Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2013 11:03

И все пак имахме доста положения за обрат. Но само с положения не става, трЕбе си и голец....

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 06 мар 2013 11:13

ХАХАХА феновете на Реал викат, че Юнайтед бил по-подпиран в този мач :mrgreen: :lol:

MuFc1878 написа:И все пак имахме доста положения за обрат. Но само с положения не става, трЕбе си и голец....

Ако ги бяхме вкарали Реал щяха да станат за смях. 12 срещу 10 и пак да ги бием :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2013 11:30

vasilnv написа:ХАХАХА феновете на Реал викат, че Юнайтед бил по-подпиран в този мач :mrgreen: :lol:

MuFc1878 написа:И все пак имахме доста положения за обрат. Но само с положения не става, трЕбе си и голец....

Ако ги бяхме вкарали Реал щяха да станат за смях. 12 срещу 10 и пак да ги бием :lol:

Такива пропуски са кощунство.... обрата се печеше. Офанзивните смени на Сър Алекс просто накара Моу да дръпне отбора, щом пусна и Пепе...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2013 11:35

MuFc1878 написа:И аз не виждам друг освен португалеца.... всичко е възможно, но Сър Алекс ще обяви наследника си. Такова държание от Моу не съм очаквал :?

E той от доста време си има респект към сър Алекс и си го четка периодично в медиите! Не знам! И на мен на там ми намирисват работите, че иска да се присламчи към стола му в бъдеще.. :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 мар 2013 11:39

Както вие казахте срещу Челси е много важно да покажат дух и борбеност. Сега като се събудя ме е адски яд за тая загуба.. Но ни остава да ги подкрепяме във ВЛ и във ФА и да се надяваме на дубъл :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2013 14:04

Пичове,успокойте се! Гледам някои правят излишни трагедии,намесват дори бъдещето на сър Алекс,конспирации Моу-Роналдо,мачът свърши,сезонът продължава,а и имаме още доста работа за вършене ;)
Не мога само едно да проумея-защо някой хора,обвиняват сър Алекс и Юнайтед,че бе избрал по-скоро акцентирането в защитен план?!
Какво ви бърка,бе хора...Сър Алекс и в двата мача буквално изнесе лекция на Моуриньо по футболна тактика,Юнайтед отбеляза и така важния първи гол,което беше и голямата цел....и след това Реал просто нямаше друг избор освен да тръгне "ва банк" и вече там някъде между 60-65 минута щеше да се появат свежите Рууни и Валенсия/Йънг и да се действа на скорост и контри ;) Това е бил предварителния план,но едно грешно решение на съдията и всичко се обърка тотално,жалко че сър Алекс нямаше план Б,ако нещо подобно се случи,но реално как и да го предвиди,след като играчите на Юнайтед изобщо не играят грубо и рисково,а и кой може да предположи,че съдията ще допусне такава кардинална грешка...
Но пък най-интересното и повод за адмирации бе,че Юнайтед дори останал с 10 човека,създаде двойно повече добри положения,отколкото преди червения картон,което само по себе си говори,че при 11-11 шансовете на Реал Мадрид щяха да бъдат прсто минимални.
Да, след свършен факт,може би е по-лесно да се говори,но истината е че Юнайтед имаше огромна нужда от Рууни,още в началото на мача!
Забележете само какъв импулс вдъхна в играта на отбора,дори останали с човек по-малко!!...Това говори ясно и точно за ключовата роля на Рууни,а и при положение че Ван Перси бе малко поизолиран,а веднага след влизането на Рууни започнаха и комбинациите между тях,отвориха се и нови пространства,само по себе си говори,че партньорството между двамата е стигнало почти до съвършенство.А и както по-горе казах,просто това е било предварителния план на Юнайтед-свежестта и лидерската роля на Рууни да се използва,не за да обръщаме мача,а за да пречупим Реал Мадрид....Валенсия и Йънг също се включиха страхотно,и просто идеята на сър Алекс ясно се видя,дори при 10-11 Юнайтед не спря да атакува и създава добри положения ;)

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 06 мар 2013 14:22

gele87
UNITED-REAL
06.03.2013 | 04:09 Бобка кажи ми тоя боклук Джунейт Чакър не заслужава ли съдбата на Йовребро,опорочи мача,моля те изкажи мнение по въпроса да ме вдигнеш малко от малко,дори арогантния СПЕЦИАЛЕН Жозе каза че по-добрият отбор отпада,незнам,незнам какво да си мисля вече,но започвам да се питам всичко ли да приемам за чиста монета на най-високо ниво,това не е реално, такова порязване не е реално за мен,на такова ниво.
P.S.Извинявай за въпроса,не е свързан с висшата лига ,но моля те кажи,какво мислиш.Хубав ден.

