Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 29 май 2019 13:01

modor написа:
metodito написа:
modor написа:Този лош Павел Колев...

Добре, че извади от джоба си някой лев... :lol:
Човек, няма сми.

Добре. Значи на него ще се преписват само негативите 8-)

Не. Говоря за това противопоставяне, че няма сми. Щом съм го цитирал това, не съм го направил случайно. Ако щеше да е само негативите, щях ли да го цитирам това тук?
... 8-)

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 29 май 2019 13:15

Жребият е на 19 юни,като ще бъде за първи и втори кръг.Мачовете от първи кръг са на 11 и 18 ЮЛИ.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 29 май 2019 13:20

Половин година Божков управлява клуба, а не е казал и една дума публично. На всичкото отгоре съмнителния мач с литекс софия. Единственото положително е, че се погасяват дългове.

Защо пък да не се падне Дебрецен, ако на такъв отбор не можем да върнем за предишно отпадане, за какво изобщо да се играе в Европа. Ще е интересен мач с македонски отбор, ще предизвика оживление сред ребрандираните българи :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 май 2019 13:20

metodito написа:И на мен това ми направи впечатление: Дебрецен, Дунайска стреда, Ружомберок, Хонвед - супер криви съперници.

Тези съм убеден, че няма да могат да ни се паднат, има географско деление. На нас - македонци, албанци, босненци, словенци, румънци..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2019 13:46

drvasko98 написа:
metodito написа:И на мен това ми направи впечатление: Дебрецен, Дунайска стреда, Ружомберок, Хонвед - супер криви съперници.

Тези съм убеден, че няма да могат да ни се паднат, има географско деление. На нас - македонци, албанци, босненци, словенци, румънци..

Супер. Така нещата изглеждат доста по-приемливо. Този сезон гледах Ружомберок - ДАК. И двата отбора изглеждат притеснително.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 май 2019 13:53

Колко мача си им гледал? Щото ако те са гледали първите мачове под ръководството на Тодоров може да са си казали същото. Ама ако са гледали последните, включително и баража - ще стискат палци да им се паднем.
Мисълта ми е, че от 3-4 срещи не добиваш никаква представа, освен за моментната форма. Отделно има напускащи, нови, лагери контроли и пр.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2019 13:58

metodito написа:. Ружомберок .

Колкото по криво името толкова по крив отбора :arrow: Това е положението.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 май 2019 13:59

Бекали пред ТОПСПОРТ: С този отбор Левски няма шанс за титлата, ЦСКА е много силен

https://topsport.bg/levski/bekali-pred- ... silen.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2019 14:02

Serafim написа:Колко мача си им гледал? Щото ако те са гледали първите мачове под ръководството на Тодоров може да са си казали същото. Ама ако са гледали последните, включително и баража - ще стискат палци да им се паднем.
Мисълта ми е, че от 3-4 срещи не добиваш никаква представа, освен за моментната форма. Отделно има напускащи, нови, лагери контроли и пр.

Е, един. Гледал съм и едно полувреме на Спартак Търнава с Динамо Загреб (не, че се виждаше нещо в тая мъгла). И миналия сезон съм гледал малко Спартак и Слован. Играят добър и техничен футбол словаците. По ми харесва от нашия. Това имам предвид.

Върни се в “Левски”