Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот hajitsu » 01 фев 2014 00:24

barca4ever написа:
hajitsu написа:На Жеков ушаците още дрънчат от звучния тупаник на Стоянов. Факт. 8-)

трябваше да му перне и от другата страна един :mrgreen: :mrgreen:

То се е разнесло навсякъде. Щом толкова сериозно му е засегнал мозъка, значи наистина е бил здрав пердах. А и на Жеков празната кратуна дрънчи като селска камбана на погребение, не трябва да се учудваме. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2014 00:27

hajitsu написа:
barca4ever написа:
hajitsu написа:На Жеков ушаците още дрънчат от звучния тупаник на Стоянов. Факт. 8-)

То се е разнесло навсякъде. Щом толкова сериозно му е засегнал мозъка, значи наистина е бил здрав пердах. А и на Жеков празната кратуна дрънчи като селска камбана на погребение, не трябва да се учудваме. 8-)

Селските камбани бият и на въстание. напреееееееееееееееееед , другоспода антикомунисти.. Под знамето, зеленото, ще градим живота нооооввввввввв :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 01 фев 2014 00:27

barca4ever написа:

Вие явно сте комунягияги, които само гледате да плюте по Г-н Георги Жеков!Но ще ви кажа, че той води много по-смислен живот от вашия, докато вие сте едни прости дебили , които нямате никаква изградена ценностна система!Истинското име на моят роден град е Горна Джумая , а не комунистическото наименование на националния предател Димитър Благоев Благоевград(гнус ме е като чуя или видя това име)!А Петър Стоянов извърши престъпление, удряйки шамар за зададен неудобен въпрос от Георги Жеков за това, че е свързан с комунистическите престъпницци и за това си деяние трябва да влезе в затвора!
ДОЛУ БКП!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 фев 2014 00:31

Какво смислено е свършил в живота си? Да звъни по телевизии и радиа, които впрочем са комунистически, да обявява всеки нормален човек за комунист? Ти какъв си му? Секретарка? Да не ходиш след него и да попиваш антитела от фекалиите му?

П.П. По-правилно е да се каже "антигени", но вие, необразованите комунисти, не правите разлика. 8-)
[center]

[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2014 00:37

hajitsu написа:Какво смислено е свършил в живота си? Да звъни по телевизии и радиа, които впрочем са комунистически, да обявява всеки нормален човек за комунист? Ти какъв си му? Секретарка? Да не ходиш след него и да попиваш антитела от фекалиите му?

П.П. По-правилно е да се каже "антигени", но вие, необразованите комунисти, не правите разлика. 8-)

Жеков е треньор по хандбал, съвместяващ и личната си дейност по ханд джоб :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 01 фев 2014 00:40

hajitsu написа:Какво смислено е свършил в живота си? Да звъни по телевизии и радиа, които впрочем са комунистически, да обявява всеки нормален човек за комунист? Ти какъв си му? Секретарка? Да не ходиш след него и да попиваш антитела от фекалиите му?

Аз съм член на БАП , на 29 години съм и бях приет! От август 2004г.(тогава беше първото му предаване в СКАТ) гледам предаването му редовно, след като го свалиха комунистите от екран го гледам сега в интернет и да си призная научих много смисленни неща за близо 10 години за Царство България, за Цар Борис Трети, разкази на хора на какво са способни комунистическите злодеи , масовите гробове, за достойни антикомунисти и много други полезни неща научих и като цяло за мен това е едно много полезно и образователно предаване!Смятам , че така трябва да се действа срещу комунистите радикално и безкомпро исно, защото те избиха българската интелигенцияи много достойни българи и от 70 години сме упправлявани само от комунистически изроди и техни подлоги!За това подкрепям Георги Жеков, защото той е смел и казва нещата с истинските им имена, а не се мазни на комунистите!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 фев 2014 00:42

Хандбалът е комунистическа игра! Най-напред вместо топка са използвали ножове, с които са целили обикновените съветски граждани (комунисти, разбира се). По-късно са започнали да използват гранати. След края на Втората световна война се е наложило да ползват топка, тъй като не са можели да използват оръжия... 8-)
[center]

[/center]

haha

Мнениеот haha » 01 фев 2014 00:44

Долу комунизма написа:Аз съм член на БАП , на 29 години съм и бях приет! От август 2004г.(тогава беше първото му предаване в СКАТ) гледам предаването му редовно, след като го свалиха комунистите от екран го гледам сега в интернет и да си призная научих много смисленни неща за близо 10 години за Царство България, за Цар Борис Трети, разкази на хора на какво са способни комунистическите злодеи , масовите гробове, за достойни антикомунисти и много други полезни неща научих и като цяло за мен това е едно много полезно и образователно предаване!Смятам , че така трябва да се действа срещу комунистите радикално и безкомпро исно, защото те избиха българската интелигенцияи много достойни българи и от 70 години сме упправлявани само от комунистически изроди и техни подлоги!За това подкрепям Георги Жеков, защото той е смел и казва нещата с истинските им имена, а не се мазни на комунистите!

Ленин

От картинки и портрети
мило се усмихва Ленин,
името му златно свети
по игрища и пързалки.

Волно всеки ден играем
и макар и още малки
името на Ленин знаем!

До утре да си го научил наизуст, иначе ще те изключим от партията!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 фев 2014 00:45

Долу комунизма написа:

Аз съм член на БАП , на 29 години съм и бях приет! От август 2004г.(тогава беше първото му предаване в СКАТ) гледам предаването му редовно, след като го свалиха комунистите от екран го гледам сега в интернет и да си призная научих много смисленни неща за близо 10 години за Царство България, за Цар Борис Трети, разкази на хора на какво са способни комунистическите злодеи , масовите гробове, за достойни антикомунисти и много други полезни неща научих и като цяло за мен това е едно много полезно и образователно предаване!Смятам , че така трябва да се действа срещу комунистите радикално и безкомпро исно, защото те избиха българската интелигенцияи много достойни българи и от 70 години сме упправлявани само от комунистически изроди и техни подлоги!За това подкрепям Георги Жеков, защото той е смел и казва нещата с истинските им имена, а не се мазни на комунистите!

Жеков, добър опит, но все още не сме се вързали. 8-)
[center]

[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2014 00:45

Долу комунизма написа:

Ти си наистина голямо диване! Ако аз съм мод няма да имаш място във форума!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”