Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот boabbb » 14 дек 2015 11:14

Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" група :!: Две години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 дек 2015 11:27

gzagorov написа:
vratar4eto написа:
sandi74 написа:
batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото :)

Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата :idea: :!: По същия начин е и ако е за първенството.По скоро единият от останалите 3 полуфиналиста за купата се класира директно за финала. :!: :idea:

И аз така мисля. И по-добре. Отпаднали сме и толкова. Но тук идва въпросът дали не се е знаело наистина по-рано какво ще се случи. По-рано през деня преди мача Бойко заяви, че ЦСКА е на финал...

Значи е сигурно, че случайността на жребия ще определи "Берое" да се готви за "Монтана". :lol:
Ако трябва да сме сериозни, разбира се недопустимо е "Левски" или който и да е друг вече отпаднал отбор да бъде връщан на полуфинала. Не е редно също и полуфинал да не се играе, съответно някой от трите останали отбора да отива директно на финал. Въпреки че всички знаем меко казано особените отношения между ЦСКА и "Литекс" в миналото, а и най-вече сега, за мен единственото правилно решение е "Литекс" да играе в турнира, защото в него не са допуснали никакво нарушение.
Допреди няколко страници спорех за правилника, но в него си пише ясно и категорично "изваждане от групата", не пише "изваждане от всички турнири".

:lol:
Бе колко още от членовете на изпълкома трябва да се изкажат, та да разберете, че Литекс няма да бъде изваден от групата. Върховното решение е на Изпълкома ти казва бай ти Венци... :)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 14 дек 2015 11:32

Само като видиш тоя Джаба Камишев за какъв футбол да си говорим.То затова и целия ни спорт е на отчайващо ниво, управляван от някви карикатури.

При положение, че през сезона вече има такъв случай с ясно и точно наложени наказания ми е интересно какъв мотив ще измислят, за да оставят Литекс в групата.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 дек 2015 11:34

pampi написа:
gzagorov написа:
vratar4eto написа:
sandi74 написа:
batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото :)

Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата :idea: :!: По същия начин е и ако е за първенството.По скоро единият от останалите 3 полуфиналиста за купата се класира директно за финала. :!: :idea:

И аз така мисля. И по-добре. Отпаднали сме и толкова. Но тук идва въпросът дали не се е знаело наистина по-рано какво ще се случи. По-рано през деня преди мача Бойко заяви, че ЦСКА е на финал...

Значи е сигурно, че случайността на жребия ще определи "Берое" да се готви за "Монтана". :lol:
Ако трябва да сме сериозни, разбира се недопустимо е "Левски" или който и да е друг вече отпаднал отбор да бъде връщан на полуфинала. Не е редно също и полуфинал да не се играе, съответно някой от трите останали отбора да отива директно на финал. Въпреки че всички знаем меко казано особените отношения между ЦСКА и "Литекс" в миналото, а и най-вече сега, за мен единственото правилно решение е "Литекс" да играе в турнира, защото в него не са допуснали никакво нарушение.
Допреди няколко страници спорех за правилника, но в него си пише ясно и категорично "изваждане от групата", не пише "изваждане от всички турнири".

:lol:
Бе колко още от членовете на изпълкома трябва да се изкажат, та да разберете, че Литекс няма да бъде изваден от групата. Върховното решение е на Изпълкома ти казва бай ти Венци... :)

Аз пък да те питам, колко пъти да го напиша черно на бяло в тази тема, специално на тебе, че изказвам мнение кое е правилното решение? Реално какво ще решат, може би ще видим след няколко дни. Аз също смятам, че няма да ги извадят от групата, освен ако напускането на терена не е театър целящ именно изваждане. Ето написах ти го не черно, а червено на бяло, че май още си с червените очила.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 дек 2015 11:38

И като говорим за червено-оранжеви и анти-сини очила, в тази тема май не е споделено клипчето:
https://www.youtube.com/watch?v=2qXfH17 ... e=youtu.be
Споделям го, защото това е ситуацията с най-много претенции от страна на "Литекс", заради която напуснаха мача. Сега какво се оказа, ако БНТ още предаваха мачовете, пó можеше да им мине номерът.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2015 11:43

boabbb написа:Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" група :!: Две години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...

Само 4 гола сме им вкарали тоя полусезон....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2015 11:45

W84me написа:
boabbb написа:Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" група :!: Две години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...

Ти си броиш и служебните ... Типично :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 дек 2015 11:52

boabbb написа:
W84me написа:

Ти си броиш и служебните ... Типично :lol:

27 юли 2015: Левски - Литекс = 2:2
4 октомври 2015: Литекс - Левски = 0:2

Хайде сега да видим кой не може да брои до 4 :lol: :lol: :lol:
Типично е, но май не за него, а за теб :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2015 12:00

Аз принципно броя до шест ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DN-kHBetimo[/youtube]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 дек 2015 12:06

boabbb написа:Аз принципно броя до шест ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DN-kHBetimo[/youtube]

А трябва поне до 7 :lol:

Върни се в “Литекс”