Ще извадят ли Литекс от А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще извадят ли Литекс от А група?
Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" група
Две години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...

Леевски, оле

gzagorov написа:vratar4eto написа:sandi74 написа:batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото
Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата![]()
По същия начин е и ако е за първенството.По скоро единият от останалите 3 полуфиналиста за купата се класира директно за финала.
![]()
И аз така мисля. И по-добре. Отпаднали сме и толкова. Но тук идва въпросът дали не се е знаело наистина по-рано какво ще се случи. По-рано през деня преди мача Бойко заяви, че ЦСКА е на финал...
Значи е сигурно, че случайността на жребия ще определи "Берое" да се готви за "Монтана".![]()
Ако трябва да сме сериозни, разбира се недопустимо е "Левски" или който и да е друг вече отпаднал отбор да бъде връщан на полуфинала. Не е редно също и полуфинал да не се играе, съответно някой от трите останали отбора да отива директно на финал. Въпреки че всички знаем меко казано особените отношения между ЦСКА и "Литекс" в миналото, а и най-вече сега, за мен единственото правилно решение е "Литекс" да играе в турнира, защото в него не са допуснали никакво нарушение.
Допреди няколко страници спорех за правилника, но в него си пише ясно и категорично "изваждане от групата", не пише "изваждане от всички турнири".

Бе колко още от членовете на изпълкома трябва да се изкажат, та да разберете, че Литекс няма да бъде изваден от групата. Върховното решение е на Изпълкома ти казва бай ти Венци...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Само като видиш тоя Джаба Камишев за какъв футбол да си говорим.То затова и целия ни спорт е на отчайващо ниво, управляван от някви карикатури.
При положение, че през сезона вече има такъв случай с ясно и точно наложени наказания ми е интересно какъв мотив ще измислят, за да оставят Литекс в групата.
При положение, че през сезона вече има такъв случай с ясно и точно наложени наказания ми е интересно какъв мотив ще измислят, за да оставят Литекс в групата.
pampi написа:gzagorov написа:vratar4eto написа:sandi74 написа:batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото
Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата![]()
По същия начин е и ако е за първенството.По скоро единият от останалите 3 полуфиналиста за купата се класира директно за финала.
![]()
И аз така мисля. И по-добре. Отпаднали сме и толкова. Но тук идва въпросът дали не се е знаело наистина по-рано какво ще се случи. По-рано през деня преди мача Бойко заяви, че ЦСКА е на финал...
Значи е сигурно, че случайността на жребия ще определи "Берое" да се готви за "Монтана".![]()
Ако трябва да сме сериозни, разбира се недопустимо е "Левски" или който и да е друг вече отпаднал отбор да бъде връщан на полуфинала. Не е редно също и полуфинал да не се играе, съответно някой от трите останали отбора да отива директно на финал. Въпреки че всички знаем меко казано особените отношения между ЦСКА и "Литекс" в миналото, а и най-вече сега, за мен единственото правилно решение е "Литекс" да играе в турнира, защото в него не са допуснали никакво нарушение.
Допреди няколко страници спорех за правилника, но в него си пише ясно и категорично "изваждане от групата", не пише "изваждане от всички турнири".
![]()
Бе колко още от членовете на изпълкома трябва да се изкажат, та да разберете, че Литекс няма да бъде изваден от групата. Върховното решение е на Изпълкома ти казва бай ти Венци...
Аз пък да те питам, колко пъти да го напиша черно на бяло в тази тема, специално на тебе, че изказвам мнение кое е правилното решение? Реално какво ще решат, може би ще видим след няколко дни. Аз също смятам, че няма да ги извадят от групата, освен ако напускането на терена не е театър целящ именно изваждане. Ето написах ти го не черно, а червено на бяло, че май още си с червените очила.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
И като говорим за червено-оранжеви и анти-сини очила, в тази тема май не е споделено клипчето:
https://www.youtube.com/watch?v=2qXfH17 ... e=youtu.be
Споделям го, защото това е ситуацията с най-много претенции от страна на "Литекс", заради която напуснаха мача. Сега какво се оказа, ако БНТ още предаваха мачовете, пó можеше да им мине номерът.
https://www.youtube.com/watch?v=2qXfH17 ... e=youtu.be
Споделям го, защото това е ситуацията с най-много претенции от страна на "Литекс", заради която напуснаха мача. Сега какво се оказа, ако БНТ още предаваха мачовете, пó можеше да им мине номерът.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
boabbb написа:Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" групаДве години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...
Само 4 гола сме им вкарали тоя полусезон....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" групаДве години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...
Ти си броиш и служебните ... Типично

Леевски, оле

boabbb написа:W84me написа:boabbb написа:Левски не може да им вкара гол, така че е наложително да бъдат извадени от "А" групаДве години едва вкараха 1 (един) гол на ЦСКА и ЦСКА бяха извадени от "А" група. Време е и Литекс да си понесат наказанието, не ги е срам да бият като тъпан отбора на влас... така, де, народа ( нищо, че имат по 2-3 хил. на мач максимум ). Домуса да си опича акъла и да им пуска по една победа от време на време, за да не се изваждаме от първенството ...
Ти си броиш и служебните ... Типично
27 юли 2015: Левски - Литекс = 2:2
4 октомври 2015: Литекс - Левски = 0:2
Хайде сега да видим кой не може да брои до 4

Типично е, но май не за него, а за теб

Аз принципно броя до шест ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DN-kHBetimo[/youtube]
Леевски, оле

boabbb написа:Аз принципно броя до шест ...
А трябва поне до 7