Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот parvanoff » 21 фев 2010 00:06

Е това е дума на място. :)
deepblue1963, удивлявам се на упоритостта ти-дори и на мен понякога ми се губи желание да споря с всеки човек поотделно, защото повечето влизат-изплюват се и излизат, а да вземе да попрочете малко-ами зор си е... ;)
Гледам плюят си хората, а батков си остава начело на отбора-излежда добре си вършат рабтата момчетата, но защо ли нищо не постигат не знам. ;) Сигурно, защото с плюене по форумите не стават много нещата. Или пък защото голяма част от хората виждат истината и ходят на стадиона да подкрепят отборът на сърцето си, а не да хвърлят плюнки и цинизми наляво-надясно-те умните, а и не толкова умните хора се за толкова време щяха да разберат, че не това е начинът, но изглежда или не разбират момчетата или просто си ги кефи да си нареждат-може би това е мечтата на живота им. Нали всеки трябва да си има мечта-нека не им убиваме мечтите. :lol:
А че има някакъв резултат от тяхната дейност се вижда-все по-малко хора по стадионите, отборът, въпреки че според мен има добри играчи не върви и т.н. и т.н. Ма знаеш ли-и това може да е сред мечтите на тези момчета...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Kalts
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот Kalts » 21 фев 2010 00:22

Че тодор батков е агент на ДС се предполага отдавна и не би трябвало да се приема като изненада. Ако има някой изненадан - огледайте се в каква пародия на държава живеем - та в момента президент ни е агент Гоце, половината политици и те са агенти на ДС, а бившият главен прокурор е обвиняем в предумишлено убийство и може да се окаже, че е глава на мафията?????????????

А иначе батков е човека (или подобие на такъв), който като секретар на парията-майка е сложил подписа си под заповедта за ликвидирането на ФК Левски и преименуването му на Витоша! Какво може да се очаква от този паразит? Да е бил дисидент и борец за свобода?

И сега агент Тара има наглостта да управлява нашия любим отбор и да си прави гавра след гавра с нас, феновете. А ние го търпим и се скатаваме, гледаме как го защитават гугутки и други подобни олигофрени, и не правим нищо по въпроса. Фен съм на Левски откак се помня, следя неотлъчно отбора през целия си съзнателен живот и не помня да сме имали такова падение - като управление, като футболен тим, като публика, като всичко... И най-жалкото е, че нищо не предприемаме, мустакатият цирей продължава да си прави номерцата, някои дори и му се връзват, а срамът си остава само и единствено за феновете на Левски :cry: Питам се какво още трябва да случи, та да проумеят всички, че това лице няма нищо общо с ценностите, който някога ФК Левски отстояваше, че този комсомолец ползва клуба само за своя лична облага и се интересува само и единствено от пари и власт. Какво още трябва да преживеем, та чашата да прелее? :twisted:

С интерес очаквам включване от батковистите в тоя форум, които да припомнят, че месията, освен да води отбора към вечно благоденствие, също така спасява човешки животи, строи църкви и бди за щастието на целия български народ. И то не за друго, ами от елементарно човешко великодушие.

А за прасетата дето се включват тука и грухтят - Вечен Сашо Томов за вас, еничари!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 фев 2010 01:52

Добре ,че се отказах да гледам БГ футбол ! Отборът на народа бъкан от доносници на ДС :shock: Срам ... голям срам !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 фев 2010 09:17

parvanoff написа:Е това е дума на място. :)
deepblue1963, удивлявам се на упоритостта ти-дори и на мен понякога ми се губи желание да споря с всеки човек поотделно, защото повечето влизат-изплюват се и излизат, а да вземе да попрочете малко-ами зор си е... ;)
Гледам плюят си хората, а батков си остава начело на отбора-излежда добре си вършат рабтата момчетата, но защо ли нищо не постигат не знам. ;) Сигурно, защото с плюене по форумите не стават много нещата. Или пък защото голяма част от хората виждат истината и ходят на стадиона да подкрепят отборът на сърцето си, а не да хвърлят плюнки и цинизми наляво-надясно-те умните, а и не толкова умните хора се за толкова време щяха да разберат, че не това е начинът, но изглежда или не разбират момчетата или просто си ги кефи да си нареждат-може би това е мечтата на живота им. Нали всеки трябва да си има мечта-нека не им убиваме мечтите. :lol:
А че има някакъв резултат от тяхната дейност се вижда-все по-малко хора по стадионите, отборът, въпреки че според мен има добри играчи не върви и т.н. и т.н. Ма знаеш ли-и това може да е сред мечтите на тези момчета...

