Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Къв ти е проблема ? Че някой не са съгласни с твоите твърдения ? .. И ако обичаш я ми кажи от къде ме познаваш..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Via_Legati
L_Messi написа: Е тук някъде е и бройката на реалните посещения. Тя варира от 3 000 до 6,7 000 зрители на мач. Ако Левски играе в лига Европа с Гент като преди това е бил наред на стадиона ще дойдат 35 000 а отвън ще останат още толкова! Това е Математически поглед на промените в посещаемостта на мачовете на Левски на Герена!
Прекалено много задълбахме в математиката. За мен въпроса е принципен и съм сигурен, че има много левскари, които просто не искат да ходят, защото няма успехи. И ако те (успехите) дойдат, факторите от сорта на липса на транспорт, влажния поглед на гаджето и.т.н. ще отпаднат. Това за мен не е приемливо. Факт е, че е така, но за мен не трябва да е така.[/quote]
Аз какво пиша ти какво отговаряш?
- Via_Legati
storm написа:Къв ти е проблема ? Че някой не са съгласни с твоите твърдения ? .. И ако обичаш я ми кажи от къде ме познаваш..
Проблеми много не ми се риве сега пък и ти няма да ми ги решиш.
Боли ме дали си съгласен или не с мен.Ти си никой. Не ме интересуваш оправяй се в живота!
Не не обичам!
- milen.hristov
- Контакти:
storm написа:Via_Legati написа:storm написа:ТИ днеска не видя ли колко фенове бяхме в Ловееч бе разбирач ? ...
Колко? Вие сте големи! Евала!
Що пак мятате като селяци потерена! Щото сте много или щото сте тъпи?
Шегувам се! Аз нищо общо не ща да имам с теб разбирачо! Те от такива като теб не ми се ходи на мач вече! Отишъл си на мач и сега си голям разбирач!
И как беше на мача! Разкажи ни на нас форумните смотльовци! Мач в Ловеч! Ей голямо нещо е това!
Гледай ти обичаш си отбора ходиш чак до Ловеч! С какво ходи до там! С кола или пеша! Трябваше в Ловеч да си останеш! На стадиона! Да си помяташ още малко бомби и бутилки!
Кога порасна кога по мачове си тръгна да ходиш! Ако не беше ти Левски нямаше да може да играе! Добре, че отиде!
Ей лапития, ти не ме познаваш ,че да знаеш дали съм хвърлял или не разбра ли ? ..Не всички са диваци надявам се главицата да ти уври... За разлика от някой аз подкрепям отбора и в трудни моменти , за разлика от някой тука които само като бият им е добре.. Абсурд от псевдо фенове, стой си зад монитора и протестирай и се прави на много оборотен..
Пак погледни колко съм анонимен,и на стадиона ходя в сектор В съм и не го крия
Via_Legati написа:
Така е, излиза, че и двамата сме съгласни, че успехите са най-големия магнит за публиката. Само че, за мен не трябва да е така. Или поне не в такава степен, каквато е тук. Разбирам посещаемостта да намалее с 20% примерно, но не и с 90%

- milen.hristov
- Контакти:
L_Messi написа:Via_Legati написа:
Така е, излиза, че и двамата сме съгласни, че успехите са най-големия магнит за публиката. Само че, за мен не трябва да е така. Или поне не в такава степен, каквато е тук. Разбирам посещаемостта да намалее с 20% примерно, но не и с 90%
Аз за това и съм там,имаш ли възможност не тършиш оправдания а си там на стадиона.И подкрепяш отборът и независимо кой е той,или го псуваш ако не ти харесва как изглежда.
Играхме добре,нямахме късмет - това е накратко за мача ! Дузпа за Литекс нямаше,бях на два метра от ситуацията,ама кво да се прави ! Като цяло,ЛЕВСКИ на дузпи няма късмет...но все пак съм доволен от отбора ! Много по-доволен съм от екскурзийката и спирането на Витиня - който не дойде,много загуби ! А по трибуните,както винаги,бяхме ОГРОМНИ и направихме така,че ЛЕВСКИ да е домакин...отново ! Супер беше днес като цяло
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

- storm
- Контакти:
Докато има фенове, като днескашните ще го има и Левски ! , а за другите които по една или друга причина мислят, че не е редно това което правим а именно да подкрепяме отбора си е техен проблем.. Нека си седят в Сектор В, Г , Д и Ж ако искат...
П.С Това, че някой не опъват трансперанти против ръководството не ги прави по малко фенове, а обратното.. И аз искам друго ръководство и друг треньор, но предпочитам на мач да подкрепям отбора вместо да вдигам плакати с искания на оставки и прочие.. За толкова години не се научихте , че нас рядко ни слушат..
П.С Това, че някой не опъват трансперанти против ръководството не ги прави по малко фенове, а обратното.. И аз искам друго ръководство и друг треньор, но предпочитам на мач да подкрепям отбора вместо да вдигам плакати с искания на оставки и прочие.. За толкова години не се научихте , че нас рядко ни слушат..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Via_Legati
L_Messi написа:Via_Legati написа:
колко ти е заплатата на месец?
Средната заплата в БГ Е ОКОЛО 300 ЕВРА
С тях трябва да си купиш храна да платиш парно да идеш до работа. Ако си сам може ида стане да идеш и на мач. Ако имаш дете което яде може и да не идеш!
Безработните са много! Минималната заплата в БГ е 120Евра
ФутболА НИ Е КОФТИ ПРОДУКТ.
Няма как масата хора д им се отделят пет лева за да гледат как Левски се мъчи с Видима
- Via_Legati
storm написа:Докато има фенове, като днескашните ще го има и Левски ! , а за другите които по една или друга причина мислят, че не е редно това което правим а именно да подкрепяме отбора си е техен проблем.. Нека си седят в Сектор В, Г , Д и Ж ако искат...
Абе Ясен пусна ли Кривия срещу Черноморец? Да не би ти да не му викаше около 50-та минута?Явно Яската слуша народа