CSKA69 написа:Old_death написа:"Трудно ми е да говоря за каквото и да било от това естество. Знаем какво трябва да направим, но е трудно," призна Младенов за предстоящото евроучастие на ЦСКА това лято. "Оттук-нататък всичко зависи от финансите. Ние сме здраво стъпили на земята, и трябва да знаем каква е всяка следваща крачка. Дали имаме ресурси, или ни трябват още оздравителни години. ЦСКА не може да продължава така, да няма база, да няма условия за работа. Сложили са ни примката на врата, отрязали са ни отвсякъде. Ние плащаме наем. Всички клубове си оправиха нещата с базите, само ЦСКА не. Кой клуб може да издържи на такова нещо?! Това са мои разсъждения. Предстои ни месец на разсъждения, в който да решим какво правим."
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=424345
Да оставим настрана излишния спам, но тук поне на мен за първи път ми се стори от това изказване на Младенов, че има леко вътрешно напрежение в ЦСКА, защото за мен това си е индиректен намек към Александър Томов, особено в частта с финансите
Стига сте гонили призраци. Стойчо нарича нещата с точните думи. Намек към Томов... Това е намек към червеното общество, че нищо не е приключило и тепърва хората трябва да се борят още повече за подобряване условията за съществуване на любимия им клуб. Намеци, интриги, глупости.
Виждаме на какво е способен ЦСКА без да разполага с модерни бази и нормални условия за професионален спорт и сякаш се успокояваме. Да, ама не - трябва да искаме още, да се борим за още, защото сме далече от необходимото ниво и не трябва да бъдем спокойни и примирени, че сме успели. Дотук всичко показа, че има смисъл от борба. Червеното общество трябва да се бори за достигането на онези висини, които ще положат ЦСКА в руслото на тоталния комфорт и необходим ресурс за развитие на професионален футбол. Тогава ще дойдат успехите.