Горе-долу по същия начин цесекарите реваха С/У Божков.Реваха,реваха,Божков си вдигна чукалата и...им се натресе Томов!Ама така им се натресе,че почнаха да реват ЗА Божков.Аз се чудя как издържа Батков.Аз,честно казано,ако бях на негово място,щях да "пусна кепенците" за един-два месеца в клуба,да спра заплатите на всички в Левски и като "обърнат" джобовете,като натрупат 2-3 симулативни загуби,като почнат да хленчат по медиите,тогава щяхме да разберем кой е по-сербез:Батков или феновете?Аз съм сигурен,че той ще си тръгне,но когато той избере момента,а не под натиска на феновете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 21 фев 2010 11:58

Абе ако всички се откажем от БГ футбола, то тогава нищо няма да се оправи...Точно ние сме хората, които могат да направят промяна. Истината е, че сме виновни и за състоянието на държавата, и за спорта, защото си стоим с кръстени ръце и само теглим :evil:

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 21 фев 2010 12:35

Това беше велико-недоволстващите левскари накарали публиката да не идва на стадиона :) За съжаление съм твърде далеч от София и не мога да присъствам на всеки мач,ако бях по наблизко нямаше да пропускам мач,независимо че не ми харесват агентите в управата.Точно тези говносмуци изгониха публиката!Чудя се как може да има левскари които още им допада агент Тара като шеф...тъжна работа

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 фев 2010 13:43

Естествено, че е велико-само дето не ти виждам доводите против! Както и никъде не съм ти видял доводите за нищо, но пък използваш думички като говносмуци :lol: Същото като повечето ясновидски твърдения, че Левски е щял да стане хегемон ако беше хвърлял пари за трансфери като цска :lol: Само че не баш, защото аз мога да ти кажа факти! Първо познавам много хора, които не пускат децата си заради простотиите, боевете и псувните по стадионите. Познавам и доста възрастни хора, които не ходят заради това. А Левски е бил и в много по-лошо положение, но стадионът се е пукал по шевовете, защото хората са отивали да подкрепят отборът и за тях всеки мач на Левски е бил празник. Сега заради такива като вас-Левски ако не е носител на ШЛ или поне УЕФА, значи не става и играе най-скапаният футбол. Не, напротив-Левски играе хубав футбол, Левски е единствената бяла лястовица във футбола ни през новия век-единственият лицензиран клубен стадион в България за мачове от ЛЕ, една от най-добрите ако не и най-добрата ДЮШ, най-добри резултати в Европа-ама теб това не ти харесва, ти си роден за победи над велики отбори-всички го искаме баце, но не това е причината да съм от този клуб. И заслугата за това е на сегашния президент, не само негова, но той стои зад всичко това. Никой не изкара данни колко пари е откраднал от Левски, но продължавате като зомбита да го повтаряте. Ние с колегата deepblue1963 ви привеждаме доводи, но вие като в някакъв транс си знаете заучените фразички. Естествено е понякога да ми се губи желанието на всеки поотделно да пиша едно и също, но нали всеки му е приятно да живее в един по-хубав свят. И на мен би ми било приятно стадионът да е пълен, защото това е празник за мен-защото радостта, доставя радост и на другите, а плюенето и обидите развалят настроението на всички. Затова ще продължавам да отстоявам позицията си, докато някой не успее да я обори!
само Левски и България

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 21 фев 2010 14:11

Стига с тези доводи,да не съм следовател....Теб само това ти е на устата доводи та доводи,фенове сме тука не някакви ....Ами говносмуци са в ръководството според мен,ако не ти харесва мнението ми не ме коментирай.Ти си като Лупи много приказки и накрая-нищо.Пробвай се в политиката ще имаш успех бива те по продължителните речи.Нас обикновените фенове ни остави да си викаме на воля-"Какъв е Батков според вас......."

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 фев 2010 14:16

Хората, които мислят могат да си обосноват мнението и така е нормално-тези, които са чули някъде нещо и са го приели за закон без да се замислят, нямат доводи-това е ясно. ;) Аз теб лично не съм те коментирал-за справка виж по-назад в темата кой-кого коментира! ;)
само Левски и България

Върни се в “Архив”