ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот wicked1913 » 05 юли 2011 11:41

Напълно съм съгласен с ralimavridov. Само,че нямам наблюдения върху играта на Капитанов.
фалшива коса - фалшив футбол!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 юли 2011 12:18

Според мен не е добре да се класифицират новите като "анонимници". В болшинството си те са млади момчета които не са играли в А група. Тук изключвам левия бек и шотландеца. Първия ще го вземем от няма накъде, а втория най- вероятно няма да го вземем. Другите имат пълното право да получат своя шанс щом Чечо е видял нещо в тях. Бербо, Стилиян и Мартин да не би да не бяха анонимцици като отидоха в ЦСКА. Вижте тези анонимници в какви клубове играят. Нека да почне първенството, ще видим кой кой е и за какво се бори. Ние най важните си играчи във всяка линия ги запазихме така че не виждам някакви сериозни проблеми. Имаме футболисти които се представят винаги на добро ниво (Жоро, Сашо- централния, Камазола). Дай боже да се върне Миро и ще имаме такъв и в атаката. От всички дето заминаха съжалявам най-много за Бачев. Едно че беше част от онази непробиваема защита и второ, че винаги си беше на едно постоянно ниво (не казвам много добро, но постоянно). Росен напълно ще замести Танко. А Танко в Локо Сф няма да го познаете. Във онзи клуб го няма това нахъсване и "игра на предела", а Танко без тези неща няма как да е същия.
В общи линии си мисля, че този път със селекцията всичко е нормално. Не сме очаквали гръмки имена. Важното е че всички ще си проведат подготовката заедно и ще влязат в сезона физически готови. Кой ще играе да преценява Чечо. Най- много ще се радвам (както може би и повечето от вас) Капитанов да се утвърди по някакъв начин в отбора. И разбира се да видим Миро в игра. За другото съм убеден че Чечо знае как да си подреди състава във всеки мач. Запазването на духа и спокойствието на отбора е най- важното. Убеден съм че игрово ще стоим по- добре от изминалата пролет.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 юли 2011 12:56

ralimavridov написа:Не става въпрос за "наши" и "чужди" футболисти.Ние сме царе на стратегията,разбирането и изобщо на говоренето за футбол.Ст.Генов тук беше най-оплювания човек,а сега вече е "сър". :) Много е лесно да се говори как трябва да стават нещата,но истината е много далеч от нас.Капитанов ще бъде лидера на този отбор след известно време,а в момента който казва,че не става да го погледа малко на терена и тогава да говори. ;)

Гледал съм го достатъчно Капитанов и ще се радвам след време да стане естественият лидер на отбора.Но сега трябва да трупа мачове,дори и като резерва и самочувствие,което трябва да има щом очакваме да води отбора напред в бъдеще.Това е нещото което трябва да имаме.Преливане от школата към мъжете.Но всички знаем колко трудно става това,когато се гонят резултати.Плебеите сега го правят от няма и накъде,но след 2-3 години ще берат плодове.При нас няма как да стане в момента.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 юли 2011 19:39

Черно море подписа с четирима нови играчи, още трима парафират до дни

Договори с "Черно море“ подписаха Християн Попов, Веселин Марчев, Симеон Сименов и Цветан Йотов, съобщиха от пресслужбата на клуба. Същото се очаква да направят в близките дни Хермес Паломино и Ивелин Янев, а за Дийн Шийлдс наставникът Стефан Генов ще вземе решение след контролите с "Калиакра“ и "Доростол“. Генов забелязал, че в Шийлдс има футбол, но от друга страна още се колебае дали да го привлече, тъй като има опасност да спре развитието на Румен Николов.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 юли 2011 19:54

ralimavridov написа:Няма такива спецове... :o Как определи,кой може и кой не може да центрира???Излез на зеления терен,огледай се малко и после коментирай другите.Тези неща,които ги пишеш ги четат и хора от клуба и бъди сигурен,че не е много мотивиращо постоянно знайни и незнайни специалисти да ти правят разбори. ;)

Не, приятелю. Не е много мотивиращо някои запалянковци от култовата трибуна "The Козирка" да псуват каруцарски по време на мач и да освиркват определени играчи при всяко тяхно съприкосновение с топката. Интернет и кръчмите са точното място, където всеки може да споделя личното си критично мнение, особено ако е аргументирано. Стрелецът е прав в този случай, според мен. Освен това, съвсем не е задължително да си специалист или да се смяташ за такъв, за да кажеш какво мислиш за даден футболист.

