСКИ

Двамата се срещат в близките дни, ще правят "сините" фактор в Европа

Иво Тонев има намерение да върне Наско Сираков в Левски. Новият силен човек на "Герена" е в много добри отношения с голмайстор № 1 в историята на "сините" и вече няколко пъти го сподели публично. Председателят на Управителния съвет разкри още в едно от първите си интервюта като ръководител на Левски, че Сираков е от еталоните за него като шеф. В последните месеци двамата на няколко пъти си размениха похвали чрез изказвания в медийното пространство, а това изобщо не е случайно.

В близките дни се очаква двамата да проведат разговори, в които да обсъдят завръщането на Сираков на "Герена", пише столичен вестник. С назначението на един от най-големите любимци и легенди Иво Тонев се надява да наложи тотална синя хегемония в България. Идеята му е не само отборът да стане шампион този сезон, а да направи няколко поредни кампании, в които "сините" да спечелят категорично титлата и буквално да мачкат конкуренцията. Естествено, шефът на тотото има сериозни амбиции и за представянето на Левски в евротурнирите, а именно със Сираков се свързват най-големите успехи в Европа през новия век.

Иво Тонев е взел напълно еднолично решението да върне Наско в клуба. Изпълнителният директор не е съгласувал намерението си по никакъв начин със собственика Тодор Батков. Не ги е коментирал дори с Георги Иванов. Както е известно, адвокатът е в доста обтегнати отношения с легендата. В последните месеци двамата все по-често се нападат чрез медиите и "Фейсбук", а назначението на Сираков дори не е минавало през акъла на главния акционер в клуба. В момента Бантов вече е безгласна буква на ул. "Тодорини Кукли" № 47 и всички решения се взимат от Иво Тонев. Очаква се адвокатът да излезе от играта след края на сезона, когато се предвижда акциите да бъдат изкупени, с което той вече няма да има абсолютно нищо общо със "сините".

Още по време на първата си пресконференция като шеф на Левски Иво Тонев ясно и категорично заяви, че ще отговаря за всичко, което ще се случва оттук нататък в клуба. Тогава той каза, че ще съгласува всяко свое решение с Батков, но това не е така. В последните месеци председателят на Управителния съвет направи някои промени, които ясно показаха, че няма човек, който да може да му противоречи на "Герена". Наместникът на новия спонсор "ВТБ Капитал" първо уволни шефа на школата Бисер Хаздай и назначи на негово място легендата Кирил Ивков. Хаздай беше близък на Батков и му издаваше вътрешна информация от клуба. Впоследствие в Левски дойдоха още няколко ръководители на отговорни постове (Стилян Шишков, Дончо Донев, Милена Модева ...), които бяха избрани именно от Иво Тонев.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 10 мар 2012 14:06

На "Герена" продължават да преговарят с нови спонсори. Ръководството на Левски преговаря с букмейкърската къща "Евробет" , като нещата се движат от новите лица Стилян Шишков и Милена Модева.

Откакто Иво Тонев е новият силен човек в клуба 26 - кратните шампиони са подписали договори с ВТБ Капитал, американската компания за безалкохолни напитки "Пепси" и турската верига хоспитали "Аджъбадем".

Освен това договорът с "М-тел" бе преподписан. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2012 17:53

Както се казва ... Нещата се случват ! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 мар 2012 18:55

Blue Mind написа: и турската верига хоспитали "Аджъбадем".

[offtopic]Това как ме дразни, не е истина!!... Тоз дето е писал тая дописка да ийт май шит, фор риъл...[/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 мар 2012 18:56

Някаква Милена ще отговаря за рекламата и маркетинга, Шишков какво ще прави тогава ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 19:43

THE G.A.M.E написа:Както се казва ... Нещата се случват ! ;)

Случват се, но бавно и полека! От два месеца ви разправям да не се косите и да не слушате провокациите на онези! Всичко по реда си, но не изпадайте в излишен възторг! Предупреждавам-шампиони може и да не станем. Не това е целта, макар че ако изпадне вариант-защо пък не? В момента се наливат основи на нещо дългосрочно и голямо, още повече ние и бездруго имаме база, която да се надгражда. Тонев няма какво да съгласува с Батков, той се отчита на други хора-истинските нови собственици в сянка. Те са ни надеждата да направят нещо наистина значимо и голямо в нашия клуб.
Между другото-преди време чух за изказване на Наско в заведение, където е заявил, че лятото се връща на бял кон в Левски. Тогава не обърнах внимание на информацията, но може би трябва да преразгледам това становище. Не мога да гадая какви решения ще се вземат тепърва от новите, ще видим. Но дотук нещата вървят обнадеждяващо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 мар 2012 19:50

