Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 10:53

ivo55 написа:Ти просто не си даваш сметка, че съперничеството между левски и ЦСКА е несравнимо като мащаб и футболно значение с мачовете с разград. Ама нищо общо. Разград не е футболен център, няма и да бъде. Разград е арена за показ на мощта на един бързо забогатял човек. Толкоз. След кирчо и разград ще си се върне в задните редици и ще може да се хвали с няколко тенекиени купи във витрината си.

Откъде ще знам аз тия неща :roll:
Не ви ли е неудобно да желаете смъртта на някого, или отегчението му, за да могат да се върнат безметежните години от времето на социализма у нас, когато на двата отбора ви се осигуряваше всичко, като на вас се осигуряваше повече? Вашите купи във витрината какви са-златни, платинени или що?
Аз никога не съм оспорвал треньорските качества на Младенов, но на мен лично ми стана неприятен след изказването за "говеждия стадион" и тропането по масата на пресконференция. Не го възприемах така дори след "прекрасния" мач в Прага с националния отбор. На вас никой не ви оспорва правото да го имате за по-голяма легенда от Якимов, Жеков и Ст. Божков, Жоро Найденов, само заради 2 гола и две титли.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 май 2014 13:01

Нито желаем нечия смърт, нито титлите на Стойчо Младенов са 2, нито има 2 гола за ЦСКА. Въобще, ти даваш ли си сметка, че не всеки във форумите на ГОНГ е под твоето интелектуално ниво?!? В подтемите на ЦСКА си разкрит като трол, евтин манипулатор и много комплексирано човече. Пиши си някъде другаде пич, някъде където имат мненията ти за стойностни. Тук просто досаждаш. Пиши от време на време по същество, ако имаш какво ново да кажеш и не е изява на злобата ти към ЦСКА. Опитите ти да ни внушаваш как отборче с 2-3 титли може да се сравнява с ЦСКА са смешни и нелепи. Ако не схващаш, да ти го напиша без заобикалки - ЦСКА има 1 съперник в БГ - левски. Литекс и разград не ни вълнуват, нито пък сините се вълнуват от тях. Схвана ли? Това са временни явления, след време ще си живуркат в средата на таблицата или в "Б" група. Папагалите имат много по голям потенциал. Но само ако схванат, че имат бъдеще, ако са себе си, а не синя сянка. Надявам се да бях ясен и да спреш да тролиш и досаждаш тук!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 13:15

ivo55 написа:Нито желаем нечия смърт, нито титлите на Стойчо Младенов са 2, нито има 2 гола за ЦСКА. Въобще, ти даваш ли си сметка, че не всеки във форумите на ГОНГ е под твоето интелектуално ниво?!? В подтемите на ЦСКА си разкрит като трол, евтин манипулатор и много комплексирано човече. Пиши си някъде другаде пич, някъде където имат мненията ти за стойностни. Тук просто досаждаш. Пиши от време на време по същество, ако имаш какво ново да кажеш и не е изява на злобата ти към ЦСКА. Опитите ти да ни внушаваш как отборче с 2-3 титли може да се сравнява с ЦСКА са смешни и нелепи. Ако не схващаш, да ти го напиша без заобикалки - ЦСКА има 1 съперник в БГ - левски. Литекс и разград не ни вълнуват, нито пък сините се вълнуват от тях. Схвана ли? Това са временни явления, след време ще си живуркат в средата на таблицата или в "Б" група. Папагалите имат много по голям потенциал. Но само ако схванат, че имат бъдеще, ако са себе си, а не синя сянка. Надявам се да бях ясен и да спреш да тролиш и досаждаш тук!

Знаеш ли колко ми пука за чуждото мнение, ъм? Особено за мнението на такива, като теб?
Да, Стойчо е въздигнат заради 2 титли,"говежди стадион" и два гола във вратата на Ливърпул! Странно защо следващият сезон не успя да го повтори, а англичаните направо ви разпраха, но това е друга тема.

Злоба нямам към никого, а мнение мога да имам за всеки и всичко, без да искам нечие разрешение, и не си ти, който да ми каже къде да пиша, ясно ли ти е!?!
Би ли ми казал, кое в темата за Стойчо не е по същество, моля?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 май 2014 14:37

Кашчей написа:
memnto написа:Трол - или още познат като Кашчей от форумите на Гонг! :lol:

Изображение
Идеална за гладене на калъфки и изпрано съзнание на вечно ревящ от нещо треньор!

