Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Какво мислите за следното

Мнениеот Daniel Levski » 03 юни 2010 15:14

Най-после повече разумни хора и по-големи оптимисти. Аз също съм оптимист правим добър отбор за следващият сезон. Само ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 03 юни 2010 15:20

caspar1 написа:Привличането на играчи като Бандаловски, Иванов, Дани Младенов, Дембеле, Иса които са до 25г и бъдещето е пред тях като добавим Влади, Милиев и най-добрия плеимеикар в БГ Дарко заедно с опита на Кривия и най-стабилно представящия се играч за Левски през изминалия сезон Веско Минев, не се ли получава един доста потенциален и боеспособен тим???Помислете малко по това и нека да на критикуваме само Гонзо а да видим резултата от думите му!!! Какво мислите????

Цесекар съм, но не мога да си кривя душата - ако всички тези действително дойдат, и с един кадърен треньор като Петров, имате шанс да станете доста приятен отбор. Пожелавам ви го, все пак идват ЕКТ. Надявам се и нашия нов спец да успее да си върши работата добре въпреки ръководството, и да гледаме най-после едно красиво и оспорвано Вечно дерби!

caspar1
Контакти:

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 15:22

Daniel Levski написа:Най-после повече разумни хора и по-големи оптимисти. Аз също съм оптимист правим добър отбор за следващият сезон. Само ЛЕВСКИ

Това да се чува! :) :) :) :) :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юни 2010 15:24

Оптимизмът е хубаво нещо, стига да можем да си го позволим. Като цяло, школата е напълно съсипана. Ясен е тук, просто защото е склонен да се избърше мустака с него. Играчите, с които ще играем са в напреднала футболна възраст. Дори и да станем шампиони, без коренна промяна няма да ни бъде.

caspar1
Контакти:

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 15:26

dafquezz написа:
caspar1 написа:Привличането на играчи като Бандаловски, Иванов, Дани Младенов, Дембеле, Иса които са до 25г и бъдещето е пред тях като добавим Влади, Милиев и най-добрия плеимеикар в БГ Дарко заедно с опита на Кривия и най-стабилно представящия се играч за Левски през изминалия сезон Веско Минев, не се ли получава един доста потенциален и боеспособен тим???Помислете малко по това и нека да на критикуваме само Гонзо а да видим резултата от думите му!!! Какво мислите????

Цесекар съм, но не мога да си кривя душата - ако всички тези действително дойдат, и с един кадърен треньор като Петров, имате шанс да станете доста приятен отбор. Пожелавам ви го, все пак идват ЕКТ. Надявам се и нашия нов спец да успее да си върши работата добре въпреки ръководството, и да гледаме най-после едно красиво и оспорвано Вечно дерби!

Евала на хора като теб!!!И на мен ми се гледа едно оспорвано,красиво и футболно дерби в истинския смисъл на думата!А не само да се заяждаме по форумите!!!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 03 юни 2010 15:34

caspar1 написа:Евала на хора като теб!!!И на мен ми се гледа едно оспорвано,красиво и футболно дерби в истинския смисъл на думата!А не само да се заяждаме по форумите!!!

Ами то поне да имаше нещо реално като успех, за което да се заяждаме, а ние какво, джанкаме се за простотии, кой е по-малко зле... най смешен става спора, като почнем да се сочим с пръст кои били по-големи комунисти...
Дано само тези момчета ако дойдат при вас да не прихванат типичния български футболен синдром - правят добър сезон, отиват в Левски или ЦСКА и забравят от коя страна се рита топката...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Tommi » 03 юни 2010 15:59

Дембеле и Иса не трябва да водят атаката на Левски, затова Дембеле по-добре да не го привличаме изобщо. За Дани Младенов имам малко по-големи надежди, но си оставам на мнение, че ни трябва добър чужденец за този пост. Бандаловски също е добър вариант за дясната зона, но по-добре да задържим Петраш. В центъра на защитата имаме добри играчи, затова Иво Иванов не е от първа необходимост, но няма да е фатално ако го вземем ;).
Трябва ни един класен нападател и при схема 4-4-2 може да се изгради доста добър отбор. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 03 юни 2010 16:16

Изобщо не съм за Бандаловски! С това лекенце през мач ще завършваме с 10 души! :evil: Сачмата го бие яко и винаги не на място!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 16:41

Tommi написа:...За Дани Младенов имам малко по-големи надежди, но си оставам на мнение, че ни трябва добър чужденец за този пост. ...

Кой е този пост? Доколкото съм запознат с Дани от мачовете по ТВ дето съм му гледам играе по целия фронт на атаката, т.е старува ми, че е малко универсален, което е нож с 2 остриета. Хем може да се използва на няколко поста хем все още няма изградено "лице" като футболист. Ще видим... все пак ако някой го е гледал повече може да каже къде, на кой пост е най-силен.

Tommi написа:... Бандаловски също е добър вариант за дясната зона, но по-добре да задържим Петраш. ...

Последно Петраш не е ли освободен вече? На едно място чета, че сме се разделили с него на друго, че не е сигурно... моето мнение е, че ако не му е много висока заплатата можеше да го пробваме още един сезон за конкуренция на Стефчо, но ако можем да привлечем Бандата предпочитам него.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 16:43

Deliba6 написа:Изобщо не съм за Бандаловски! С това лекенце през мач ще завършваме с 10 души! :evil: Сачмата го бие яко и винаги не на място!!! :mrgreen:

Еее малко е пресилено мнението ти :) да наистина е малко особен характер, но трябва да има и такива в отбора. Живко Миланов как го търпяхме толкова години да прави безсмислени дузпи и грешки? Но момчето играеше с душа и затова ни беше любимец. Същото и за Топчо. Така, че мисля, че няма да е лошо в отбора да заиграе още един истински левскар а и хич не лош като футболист(лично мнение).
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”