Тошко, Румен и Илиян имат време да станат страхотни футболисти и никой не е намекнал, че са некадърници. Като флангови футболисти имат сериозни недостатъци, точно защото са учени и тренирани за нападатели. Нямам достатъчно наблюдения върху Янчо, за да си изградя мнение.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2011 21:09

Изобщо не ме приравнявай до псувалници и мрънкалници.Това е ФОРУМ,и смятам,че ТУК е мястото да си каже един фен мнението за даден играч,за недостатъците му(според фена),за треньора,за схемите на игра(защото някои фенове не одобряват защитната игра примерно)...ТУК е мястото,НЕ НА СТАДИОНА.Това правило съм го спазвал и ще го спазвам ВИНАГИ,за да не се създава атмосфера на тягностност на стадиона и да се деморализират играчи,треньори и останалите привърженици.Явно това не искаш да проумееш.Колкото до юношите-мисля,че съм ги гледал МНОГО,ама под много имам предвид и юношески мачове(където едва ли си ходил),ако е въпрос съм гледал и по-малките набор 1994 и съм примерно горе-долу наясно какво могат местните звезди и най-големи надежди Бекир Расим и Атанас Илиев...Илиян Капитанов е много талантлив,лидер на отбора,може би най-добрия играч за годините си,НО нито умее да центрира добре,нито умее да даде рязък финт навътре с мигновенен удар,нещо което практикуват крилата играещи със слаб крак в другия фланг.Да,притежава скорост,техника,пред гола не е спечен,особено блести и с широка крачка,но това са качества върху които трябва да се стъпи и да се работи!За момента го считам за 100% непълноценен-1-во защото никакъв го няма в центриранията и второ-защото няма никакъв далечен удар.Хипотетично-ако преодолее съперниковия бек какво ще прави :?: .Това е моята критика и мястото й е тука,а не на стадиона,там акъл не трябва да се дава,а да се подкрепя.Междудругото същите недостатъци ги има и Румен Николов с разликата,че той е малко по-бърз,с малко повечко опит и по-добре играе с глава-нищо друго.Тошко е много пред тях двамата,има по-добра техника,много комбинативен и с отличен дрибъл,малко по-добре умее и да центрира.Но това са глупости и като не успеят да я вдигнат няколко пъти-точно радетелите за тях ще го охулят,което се е и случвало с Тошко.Нещо от което най-вече Капитанов трябва да бъде предпазен.В НИКАКЪВ,абсолютно НИКАКЪВ случай не трябва да се оставя някой от тях да е сам и без конкуренция в зоната си,както би станало ако шотландеца изхвърчи :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 юли 2011 21:17

ShooterMan написа:Изобщо не ме приравнявай до псувалници и мрънкалници.

Надявам се да не отговаряш на мен, защото нищо подобно не съм направил.
Но това са глупости и като не успеят да я вдигнат няколко пъти-точно радетелите за тях ще го охулят,което се е и случвало с Тошко.Нещо от което най-вече Капитанов трябва да бъде предпазен.В НИКАКЪВ,абсолютно НИКАКЪВ случай не трябва да се оставя някой от тях да е сам и без конкуренция в зоната си,както би станало ако шотландеца изхвърчи :!:

Ако шотландеца изхвърчи пак има достатъчно конкуренция: Румен Николов, Веселин Марчев, Илиян Капитанов, Янчо Андреев.
Но най-вероятно ако Генов се откаже от Шийлдс, ще привлечем друг играч.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2011 21:23

Не визирах теб,а rаli,грешно си разбрал поста ми
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 05 юли 2011 21:27

Черно море подписа с 4-ма, има и нов лекар
5 юли 2011 21:13 Размер на шрифта: T- | T | T+
Черно море подписа с 4-ма, има и нов лекар
© снимки: chernomorepfc.bg
Още по темата:
Бъдещето на Шийлдс на Тича под сериозна въпросителна
Стефан Генов: Проверките с Дачия и Зимбру бяха ползотворни

Ръководството на Черно море финализира преговорите с четирима от дошлите на проби играчи, съобщи официалният сайт на варненския тим.

Така дългосрочни контракти с моряците подписаха: Симеон Симеонов, Веселин Марчев, Християн Петков и Цветан Йотов. С останалите футболисти преговорите продължават.

Преди втората тренировка за деня официално пред отбора бе представен и новият лекар на клуба. Това е д-р Петко Атев, със стаж в МБАЛ Св.Ана , специализант - ортопедия и травматология.

Въпроса ми е каде е Венецуелеца Хермес :? :? .Най после имаме някакъв лекар дано свърши работа и да е наред със футболистите :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2011 21:36

Янчо не знам доколко е пред Румбата и Илиян.Добре е,че Марчев подписва,той е играч и за двата фланга,и за зад нападателя,всеки поливалентен атакуващ играч е нужен и безценен,особено ако станат контузии и наказания(както края на миналия сезон)

Върни се в “Черно море”