Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue_wind » 13 юни 2019 21:30

noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.

Този симпатяга разби отбора на Дунав. Проследете трансферите на Дунав и ще разберете какви ментета носи.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот groti » 13 юни 2019 21:31

Странджата написа:Подценяваш Премиера - той може да спретне избори по всяко време :) Иначе наистина не знаех кога са изборите - наесен няма ли някакви - или те са местни?
Не разбирам оценката на качествата на човек, базираща се на това, че не е бил наш фуболист, още по-малко лепването веднага на фенското "държанка" на еди кой си, и то от хора, които се радват най-вече на леки жени ....

Ако иначе комичният микренски толкова се интересуваше кой на кого е кадър Попето щеше да е поредният нереализиран юноша на Левски. Ако на дормуса му пукаше кой на кого е юноша или кадър Лудогорец нямаше да вземат първите две. Само ние изпитваме алергия към всичко що не е левскар, ама не коментираме гъзЪ на Насо. Казанската му афера, сафаритата, това че Мъри пристана на Ботев когато имаха пари а нас избягва както дяволът бяга от тамян. Херо и всичките му скандали с Лафчис. Как ни правеше смешни с Литекс.. И той ли е кофти кадър на Микре или щото каза в интервю че е левскар няма проблем?
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 юни 2019 21:59

Дискусионно решение...да си носят кръста.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2019 22:18

noo написа:С тоя симпатяга, като спортен директор, Дунав игра в европейските клубни турнири.

Дунав игра в ЕКТ, защото сегашните ибрикчии на подсъдимата мутра от село Микре ни направиха за позор в Европа, а българската квота не биваше да ходи зян. Не знам доколко е значим проносът на Петков в случая.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 13 юни 2019 22:48

Моите съболезнования за феновете на Левски. Този микренски ибрикчия е самовлюбен егоцентрик. В Дунав изора земята, докато разкара Веско Великов, понеже го засенчваше. Оттам нататък надовлече куцо, сляпо и сакато като футболисти и легендарното треньорско недоразумение Орачев. Оттам нататък беше само дълбаене на дъното. Още клубът не може да живне след неговото управление

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 юни 2019 22:55

TristaNNN написа:

Дунав игра в ЕКТ, защото сегашните ибрикчии на подсъдимата мутра от село Микре ни направиха за позор в Европа, а българската квота не биваше да ходи зян. Не знам доколко е значим проносът на Петков в случая.
И аз не знам за приноса му, но в отборите без пари, работата не е лесна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2019 23:14

noo написа:
TristaNNN написа:

Да де, да. Никой не казва, че е лесно там. Ама нека и да не му приписваме скоропостижни европейски заслуги, все пак обектовността в тоя подфорум го изисква.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 юни 2019 23:22

TristaNNN написа:
noo написа:
TristaNNN написа:

Да де, да. Никой не казва, че е лесно там. Ама нека и да не му приписваме скоропостижни европейски заслуги, все пак обектовността в тоя подфорум го изисква.
Но има заслуга, когато Литекс отпадна още преди да се тегли жребия за ЛЕ. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2019 23:49

Странно назначение... Няма значение какъв е бил като футболист, важното е, сега какви качества има, като ръководител.
Опасявам се, че хапката е прекалено голяма за него... Изглежда като страшно удобен бушон. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юни 2019 00:08

Sstefanov написа:
metodito написа:
groti написа:Ето ви и спортен директор. Методи ще спреш ли сега?

По отношение на спортния директор ли? Да. Поздравявам ръководството за смелостта. Ивайло Петков беше интелигентен като футболист и лично аз го харесвах. Надявам се, че ще е такъв и като ръководител и му желая успех.
Надявам се, че ще се окаже добър избор. Не може без спортен... футболен директор. Колев е шеф, спортния директор е пак шеф, но близо до отбора, изпълнителния директор е костюмар. Та, още веднъж, браво.

Какво браво, к.рва на гг ни става директор оле боже....... но както си и мислех, наистина искат да ни довършат.

Не знам на кого е кур*а, на кого е сол ташак и расни такива. Не може без спортен директор. Сега, оттук нататък ще се съдят делата му, но колегата ме попита конкретен въпрос и аз отговорих. Нямам мнение за управленските му качества. Бъдещето ще покаже. Аз бях обнадежден и за Колев, а той се оказа Буратино. Скептичен съм и към Киселяка, пък току-виж ме опровергае. Беш ли го. Засега не ме опровергава. Мен друго ме гложди, ама айде няма сми.

[offtopic]П.С. Иначе, аз предпочитах левскар да ни е СД. Гонзо, Бардон, Наско, Коловати, знам ли. Нещо такова. Все тая. "Левскар" е вредна дума в офисите.[/offtopic]

Върни се в “Левски”