ivo55 написа:Ти просто не си даваш сметка, че съперничеството между левски и ЦСКА е несравнимо като мащаб и футболно значение с мачовете с разград. Ама нищо общо. Разград не е футболен център, няма и да бъде. Разград е арена за показ на мощта на един бързо забогатял човек. Толкоз. След кирчо и разград ще си се върне в задните редици и ще може да се хвали с няколко тенекиени купи във витрината си.
Откъде ще знам аз тия неща

Не ви ли е неудобно да желаете смъртта на някого, или отегчението му, за да могат да се върнат безметежните години от времето на социализма у нас, когато на двата отбора ви се осигуряваше всичко, като на вас се осигуряваше повече? Вашите купи във витрината какви са-златни, платинени или що?
Аз никога не съм оспорвал треньорските качества на Младенов, но на мен лично ми стана неприятен след изказването за "говеждия стадион" и тропането по масата на пресконференция. Не го възприемах така дори след "прекрасния" мач в Прага с националния отбор. На вас никой не ви оспорва правото да го имате за по-голяма легенда от Якимов, Жеков и Ст. Божков, Жоро Найденов, само заради 2 гола и две титли.