noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.
Този симпатяга разби отбора на Дунав. Проследете трансферите на Дунав и ще разберете какви ментета носи.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.
Странджата написа:Подценяваш Премиера - той може да спретне избори по всяко времеИначе наистина не знаех кога са изборите - наесен няма ли някакви - или те са местни?
Не разбирам оценката на качествата на човек, базираща се на това, че не е бил наш фуболист, още по-малко лепването веднага на фенското "държанка" на еди кой си, и то от хора, които се радват най-вече на леки жени ....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И аз не знам за приноса му, но в отборите без пари, работата не е лесна.TristaNNN написа:noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.
Дунав игра в ЕКТ, защото сегашните ибрикчии на подсъдимата мутра от село Микре ни направиха за позор в Европа, а българската квота не биваше да ходи зян. Не знам доколко е значим проносът на Петков в случая.
noo написа:И аз не знам за приноса му, но в отборите без пари, работата не е лесна.TristaNNN написа:noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.
Дунав игра в ЕКТ, защото сегашните ибрикчии на подсъдимата мутра от село Микре ни направиха за позор в Европа, а българската квота не биваше да ходи зян. Не знам доколко е значим проносът на Петков в случая.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Но има заслуга, когато Литекс отпадна още преди да се тегли жребия за ЛЕ.TristaNNN написа:noo написа:И аз не знам за приноса му, но в отборите без пари, работата не е лесна.TristaNNN написа:noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.
Да де, да. Никой не казва, че е лесно там. Ама нека и да не му приписваме скоропостижни европейски заслуги, все пак обектовността в тоя подфорум го изисква.
Sstefanov написа:metodito написа:groti написа:Ето ви и спортен директор. Методи ще спреш ли сега?
По отношение на спортния директор ли? Да. Поздравявам ръководството за смелостта. Ивайло Петков беше интелигентен като футболист и лично аз го харесвах. Надявам се, че ще е такъв и като ръководител и му желая успех.
Надявам се, че ще се окаже добър избор. Не може без спортен... футболен директор. Колев е шеф, спортния директор е пак шеф, но близо до отбора, изпълнителния директор е костюмар. Та, още веднъж, браво.
Какво браво, к.рва на гг ни става директор оле боже....... но както си и мислех, наистина искат да ни довършат.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 37 госта