AN71 написа:Кашчей написа:balef написа:Ние сме Левски и рано или късно ще се оправим а при вас е всичко изкуствено и без партията сте трагедия !
Кои
вас, другарю Балев?
Бараш се за привърженик на Левски отпреди преврата, но май акълът ти е като на фен-тийнейджър!
А че ще се оправите-спор няма.С интриганта Наско начело със сигурност ще се оправите... после ще продължат да ви оправят, защото нямате отбор, а победите, когато нямаш отбор са...хайде, кажи ти какви са!
Пич ама като гледам и твоите ехидни и заядливи коментари не лъха от тях кой знае колко голям интелект а напротив много си жалък и наистина ако си на години просто не ти отива

Аз не претендирам за интелект.Просто имам навик да задавам въпроси, в стил Сашо Диков.
Сега, ти, като голям интелект, можеш ли да оспориш, че успехите на Наско, като шеф са предимно в задкулисните игри у нас?И моля те, не ми повтаряй втръсналите вече мачове с Оксер, Марсилия и Динамо Букурещ.Както вече имах честта да призная, тогава имахте сравнително свестен отбор (който отново допусна изравняване навън, след като водеше с 2:0, но това си ви е патент на вас).Можеш ли да оспориш, че редовно ви се правят отстъпки, леко ви се навеждат отговорните фактори.Че ви е трудно да играете, ако не ви свирят дузпи, че падат нападателите ви при всяка загубена топка....Достатъчно е да не ви се връзват съдиите на всякакви симулации и се вижда докъде сте без Наско и неговите игрички.
Левски на Гочето и Жужо, от 92-95-да, голям отбор!С играчи, които са започнали кариерата си в гадните комунистически времена и са знаели, какво е да играеш за Левски.Сега какво искате?!?