Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
vvessel написа:Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
те са играли срещу Евертън по-миналия сезон. Миналият не се класират за ЕКТ.
Аз се рових за тях - четирима чужденци, другото словаци и чехи (че тях не ги броя за чужденци) - здрава защита, най-много мачове без допуснат гол (близо една трета от мачовете им са такива), водещият им голмайстор е със скромните 9 гола, като този водещ голмайстор е дефанзивния им халф, някакъв албанец (т.е. нашия Яблонски от по-миналия сезон

практикуват предимно дефанзивен футбол.
Имам бизнес-партньор в Словакия и ще го поразпитам по-подробно при първа възможност.
vvessel написа:Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
Мернах някъде във фейса, че 8 от 11-те им титуляра срещу Евертън са все още в отбора им!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
riftwar написа:Тегав жребий, но да се стягаме и да ги преодолеем. Друга нагласа не трябва да имаме. Хайде сините.
Едно е сигурно и то е, че Ружомберок са по-добри от Вадуц и със сигурност ще берем големи ядове с тях. Моята нагласа е, че си отпадаме, а ако ги отстраним ще е добре дошло за всички нас.
Силната страна на отборите от бивша Чехословакия е търчането. А на Хубчев това му е основния коз в отборите му.
Хубчев от сега да тренира нашите да бият дузпи, а вратаря ни да ги хваща.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
koisa написа:vvessel написа:Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
Мернах някъде във фейса, че 8 от 11-те им титуляра срещу Евертън са все още в отбора им!
горе-долу е така. Защитата им е кажи речи изцяло в същия състав. Т.е. обиграна, не се познават от вчера
Играл няколко кръга и преминал през слаби отбори.Стадион да 5000 души.....Завършил 3ти.Такива отбори играят със 8 защитника и каквото стане.Купим ли си още един двама читави нападателя този противник сме го забравили.....Кое му е сериозното не разбрах според драсканиците на пресата.
До мача с Евертън са стигнали преди 2 години. Там са отпаднали след загуби в двата мача с по 0-1. Миналия сезон не се класират за ЛЕ, след като отпадат на полуфинал за бараж за място в ЛЕ падат от Тренчин с 4:2. Иначе в първенството са завършили 6-ти тогава. Миналия сезон завършват 3-ти на 24 точки от шампиона Слован и само на 2 пред нашите любимци Жилина.

Последна промяна от specter на 18 юни 2019 18:02, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!