Боби Борисов
06.03.2013 | 09:11 Часът на въпроса ти е 4 сутринта. Дано да си успял да заспиш все пак.Аз бих казал, че е редно Висшата лига да се зададе няколко основни въпроса.Да, съдийски грешки костваха отпадане на Манчестър Ю, също както преди години подобна съдба застигна Челси и Арсенал. А и Ливърпул е преминавал през такива моменти. Миналата година също бе направено достатъчно в тази посока, обаче Челси се измъкна.При 11 на 11, Манчестър Ю преподаваше урок на великия и непобедим Реал Мадрид, та чак нарцис като Мауриньо се почувства неудобно. Това е истината и всички я видяха. Едно младо английско момче като Уелбек се подиграваше със защитата на Реал. Видя се и какво представляват двата отбора и кой е по-силен от тях, както в игрово така и в тактическо отношение. Това един картон не може да го промени, един съдия също.Но като цяло Висшата лига отстъпва в представянето си в Европа и е важно да се стигне до правилния извод. Защото за първи път от средата на 90-те години няма да има английски отбор на четвъртфиналите на турнира. Това е важен факт, който не трябва да се пренебрегва. Това е важното! А че две, три отборчета вървят напред със съдиите, това не е важно. Това не може да се промени, имало го е преди, ще го има и в бъдеще. Всички може да изредим примерите в това отношение през годините. Още от 1973 Браян Клъф каза на глас истината, така че нищо повече няма нужда да се казва. После в края на 70-те и началото на 80-те имаше такова пребиване, че се наложи да се скалъпи вариант за изваждане на отборите от Англия. Сега просто ползват същия модел, но с други средства. Това обаче наистина не е най-важното. Във втората половина на 80-те Англия роди Висшата лига, за да излети напред в развитието си. Сега май идва момент за подобна като значимост решение. Какво ще е точно, нямам идея, но се задава такава необходимост. Дано въвеждането на финансовите правила да е един от отговорите, но той не е достатъчен.Важното е Висшата Лига и конкретно клубовете да се съсредоточат върху важните въпроси сега. Рекламните отборчета, които живеят извън всякакви закони не са имали и нямат никакво значение в тази велика игра. Английският футбол е получавал далеч по-тежки удари. И винаги е отвръщал.Сега чакам редица анализи за спирали на възхода и падението и ред подобни глупости. Нямам намерение да им обръщам внимание. Факт е, че в последните години систематично се съсипват мачовете на английските отбори в Европа. И това е важен въпрос, на който хората във Висшата Лига си заслужава да потърсят отговор. Може пък Дейвид Гил и новата му роля да има нещо общо със случая.
================================================================================================================================
:idea: :arrow:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 мар 2013 14:26

MuFc1878 написа:Може би трябваше да продължим с пресата след като падна гола в 50-та минута. Оставихме Реал да изравни играта и по-лесно да стига до опасни положения. Втори гол и мачът свършваше за гостите!

О,Тони,това щеше да е равнозначно на самоубийство.
Най-лошото бе,че прекалената емоционалост на сър Алекс и шока от червения картон,просто ни паникьосаха! Просто това е най-трудното и може би страшно нещо за Юнайтед-при положителен резултат,да останат с човек по-малко,просто нещо им става на всички...Така беше и с Байерн,същото стана и снощи.
Как да ви кажа..Юнайтед просто трябва да се научи,да играе с човек по-малко...ако има нещо,в което Манчестър Юнайтед е по-слаб от доста други отбори,то това е когато остане с човек по-малко :oops: Аз поне,трудно си спомням особено в Шампионската лига,Юнайтед да е побеждавал по-силен съперник,когато е бил с човек по-малко.
В това отношение,просто Челси са номер 1,благодорно им завиждам,наистина! Може би тук става въпрос за по-добра организация и специфика на играчите,но истина е,че Челси не един или два пъти е успявал да се измъкне в такива ситуации и ако има нещо,по което бих искал Юнайтед да прилича на Челси-е да се научи да бъде по-уверен и хладнокръвен,когато остане с човек по-малко.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 06 мар 2013 14:48

Спокойно, нищо не е свършило. Наистина не заслужавахме да паднем по такъв начин. Моу както винаги се изказа джентълменски. Ако беше някой като Манчини, щеше сигурно да каже че са ни смляли. Играхме добре в защита, организирано, но въпреки това аз треперех, когато Реал атакува, въпреки че до червения картон гостите не можеха да направят нищо. Относно червения картон, бих казал че съм леко объркан. Нямам мнение по въпроса. Но аз като че ли мисля че той беше заслужен. Още като видях няколко дена преди мача съдиите, помислих си веднага че ще има нещо нередно. И ето го то. Важното е че Реал може да бъде едниствения испански отбор, който да продължи напред, ако може и Малага. За Барса съм сигурен, че ще отпаднат от турнира. Просто ги видяхме колко велики са те. Разкриха ги на три пъти. Битката в ШЛ става интересна и ще продължа да следя турнира. Претендентите за спечелване на турнира в момента са Байерн, Борусия, Реал. Но да не изключваме и другите отбори като Милан, Ювентус, ПСЖ. :) ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2013 14:53

Защо да е равносилно на самоубийство... до първия гол пресата ни в центъра на терена беше великолепна. Да, няма как цял мач да сме на такова ниво, но след автогола на Рамос... буквално дръпнахме ръчната. Всичко се реши в минутите след червения картон 60-70 :( Тук много липсваше Скоулс, Флетч, дори Филката. Оттам Моу насити центъра на терена с влизането първо на Кака (усети още първата част, че по крилата няма да стане) и особено Модрич...

Върни се в “Манчестър Ю”