Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Мъри и Наско поемат Левски

Мнениеот AN71 » 30 окт 2011 15:02

Кашчей написа:
balef написа:Наистина Гонзо се раздаваше на 100% на терена и розовите го знаят най-добре ! Но като шеф и старши треньор не става категорично !

Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?

Знам ти и балет сигурно играеш отворко ;)

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 30 окт 2011 15:04

Ако се върне Сираков знае се какво следва-уреждане на мачове и постоянни интриги.Но другите отбори естествено също няма да оставят нещата така и ще се върне мутренската култура от края на 90-е години.Много са жалки сините фенове-кланят се на човека,който си показа задника на синята агитка само и само да почне да урежда мачове на Левски.Само че сега зад него не стоят парите на Чорни и трудно ще стават нещата.Що се отнася до Стоилов-където не е бил ,там не го разкриха какъв некадърен треньор е.Загубите от Беверен,Публикум,Тампере,БАТЕ и Работнички говорят сами по себе си.Ще припомня че Стоилов беше изгонен от Левски заради това,че остана на 16 точки зад ЦСКА в първенството.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 15:07

AN71 написа:
Кашчей написа:
balef написа:Ние сме Левски и рано или късно ще се оправим а при вас е всичко изкуствено и без партията сте трагедия !

Кои вас, другарю Балев?

Бараш се за привърженик на Левски отпреди преврата, но май акълът ти е като на фен-тийнейджър!

А че ще се оправите-спор няма.С интриганта Наско начело със сигурност ще се оправите... после ще продължат да ви оправят, защото нямате отбор, а победите, когато нямаш отбор са...хайде, кажи ти какви са!

Пич ама като гледам и твоите ехидни и заядливи коментари не лъха от тях кой знае колко голям интелект а напротив много си жалък и наистина ако си на години просто не ти отива ;)

Аз не претендирам за интелект.Просто имам навик да задавам въпроси, в стил Сашо Диков.
Сега, ти, като голям интелект, можеш ли да оспориш, че успехите на Наско, като шеф са предимно в задкулисните игри у нас?И моля те, не ми повтаряй втръсналите вече мачове с Оксер, Марсилия и Динамо Букурещ.Както вече имах честта да призная, тогава имахте сравнително свестен отбор (който отново допусна изравняване навън, след като водеше с 2:0, но това си ви е патент на вас).Можеш ли да оспориш, че редовно ви се правят отстъпки, леко ви се навеждат отговорните фактори.Че ви е трудно да играете, ако не ви свирят дузпи, че падат нападателите ви при всяка загубена топка....Достатъчно е да не ви се връзват съдиите на всякакви симулации и се вижда докъде сте без Наско и неговите игрички.

Левски на Гочето и Жужо, от 92-95-да, голям отбор!С играчи, които са започнали кариерата си в гадните комунистически времена и са знаели, какво е да играеш за Левски.Сега какво искате?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

V_Vaart
Контакти:

Мнениеот V_Vaart » 30 окт 2011 15:07

Е, и? Мустака и Дантелата ще си останат, а те са най-големият проблем :oops:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 15:10

AN71 написа:
Кашчей написа:
balef написа:Наистина Гонзо се раздаваше на 100% на терена и розовите го знаят най-добре ! Но като шеф и старши треньор не става категорично !

Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?

Знам ти и балет сигурно играеш отворко ;)

Да, много съм в добър в Па де дьо, от Чайковски!
А ти със сигурност трудно правиш разлика между твърда и груба игра, но ти е простено, щом смяташ Гонзо за футболист.

Само още един гаден въпрос..Защо в Рен и Риека не му оцениха футболните качества?

Като изключа М. Христов, няма друг български футболист, който да е излязъл от Левски на повече от 20 години и да е направил нещо в отбора, в който е отишъл.А ти, понеже си интелект, помисли защо е така!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 30 окт 2011 15:13

Розовите много ги е страх от Наско и Мъри! Защо ?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 окт 2011 15:14

Кашчейчо някъде да прочете че за мен Гонзо е футболист аз не харесвам такъв тип футболисти но това не му пречеше да ушие на червените 12-13 гола нали ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 15:20

AN71 написа:Кашчейчо някъде да прочете че за мен Гонзо е футболист аз не харесвам такъв тип футболисти но това не му пречеше да ушие на червените 12-13 гола нали ;)

Кашчейчо казвай на внуците си!

Доколко сте изпаднали вие, да имате за голям футболист този, който е вкарал 15 гола на ЦСКА.. за 12 години.
Бе вие изкарахте Гонзо (футболиста) по-голям от Гунди, Соколето, Пачо, Кирчо Миланов, Наско.. защото вкарал на ЦСКА 15 гола.Че тоя Гонзо, на оня ЦСКА, с който играеха изброените от мен щеше да вкара не повече от 3-4 гола.Я се стегнете малко!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 окт 2011 15:21

[quote="AN71"]Кашчейчо някъде да прочете че за мен Гонзо е футболист аз не харесвам такъв тип футболисти но това не му пречеше да ушие на червените 12-13 гола нали ;)[/quote
Тъй де, за Левски винаги мерилото е било ЦСКА. Гонзо вкарал 12-13 гола ама... на ЦСКА. Ако го няма ЦСКА няма с какво да се похвалите. Онзи ден Арс си го каза - "Треньорите пушат в съблекалнята. Това е немислимо в Холандия. " На туй му се вика професионализъм. :?: :!: :?:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 окт 2011 15:26

Кашчей написа:
AN71 написа:Кашчейчо някъде да прочете че за мен Гонзо е футболист аз не харесвам такъв тип футболисти но това не му пречеше да ушие на червените 12-13 гола нали ;)

Кашчейчо казвай на внуците си!

Доколко сте изпаднали вие, да имате за голям футболист този, който е вкарал 15 гола на ЦСКА.. за 12 години.
Бе вие изкарахте Гонзо (футболиста) по-голям от Гунди, Соколето, Пачо, Кирчо Миланов, Наско.. защото вкарал на ЦСКА 15 гола.Че тоя Гонзо, на оня ЦСКА, с който играеха изброените от мен щеше да вкара не повече от 3-4 гола.Я се стегнете малко!

Tи явно не си добре бе пич спри дрогата и не ми преписвай думи и неща които не съм казал а живот и здраве след 10г и на внуците ще си казвам някой работи ама още ми е рано ;)

Върни се в “Кошче за отпадъци”