Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 04 юни 2019 00:08

Първия мач за Европа ще имаме само двама от мача с Вадуц вкъщи - от титулярите. И това беше преди няма и година.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юни 2019 00:10

[offtopic]
Martinez1948 написа:Изображение
Какво му казва погледа:
А: гелове и джуджета аз не признавам
Б: пишки с мен няма да си правите
В: България на три морета
Г: Всичко изброено :) :)

д) Ти мен уЪжаааш ли мъ?
Тоа сигурно бие по-лошо и от Бойко.[/offtopic]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 04 юни 2019 00:22

metodito написа:[offtopic]
Martinez1948 написа:

д) Ти мен уЪжаааш ли мъ?
Тоа сигурно бие по-лошо и от Бойко.[/offtopic]

,,много като тебе вече плакаха'' хахаха
На тая снимка трябваше да бъде с фланелка на чепер и кости и надпис ''левски и тесно'' .......... автоматично вдигаше с 1312 level-а в мойте очи :) :) :)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 04 юни 2019 08:55

Какво му казва погледа:

Първите две със сигурност,но леко прозира,че ако се смени властта, до 24 часа феновете на Левски ще се окажат с акциите си на клуба като горди собственици,защото с глупости като футбола не ми се занимава.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юни 2019 14:07

vvessel написа:
metodito написа:
Лично аз залагам, че зимата ще ни е по-силния трансферен прозорец. Хубчев беше назначен, както се казва, преди дни, така че...

Той Хубчев нали уж ходил и гледал междувременно. Още от март месец го гласят за треньор. Досега трябва да е набелязал нещо. А и лятото е силния трансферен прозорец по принцип. Зимата остава утайката общо взето. Ако не вземем поне 5-6 до началото на подготовката за никъде не сме. По-точно сме си за втората осмица и ще се борим за бараж ;)

Добре , че не си съдия ,че като те гледам как бързо и безкомпромисни раздаваш присъди и то авансово не ги виждам заподозрените.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юни 2019 14:13

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:
Лично аз залагам, че зимата ще ни е по-силния трансферен прозорец. Хубчев беше назначен, както се казва, преди дни, така че...

Той Хубчев нали уж ходил и гледал междувременно. Още от март месец го гласят за треньор. Досега трябва да е набелязал нещо. А и лятото е силния трансферен прозорец по принцип. Зимата остава утайката общо взето. Ако не вземем поне 5-6 до началото на подготовката за никъде не сме. По-точно сме си за втората осмица и ще се борим за бараж ;)

Е, чак пък. Нали има и треньор. Не всичко е играчи и единици, а колектив и треньор. Виж "морето" какво направиха тази година с големите батковци от Разград, че чак трябваше да разиграват тая комедия с полиграфите - сакън да не стане некой сакатлък. :lol:
А "морето" не разполагат с нещо особено като играчи. При тях колектива е силен и амбицираният им тренер.

Каква комедия бе човек ?! Това с полиграфа са факти. Във Варна се знае , че Китанов е взел пари от ГГ за да ги даде на още няколко човека да не играят. Ти си мислиш, че ТИМ ще гонят половин отбор само за да правят густо ня Домуса ли ?!? Много си в грешка. Ако има истинско разследване Тирето трябва да бъде изхвърлено от направената специално за тях Лига. Но всички знаем, че няма да има.
А що се отнася до играчи и еденици, ние разкарахме 11 играча. Поне половината трябва да наваксаме. Иначе ще сме зад Морето в крайното класиране.

А от тези 11 играча кои са се доказали и какво постигнаха в шампионата , че нещо не се сещам.Третото място си го взехме и без тях затова че тази плява не я слагай в сметките.Без тях в момента сме с титулярният отбор.От тук нататък само ще надграждаме.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юни 2019 14:22

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:

Е, чак пък. Нали има и треньор. Не всичко е играчи и единици, а колектив и треньор. Виж "морето" какво направиха тази година с големите батковци от Разград, че чак трябваше да разиграват тая комедия с полиграфите - сакън да не стане некой сакатлък. :lol:
А "морето" не разполагат с нещо особено като играчи. При тях колектива е силен и амбицираният им тренер.

Каква комедия бе човек ?! Това с полиграфа са факти. Във Варна се знае , че Китанов е взел пари от ГГ за да ги даде на още няколко човека да не играят. Ти си мислиш, че ТИМ ще гонят половин отбор само за да правят густо ня Домуса ли ?!? Много си в грешка. Ако има истинско разследване Тирето трябва да бъде изхвърлено от направената специално за тях Лига. Но всички знаем, че няма да има.
А що се отнася до играчи и еденици, ние разкарахме 11 играча. Поне половината трябва да наваксаме. Иначе ще сме зад Морето в крайното класиране.

Това за "морето" - да, да, добре.
Относно наваксването... да, и аз така мисля - едно 5-6 е добре да се вземат още сега. Иначе от тези 11 играча, реално играещите са Давид, Йерсон и Милош и с гооолеми уговорки Белмонт, Буш, Нганиони. Ами, те си го направиха, така че сега те би трябвало да знаят как да се справят. Лошото е друго: и да намерят читави играчи, те не могат да станат тийм от днес за утре. Освен тренировки, ще им трябват реални мачове, реални ситуации и знаеш. Просто, ей сега намират новия Бардон, Жо, Роман, Давид, Йорга, и пак няма да видим развит пълния им потенциал, поне до зимата. А за да станат отбор... Аз си мисля, че и не е зле, ако са чужденци да погледнат към такива, които играят в бг първенството, защото това, което наричаме футбол, не е същото като онова на Запад, и докато се "аклиматизират"...
Въобще, за пореден път разваляме къщичката и "градим". Припомни ми кой отбор се разбива от 2016 досега? Втори, трети? В Лудогорец има футболисти, които карат шести сезон, в "Ботев" този им отбор е горе-долу от два сезона.

П.С. Може пък да станат по-бързо нещата. Дано.

Това ще е най голямата грешка.Хем казваш , че този футбол който играят няма нищо общо с европейският хем искаш да избираме от тези куци коне и с тях да играем в Европа.Нещо не те разбирам и ме объркваш.
Хубси каза , че иска научени на европейски футбол чужденци с дисциплина и в работният и личен живот.На него не му трябват чалгари а професионалисти който да си вършат професионално и на макс работата за която са взети

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юни 2019 14:26

metodito написа:Първия мач за Европа ще имаме само двама от мача с Вадуц вкъщи - от титулярите. И това беше преди няма и година.

Значи плявата и помията е изчистена.Да заповядат професионалистите.А и ВБ само с такива работи.При него не вървят никакви живуркащи помияри.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юни 2019 14:32

Какво му казва погледа:

Къде е задният изход на "Георги Аспарухов" ,че май че Бойко Борисов губи властта.Погледа му казва -АЗ съм тук докато Бойко е на власт.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 юни 2019 15:41

Точно на мен ли трябваше да се случи това...да се нахендря със футболен клуб!!!!..........Така ми изглежда говорещият му поглед. :mrgreen:

Върни се в “Левски”