venom написа:vaskonti написа:delqnski47 написа:vaskonti написа:trokadero_ написа:И какво става сега . Някой да обясни

Нищо не става, това беше. Има една минимална възможност, но минимална е много силно казано - Ганчев да изкупи дълговете към НАП и към УЕФА. То по-скоро аз ще стана съдружник на Глейзър, от колкото Ганчев да направи това.
И аз съм горе долу на това мнение,но да видим.

Дано от УЕФА го накарат да поеме някакви задължения,за да има легитимизация.В противен случай - квот такова.Кво да правим...

УЕФА нищо ме могат да го накарат. Тях не ги интересува дали този клуб ще се яви приемник на ЦСКА, интересува ги да спазва правилата
А според правилата няма проблем Литекс да си смени името и да се премести. Но, тъй като се мести на повече от 150км, за УЕФА това си е нов клуб, чистак бърсак. Жив късмет е за този нов клуб, че разстоянието между София и Ловеч не беше с 2 км. по-малко, иначе щяха да са си Литекс според всички правила. Сега просто са нов клуб. Нищо повече.
Голям късмет наистина.

Добре, че от УЕФА са избрали пътя през Казачево и Сливек, щото ако бяха минали през Соколово и Изворче...

Недей да "остроумничиш" защото в онова писмо от УЕФА, дето го развявахте като доказателство, че не сте Литекс ясно си пише - тъй като клуба се е преместил на повече от 150км., УЕФА го счита за нов и различен от Литекс клуб. Разстоянието всъщност е 151.56км. Това разстояние е официално и УЕФА не си избира от къде да го смята. Тоест само и единствено тези почти 2 км. повече ви спасява и УЕФА ви брои за НОВ клуб. Само това и нищо друго - ясно го пише в писмото.
Да не говорим, че за вас е важно да не сте Литекс, пък било то и по чисто географски причини, а въобще не е важно, че не сте и ЦСКА. Това, че част от името е такова далеч нищо не значи.