Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Национал на Локо подписа с шампиона на Грузия

Мнениеот anihilator » 31 май 2016 01:00

soccerav написа:Някаква сума не се ли споменава? Да не сме им го дали за без пари, както едно време раздавахме футболисти на Левски и ЦСКА?

Аз доколкото съм наясно му е изтекъл договора с вас , при това положение какви пари чакаш :!:

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 31 май 2016 01:19

Да изтече му договора той сам каза ,че е бил получил предложение за нов договор но точно тогава дошла офертата от Динамо и искал да се пробва в чужбина.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 май 2016 01:26

Относно Динамо само да спомена , че Матиас Курьор вземаше при нас 4000 евро сега е подписал договор с Динамо за 20 000 евро на месец :!: Та да спрем дотук за съжаление.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 май 2016 08:34

Успех на момчето и дано няма повече неприятни контузии.

ПП: Стефан кога е играл в националния, че нещо ми убягва този факт .... Аз поне нямам спомени да съм го гледал. Мерси.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 31 май 2016 12:33

Red_Neck написа:Успех на момчето и дано няма повече неприятни контузии.

ПП: Стефан кога е играл в националния, че нещо ми убягва този факт .... Аз поне нямам спомени да съм го гледал. Мерси.

Точно в момента е извикан в националния за турнето .
Изображение Изображение Изображение

Odessit
Контакти:

"Локомотив" Пд - с още три бронзови медала от шампионата!

Мнениеот Odessit » 02 юли 2016 21:54

Към досегашните всеизвестни на всички успехи на "Локомотив" Пловдив в българския шампионат трябва да се прибавят и трите трети места на предшественика на отбора съответно през 1999, 2000 и 2001 години, както и да бъде обявен за финалист за Купата през 2001 година. Всичко това логично произтича от факта, че БФС признава за цесекарски титлите, спечелени от клуба, чийто пряк наследник се явява - "Литекс". Очакваме чиновниците от БФС да проявят нужната експедитивност и да коригират историческите документи, за да възтържествува и тук справедливостта!

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: "Локомотив" Пд - с още три бронзови медала от шампионата

Мнениеот vg_vasilev » 02 юли 2016 22:11

ЦСКА колко титли има? И Литекс колко има?
А ако се обединяват, уж Лиска и ЦЕЦКА не трябва ли да се сумират титлите?

Odessit
Контакти:

Re: "Локомотив" Пд - с още три бронзови медала от шампионата

Мнениеот Odessit » 02 юли 2016 22:22

vg_vasilev написа:ЦСКА колко титли има? И Литекс колко има?
А ако се обединяват, уж Лиска и ЦЕЦКА не трябва ли да се сумират титлите?

Не се обединяват, просто единият клуб отива в небитието, а другият приема активите му и променя своето име по такъв начин, че да бъде припознат от привържениците на о'Бозе почившия. Затова щом титлите на "Литекс" отиват в ЦСКА, същото трябва да стане и с бронзовите медали на преименувания "Левски" Кюстендил по отношение на "Локомотив" Пловдив!

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Ежедневна тема

Мнениеот vg_vasilev » 02 юли 2016 22:27

Е как отива в небитието, като гришата казал, че Литекс почва от В груша. Нищо не разбирам. То има ли човек, който може да разбере.

Потребителски аватар
BDP1988
Контакти:

Планове на Крушарски свързани с Рилски Спортист и Говедарци

Мнениеот BDP1988 » 18 юли 2016 20:52

Здравейте на всички, ще ме прощавате, че цяла тема отварям за това, но някой от Вас да знае нещо повече по този въпрос. Доколкото знам, Крушарски, има корени в село Говедарци, на местния стадион тече ремонт и се гласи, че това щяло да е лятната база на Локо Пд, а Рилски Спортист щяло да се превърне в нещо като сателит на Локомотив, като това няма да е прецедент - когато Велбъжд стана Локомотив играчите на Локомотив преминаха в Рилски Спортист в началото на века. Аз лично много не вярвам на това, ще ми е интересно Вашето мнение!
Последна промяна от BDP1988 на 19 юли 2016 10:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”