Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!

Мнениеот suni » 25 мар 2015 17:08

Tommi написа:И като отидем във "В" група или окръжните групи да не би да потекат реки от пари?

На кой му пука ! :? Важното е да поплюваме на воля ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот volf » 25 мар 2015 17:12

ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 мар 2015 17:15

vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:Да се знае. Манджуков и Инджов са давали заеми срещу залог и с лихва. Всеки квартален лихвар би направил същото. Не са помагали, нито са благодетели, нито са издържали.

Как са ги давали, насила ли? Някой да е бил бил през ръцете Томов и да го е накарал да взима тия пари?
По-интересно е друго - изказването на Тодоров - ...Има запорирани акции, към 31 март Инджов и Манджуков ще са мажоритарни собственици. Това е много тъпа и гнусна игра от тяхна страна. Ще придобият към 56% от акциите до края на месеца"
Това какво значи, че след 31 март и Томов и Инджов ще отричат, че са собственици на ЦСКА?? :shock:

Инджов каза, че щял да си вземе акциите на 31 и да ги подари на някой. Не каза на кой ще го подари, а само че няма да е Томов.....

Чакай сега, как така ще си вземе мажоритарния пакет и ще го подари на някой? Това очевидно е пълна глупост. А каква опция изобщо има да подарява клуба на Томов, защо да го прави? Въобще това, което ще вземе на 31.03 какво е - акциите, които сега си притежава или мажоритарния пакет от 56%?

Дяла на Инджов не е мажоритарен. Той има към 24-25% да получи срещу заемите. И според него щял да го подари. А Манджукови и те имат горе долу толкова да получат. Общо 56%, но разпределени между двете фамилии.

Все тая, днешната им декларация е подписана от двамата. И двамата ли ще подарят общия мажоритарен дял и дали наистина ще го подарят или ще искат някой лев? Проблемът е, че към момента нещата изглеждат така, сякаш те са прави в спора, а Томов е кривия. Документът, който извадиха от ЦСКА е показателен.

Документа от сутринта не е подписан от никой !!!
Инджов в интервю говореше за собствения си дял, който ще бъде 24-25 процента. Манджукови нищо не са казали до момента.
Не изглеждат много прави. Има и приемо-предавателен протокол, че на Инджов му е дадено каквото е искал.
Освен това и феновете пишат в декларация че Манджуков и настоящите управници не са виновни. А от сектор Г едва ли ще заемат позиция, ако не знаят нещо.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 мар 2015 17:16

Tommi написа:
Soulen написа:
BRF написа:Тоя дъртак манджуков колко пъти ще се отказва!
И все пак си мисля,че това ще е краят на ЦСКА!

Искрено се надявам, че и нас и вас ще ни изхвърлят от А група. Ако това доведе до махането на всички боклуци аз съм съгласен и 10 години Левски да не влиза в А група, само и само да се изчисти. Тогава, може би бих се върнал на стадиона, ако знам че отбора ми играе честно и почтено, а не като сега 90% от отборите да са тото и перачници за пари и да ни излагат под път и над път. Време е да се закрие цирка. Давай Лупи, давай Борате, ние сме с теб 8-)

И като отидем във "В" група или окръжните групи да не би да потекат реки от пари?

Аз не искам пари бе човек. Не ме е яд на това, че сме станали 7. Щом е имало 6 отбора по-добри от нас, така да е. Въпроса е в поляганията, уговорени мачове, бавене на заплати, наркомани по стадионите, далавери навсякъде. Казански афери, простотии по стадионите и още и още. Повечето от тези неща не се решават с пари, а с воля за действие. Много е лесно да изгониш наркоманите от Б. Те са стотина човека, просто трябва да се заемеш и да ги размажеш по подобие на Англия от миналия век.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 мар 2015 17:18

Той Лупи затри успешно 6 партии, та един футболен отбор ли ще му се опре. :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 мар 2015 17:19

Кой документ от сутринта? Аз ти говоря за тоя документ, подписан "От счетоводството", който извади ЦСКА преди 1 час. Този документ потвърджава думите на Инджов, че не е получил документите, които иска, при това най-важните. Следователно за мен те изглеждат прави, на този етап, а Томов лъже.
Ако Инджов си подари неговите 24%, то какво ще прави Манджуков с неговите? Очевидно ще направи същото, все пак той е съавтор на тяхната декларация от сутринта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 мар 2015 17:22

Soulen написа:
BRF написа:Тоя дъртак манджуков колко пъти ще се отказва!
И все пак си мисля,че това ще е краят на ЦСКА!

Искрено се надявам, че и нас и вас ще ни изхвърлят от А група. Ако това доведе до махането на всички боклуци аз съм съгласен и 10 години Левски да не влиза в А група, само и само да се изчисти. Тогава, може би бих се върнал на стадиона, ако знам че отбора ми играе честно и почтено, а не като сега 90% от отборите да са тото и перачници за пари и да ни излагат под път и над път. Време е да се закрие цирка. Давай Лупи, давай Борате, ние сме с теб 8-)

Аз проблеми нямам и съм Ок с всякакви варианти!Надявам се да има Клуб независимо в коя група,ако няма спирам с българския футбол и толкова!2008 и 2013 ме калиха достатъчно за да обръщам сериозно внимание на политическите игри на дърти чичаци комунисти!Унищожиха държавата,че един Клуб ли няма да прекарат??!?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 мар 2015 17:22

volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !

Няма закон в света, който да задължава даден инвеститор да инвестира пари само ако това ще генерира печалба. :) Най-малкото няма сигурна инвестиция, за да изпълниш това изискване.
А основен лихвен процент 7% не е имало у нас от лятото на 1997г. година. :) Не, че е определящо за лихвата, която ще иска Инджов, просто казвам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 25 мар 2015 17:22

volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!

+1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 мар 2015 17:23

17 милиона, 4 към лира и 3 към Инджов и Манджуков...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”