Бебе проплака днес в ЛЕВСКИ!
Днес още едно бебе се присъедини към голямото левскарско семейство.На Станислав Костов му се роди първородна дъщеричка!
Екипът на ''сини тренировки'' честити голямата радост на младите родители и им пожелава много здраве и безгрижно детство на малката принцеса!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
Между нищоговоренето се открои все пак нещо.Аз настоявам за спортен директор. Чисто футболното звено в такъв клуб има нужда от подобен човек. Също така и скаутско звено, задължително. Настоявал съм пред ръководството и те го знаят това нещо. Закъснели сме безвъзвратно вече...
Футболен спортен директор е задължително! Който ще това да разправя: как Колев можел да се справи, как функциите им ще се припокриват. От сума ти и време чисто футболните ръководни решения се вземат от хора, които не са се събличали по екип.

Признанието за закъснението ми хареса. И понеже аз допускам, че Хубчев може да е поредния треньор, който е саботиран от Колев, то се надявам да каже всичко, както си е.
-
Е, нали Колев разправя на ляво и на дясно, че Хубчев е негово решение, за разлика от Чичо Гошо.metodito написа:И понеже аз допускам, че Хубчев може да е поредния треньор, който е саботиран от Колев, то се надявам да каже всичко, както си е.
Как ще го съботира... Все едно да саботира сам себе си.

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Е, нали Колев разправя на ляво и на дясно, че Хубчев е негово решение, за разлика от Чичо Гошо.metodito написа:И понеже аз допускам, че Хубчев може да е поредния треньор, който е саботиран от Колев, то се надявам да каже всичко, както си е.
Как ще го съботира... Все едно да саботира сам себе си.
Не съм прочел, че Дерменджиев не е негово решение... А за Хубчев чух, че са "глупости" ли, какво беше. Никой не знай кой на кои е. Знае се, че нямаме спортен директор и това е проблем - факт, който и Хубчев изтъква.

Съвсем скоро Левски ще има нов шеф. Това е Минко Герджиков, който ще влезе в УС на клуба, научи GONG.BG.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- Kris_men2000
realno написа:SANSIRO7 написа:1914.1902 написа:Отборът на Левски стартира подготовка с 12 играчи.
Това са вратарите Николай Кръстев, Петър Иванов,
защитниците Деян Иванов, Холмар Ейолфсон, Живко Миланов, Томислав Папазов и Нуно Рейш,
халфовете Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани ,
нападателите Илия Димитров и Атанас Кабов.
А от тия 12, 5 няма да помиришат терен. Ако изобщо останат.
Някой да е чувал за двамата "бежанци" в Хебър?
Избягали са и от там.Сега искат убежище и гражданство в Столюпиново.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Въртат сучат и пак ще опрат до най-великият - НАСКО СИРАКОВ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Странджата
- Контакти:
Re: Kris_men2000
Изглежда митотворческите механизми не са ти много ясни. Митът или легендата не могат да се раждат в реалността - те са плод на проекции в миналото. Сирака го разбра болезнено при събличането и не вярвам да се появи трети път в Левски, ако му е останал ум в главата. Ако се появи, значи е изперкал - тогава защо ни е?
Между другото и със Станимир Стоилов е същото - както виждаш, и двамата се държат като въплъщения на Светия дух, но никой от тях не облича патрахила и не слиза при паството си ....
Между другото и със Станимир Стоилов е същото - както виждаш, и двамата се държат като въплъщения на Светия дух, но никой от тях не облича патрахила и не слиза при паството си ....
Съвсем скоро Левски ще има нов шеф. Това е Минко Герджиков, който ще влезе в УС на клуба, научи GONG.BG.
По този начин Левски ще има още един човек, който ще взима важните решения в клуба.
В момента Надзорният съвет на "сините" е следният: Георги Попов, Михаил Тодоров и Александър Тумпаров.
Управителен съвет: Павел Колев, Ели Шопова, Найден Димитров. Минко Герджиков се присъединавя към своите колеги. През 2016 година той беше член на НС на Левски.
Минко Герджиков е роден на 2 май 1955 година в Троян. Той е бивш кмет на София, а през 1997 година става заместник – министър на търговията и външноикономическите отношения в служебния кабинет на Стефан Софиянски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- bilyaletdinov
- Контакти:
Върне ли Л-то на гърдите, изтръгнато от жепейското псе и герберски подлога Мазния Косъм, Колев ще има моето безкрайно уважение. Една от големите мизерии в клуба беше да се махне Л-то от фланелките.

И този път ще победиш шампионе!