В нашият случай тази година калъфката е с цена на титла, предвид факта, че бяхме закрити на 90% миналото лято. ;)
А и по-добре на картата с калъфка, от колкото изобщо да ни няма на картата. Надявам се да не се случи това на 100 годишния ни юбилей. ;) :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 май 2014 14:43

Разбира се, само ти мислиш и четеш. Ние сме аборигени. :|

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 май 2014 21:14

Стойчо да пази Чочката и да гради отбора за Европа около него :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 май 2014 13:34

Кашчей написа:
ivo55 написа:Нито желаем нечия смърт, нито титлите на Стойчо Младенов са 2, нито има 2 гола за ЦСКА. Въобще, ти даваш ли си сметка, че не всеки във форумите на ГОНГ е под твоето интелектуално ниво?!? В подтемите на ЦСКА си разкрит като трол, евтин манипулатор и много комплексирано човече. Пиши си някъде другаде пич, някъде където имат мненията ти за стойностни. Тук просто досаждаш. Пиши от време на време по същество, ако имаш какво ново да кажеш и не е изява на злобата ти към ЦСКА. Опитите ти да ни внушаваш как отборче с 2-3 титли може да се сравнява с ЦСКА са смешни и нелепи. Ако не схващаш, да ти го напиша без заобикалки - ЦСКА има 1 съперник в БГ - левски. Литекс и разград не ни вълнуват, нито пък сините се вълнуват от тях. Схвана ли? Това са временни явления, след време ще си живуркат в средата на таблицата или в "Б" група. Папагалите имат много по голям потенциал. Но само ако схванат, че имат бъдеще, ако са себе си, а не синя сянка. Надявам се да бях ясен и да спреш да тролиш и досаждаш тук!

Знаеш ли колко ми пука за чуждото мнение, ъм? Особено за мнението на такива, като теб?
Да, Стойчо е въздигнат заради 2 титли,"говежди стадион" и два гола във вратата на Ливърпул! Странно защо следващият сезон не успя да го повтори, а англичаните направо ви разпраха, но това е друга тема.

Злоба нямам към никого, а мнение мога да имам за всеки и всичко, без да искам нечие разрешение, и не си ти, който да ми каже къде да пиша, ясно ли ти е!?!
Би ли ми казал, кое в темата за Стойчо не е по същество, моля?!

Не е по същество ,например това,че след като е вкарал 2 гола на Ливърпул,на следващата година са ни разпрали ;) -май беше обратното,предишната година ни разбиха с 5:1,а, кво ше кажеш :roll: ,това показва,че колегата ,който те псува,има защо,като спориш с някого поне виж неква статистика преди това ;) !Аз нямам намерение да те псувам,щото ще ми изтрият поста,а ме мързи да пиша втори път,но каквото и да се каже по твой адрес все ще е малко :x !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2014 13:44

Един треньор може да се докаже,че е голям не само с титли.През 2012 и сега Стойчо го доказа.Младенов през 2012 взе един лимитиран отбор и ако имаше феърплей щеше да стане шампион.Друг на негово място щеше да се бори за 5-6 място.Сега Младенов пак изтиска всичко от възможностите на наличните футболисти.В момента имаме най-добрата отбрана в А група.Само да имахме адекватен централен нападател и 32-та щеше да е в музея на ЦСКА.Но даже и без нея 100-йчо доказа колко голям треньор е.Разни провокатори и глорихънтари ще ви разправят,че сме луди да смятаме Младенов за по-голям от Якимов, Жеков,Пенев,но отговора на тези индивиди е самои един:Младенов е голям колкото Пенев,Якимов,Жеков и още много други големи червени звезди.Точно защото е толкова голям сега всеки противник на ЦСКА го плюе,замеря,обругава,обижда и гледа да омаловажи труда му.Той е най-силната фигура в ЦСКА и докато е на Армията противниците ни ги чакат тежки дни.И те го знаят това.И плюят ли плюят,но само това им остана.Всичко друго им го отне Стойчо Младенов! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 май 2014 14:04

GOLEADOR написа:Един треньор може да се докаже,че е голям не само с титли.През 2012 и сега Стойчо го доказа.Младенов през 2012 взе един лимитиран отбор и ако имаше феърплей щеше да стане шампион.Друг на негово място щеше да се бори за 5-6 място.Сега Младенов пак изтиска всичко от възможностите на наличните футболисти.В момента имаме най-добрата отбрана в А група.Само да имахме адекватен централен нападател и 32-та щеше да е в музея на ЦСКА.Но даже и без нея 100-йчо доказа колко голям треньор е.Разни провокатори и глорихънтари ще ви разправят,че сме луди да смятаме Младенов за по-голям от Якимов, Жеков,Пенев,но отговора на тези индивиди е самои един:Младенов е голям колкото Пенев,Якимов,Жеков и още много други големи червени звезди.Точно защото е толкова голям сега всеки противник на ЦСКА го плюе,замеря,обругава,обижда и гледа да омаловажи труда му.Той е най-силната фигура в ЦСКА и докато е на Армията противниците ни ги чакат тежки дни.И те го знаят това.И плюят ли плюят,но само това им остана.Всичко друго им го отне Стойчо Младенов! ;)

Абсолютно верно :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”