Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2013 20:41

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Re:Ти ли ще затвориш на Станишев устата, като каже, че са победили на изборите?

Един от проблемите на БСП е ,е Станишев не може да каже тази реплика вече 7 последователни избора.За това се наложи да измисли тази сложна схема с която да подмени националния вот.Никой не очакваше,че е възможна такава тройна коалиция като сегашната,но урода е факт и срещу него вече над 140 дни има протести в България.И колкото по-бързо си отиде този кабинет,толкова по-добре за България.Иначе морала който налага на българите тази коалиция ще победи и децата ни ще имат за пример на успял българин хора като Пеевски.А от това по-лошо няма.

Боли ги БСП фара от тая работа. Те и Локо Сф не ни бяха били 20+ години, па ни разпраха от бой после. А вотът не е подменен-просто БСП и ДПС имат 120 депутати и бяха на границата за 121. Колкото до морала-разтегливо понятие. 23 години все морал ни проповядват, и то все опозицията, а пък то-лайна с орехи. Или пък служебно правителство на Росица Офшорска Герберунова ще е по-морално? Айде байгън!

Росен Плевеллиев :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2013 21:13

Служебното правителство няма проблеми с морала.Там всичко е ясно.Ако оставката на Плевнелиев е цената която трябва да се плати за да си отиде кабинета на Орешарски аз съм съгласен с нея.На новите избори Плевнелиев (или ББ ако реши да се кандидатира) отново ще спечели изборите.Но този урод (новата тройна коалиция) повече няма да управлява България.А от това по-хубаво за страната ни няма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2013 21:16

GOLEADOR написа:Служебното правителство няма проблеми с морала.Там всичко е ясно.Ако оставката на Плевнелиев е цената която трябва да се плати за да си отиде кабинета на Орешарски аз съм съгласен с нея.На новите избори Плевнелиев (или ББ ако реши да се кандидатира) отново ще спечели изборите.Но този урод (новата тройна коалиция) повече няма да управлява България.А от това по-хубаво за страната ни няма!

Оставка на правителството ще срине напълно страната. Изчакай до март ;)
Нека студентите да подадат оставка, щом като се пишат за много отворени. Какво искат те? Обслужват интересите на ГЕРБ, но не го казват. Ще останат в България, но това не е вярно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 ное 2013 21:37

GOLEADOR написа:Служебното правителство няма проблеми с морала.Там всичко е ясно.Ако оставката на Плевнелиев е цената която трябва да се плати за да си отиде кабинета на Орешарски аз съм съгласен с нея.На новите избори Плевнелиев (или ББ ако реши да се кандидатира) отново ще спечели изборите.Но този урод (новата тройна коалиция) повече няма да управлява България.А от това по-хубаво за страната ни няма!

Няма проблеми, ама има, и още как! Герберастко служебно няма кой да допусне. Това трябва да ви е ясно. А България се управлява от БСП–ДПС, не виждам къде е тройната коалиция? Атака няма нищо общо с властта. Но ще я подкрепя, докато се смаже българофобската формация .
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2013 21:47

sin4ec написа:

Няма проблеми, ама има, и още как! Герберастко служебно няма кой да допусне. Това трябва да ви е ясно. А България се управлява от БСП–ДПС, не виждам къде е тройната коалиция? Атака няма нищо общо с властта. Но ще я подкрепя, докато се смаже българофобската формация .

Преди четири десетилетия имаше студенти, при това много активни, но тези, които сега се правят на "активисти", са сериозно подплатени от ГЕРБ.
Време е за поправителни сесии и ликвидации. Много се отварят тези дребосъци.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2013 21:51

Кворумоносителя няма как да няма нищо общо с това правителство.А и откакто докопаха турските лири Атака се отказаха да протестират срещу ДПС.Преди скачаха против новините на турски език по БНТ,а сега си траят като пу_ки и дума не обелват за това.Явно шумът на парите се оказва най-важното за Атака и лидерът им осребрява подкрепата си за това правителство с пълна сила.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 ное 2013 21:58

daniel875 написа:
sin4ec написа:Служебното правителство няма проблеми с морала.Там всичко е ясно.Ако оставката на Плевнелиев е цената която трябва да се плати за да си отиде кабинета на Орешарски аз съм съгласен с нея.На новите избори Плевнелиев (или ББ ако реши да се кандидатира) отново ще спечели изборите.Но този урод (новата тройна коалиция) повече няма да управлява България.А от това по-хубаво за страната ни няма!

Преди четири десетилетия имаше студенти, при това много активни, но тези, които сега се правят на "активисти", са сериозно подплатени от ГЕРБ.
Време е за поправителни сесии и ликвидации. Много се отварят тези дребосъци.[/quote]

Опитите да се държиш нагло и надменно будят само насмешка.Знам,че сега това е модно,но лично за мен така само олекваш в очите на хората.Ако продължаваш в тоя дух накрая никой няма да ти обръща внимание на писанията.Дано осъзнаеш това което ти казвам,а не да го приемаш за някакво заяждане на дребно.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2013 22:03

GOLEADOR написа:Кворумоносителя няма как да няма нищо общо с това правителство.А и откакто докопаха турските лири Атака се отказаха да протестират срещу ДПС.Преди скачаха против новините на турски език по БНТ,а сега си траят като пу_ки и дума не обелват за това.Явно шумът на парите се оказва най-важното за Атака и лидерът им осребрява подкрепата си за това правителство с пълна сила.

Волен не е толкова глупав. Сега си трупа проценти и пак ще бъде с ключова роля за следващия кабинет. Хубаво стана, че "Атака" зае тази позиция. Още по- хубаво ще е, ако осъзнаят ролята си и бъдат против, когато се налага.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 ное 2013 22:05

GOLEADOR написа:
daniel875 написа:
sin4ec написа:Служебното правителство няма проблеми с морала.Там всичко е ясно.Ако оставката на Плевнелиев е цената която трябва да се плати за да си отиде кабинета на Орешарски аз съм съгласен с нея.На новите избори Плевнелиев (или ББ ако реши да се кандидатира) отново ще спечели изборите.Но този урод (новата тройна коалиция) повече няма да управлява България.А от това по-хубаво за страната ни няма!

Време е за поправителни сесии и ликвидации. Много се отварят тези дребосъци.

Опитите да се държиш нагло и надменно будят само насмешка.Знам,че сега това е модно,но лично за мен така само олекваш в очите на хората.Ако продължаваш в тоя дух накрая никой няма да ти обръща внимание на писанията.Дано осъзнаеш това което ти казвам,а не да го приемаш за някакво заяждане на дребно.[/quote]
Честно казано, слабо ме интересува мнението ти, защото знам какви студенти имаше и тези сега какви са зомбирани. Послушници на ГЕРБ, но повече на своите декани. И това, ако са студенти, здраве му кажи :shock:
20-30 човека протестират от целия ВУЗ и това били всички студенти :shock:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 04 ное 2013 22:36

daniel875 написа:20-30 човека протестират от целия ВУЗ и това били всички студенти :shock:

Не вади думите от контекста, никой не е казал ,че това са всички студенти :!:

Върни се в “Архив”