Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Всекидневна на Черноморец
Зависи какво разбираш под нередно ... защото и нахлуването на Херо на терена попада в тази графа
Иначе което съм писал в темата си го поддържам . До дузпата , "пастата" свири 50 на 50 . Нарушение срещу Шаешу при първия гол няма за мен , ситуацията с Асис в никакъв случай не може да е за картон ( аз като привърженик на по-контактния стил , дори не виждам и нарушение ) . Червения картон на Паланков е безспорен . Съдията спести жълти картони и за двата отбора . За мен дузпа няма ... но пък има контакт . Виждали сме такива дузпи да се дава ... вижда ли сме и да не се дават . НО , ако съдията не беше дал първото положение , щеше да даде второто ... И да - Черноморец не правеше добър мач до дузпата , след нея вече всичко беше ясно . Много вероятно беше Лудогорец да си спечели мача и без съдийска помощ ... но един отбор различен от двата на терена не искаше да рискува евентуална победа на Черноморец . Затова беше и назначен точно този съдия ( между другото 3 дена преди да обявят нарядите , ми казаха , че точно той ще свири мача ) .
Аз пък каквото имаше да го кажа, го казах! За мен има нарушение и няма дузпа! Червен картон и може да се даде, но и може и да не се даде! Даже и не закачи играча на Лудогорец, а при същото положение после показа жълт картон на Шоко! И май по-добре е да споря с неработещото си радио! (а привърженика на "контактния стил" каза че има нарушение в Пловдив при гола на Боли?!
)
-
k.dimitrov
- Контакти:
"Много вероятно беше Лудогорец да си спечели мача и без съдийска помощ ... "
Миро, пак не разбрах, имало ли е съдийска помощ или не и ако всичко е нормално, за каква жертва говорим.
Миро, пак не разбрах, имало ли е съдийска помощ или не и ако всичко е нормално, за каква жертва говорим.
Последна промяна от k.dimitrov на 14 май 2012 22:36, променено общо 1 път.
- Bartolomej
- Контакти:
аз мисла дека , съдията сгреши , но разГрад надигра безапелационно осакатения Черноморец в битката за Европа 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
k.dimitrov
- Контакти:
Гълъбе, всички грешим, но в този случай е важно, умишлени ли са грешките или не?
Я глеЙте некоИ истини и слухове казани от вЕрните усти.
http://livenews.bg/Domuschiev-pred-Krum ... hi!_g_4879
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Я глеЙте некоИ истини и слухове казани от вЕрните усти.
Гледах първите 2 минути...Това съм го чувал..от Гриша Ганчев,Васил Божков и Наско Сираков....
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Чудя се, Пастата дали има мускулна треска на задника ??? 
[center]
[/center]
subzero написа:ntodorov написа:Я глеЙте некоИ истини и слухове казани от вЕрните усти.
Гледах първите 2 минути...Това съм го чувал..от Гриша Ганчев,Васил Божков и Наско Сираков....
Нищо не си гледал тогава. Глей, глей по - нататък. Ще чуеш нещо, като признание относно онова, което ние знаехме много преди Миньор - ЦСКА. Гледайте и слушайте безпристрастно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Вижте интервюто на Херо в темата за медиите. Нищо ново,но някак си истинско. Притеснява ме източника.....24 часа
Аз се връщам на Домуса. 
[center]
[/center]