Дано да си прав и наистина най-сетне да започне да се прави нещо наистина голямо и дълготрайно в Левски. Лично мен няма да ми е "болка за умиране", ако и тази година не вземем титла или купа. Но ме е грижа да започна да виждам, че нещо наистина се гради- и то съвсем не козметично. А с размах и "из основи". Защото не отива на един от най-старите БГ клубове и претендиращ за най-големия при това, да изглежда по онзи окаян начин, в който беше в края на миналата година. Говоря кардинално- база, ДЮШ, инфраструктура, маркетинг и реклама- ВСИЧКО. Просто- ПЪЛНА ПРОМЯНА! Отговаряща на съвременността...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 20:05

santiliana написа:Дано да си прав и наистина най-сетне да започне да се прави нещо наистина голямо и дълготрайно в Левски. Лично мен няма да ми е "болка за умиране", ако и тази година не вземем титла или купа. Но ме е грижа да започна да виждам, че нещо наистина се гради- и то съвсем не козметично. А с размах и "из основи". Защото не отива на един от най-старите БГ клубове и претендиращ за най-големия при това, да изглежда по онзи окаян начин, в който беше в края на миналата година. Говоря кардинално- база, ДЮШ, инфраструктура, маркетинг и реклама- ВСИЧКО. Просто- ПЪЛНА ПРОМЯНА! Отговаряща на съвременността...

Всички викаме ДАНО...Ще видим какво ще стане-но аз лично тази седмица отидох и говорих за случилото се с мен на полувремето с Морето.( не знам дали си запознат, в темата за мача го има). Това са дребни неща, но е НЕДОПУСТИМО да се случват в нашия дом! Там командваме ние и ние ще налагаме правилата! Естествено според закона и разпоредбите на България.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 мар 2012 20:11

Синьо сърце написа:
santiliana написа:Дано да си прав и наистина най-сетне да започне да се прави нещо наистина голямо и дълготрайно в Левски. Лично мен няма да ми е "болка за умиране", ако и тази година не вземем титла или купа. Но ме е грижа да започна да виждам, че нещо наистина се гради- и то съвсем не козметично. А с размах и "из основи". Защото не отива на един от най-старите БГ клубове и претендиращ за най-големия при това, да изглежда по онзи окаян начин, в който беше в края на миналата година. Говоря кардинално- база, ДЮШ, инфраструктура, маркетинг и реклама- ВСИЧКО. Просто- ПЪЛНА ПРОМЯНА! Отговаряща на съвременността...

Всички викаме ДАНО...Ще видим какво ще стане-но аз лично тази седмица отидох и говорих за случилото се с мен на полувремето с Морето.( не знам дали си запознат, в темата за мача го има). Това са дребни неща, но е НЕДОПУСТИМО да се случват в нашия дом! Там командваме ние и ние ще налагаме правилата! Естествено според закона и разпоредбите на България.

Запознат съм с твоя случай, приятелю. Лошото е, че това си е някаква "политика" на охраняващите ли, на клуб ли...и аз не знам точно...Да не говорим и за "будката" с артикулите от зад при касите- кофти отношение към нас, а не бива така. Та нали са за никъде, ако не сме НИЕ?! Затова казвам, че имаме нужда от пълната промяна и да заприличаме на ИСТИНСКИ КЛУБ.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 20:24

santiliana написа:Запознат съм с твоя случай, приятелю. Лошото е, че това си е някаква "политика" на охраняващите ли, на клуб ли...и аз не знам точно...Да не говорим и за "будката" с артикулите от зад при касите- кофти отношение към нас, а не бива така. Та нали са за никъде, ако не сме НИЕ?! Затова казвам, че имаме нужда от пълната промяна и да заприличаме на ИСТИНСКИ КЛУБ.

Ами оказа се, че клубът няма нищо общо. СОТ и Полицията си ги правят тез неща. А колко пъти баш сота си вкарва познатите без пари, не ми се говори...Но каквото трябва съм го казал където трябва, ще видим на другото домакинство! И не спрямо мене, че се разсмърдяха нещата, ами ще пуснем други да ходят до колата на полувремето! И тогава вече ще е проблем, ама що си мисля, че нама да има проблем. ;)

Върни се в “Левски”