ММ1914 написа:Teo написа:ЕМИЛ написа:Еми ОК .Продължавайте да жънете подобни успехи .Да илядите в тази сфера .
Ние ще жънеме и връз Вас... малко остана!

@ Вековната серия поета от Сър Стойчо Младенов ще бъде продължена до безкрай!

Пичага, Стойчо започна две серии. С победите за първенство срещу Левски е първата, втората ми допада повече тоя юнак се изнизва като пръдня из гащи, всеки път като нямате пари, докато имате или поне обещавате че ще имате е велик и вие сте невероятен клуб, после е то сиренето е с пари. Как иначе ще назначи сина си, жена си, кучето си на работа в клуба?
Браво. Дано да го постигнете този рекорд. Надявам се моят отбор, да не влиза в тази класация на социално слабите тимове.
Ти гледаш на Сър Стойчо другата му страна, а не виждаш как се закова за синята емблемата навръх вековния юбилей
2114 година другите поколения които ще са живи ще се сещат как един човек от село Плоски се закова вовеки в синята емблема и остави името си златни букви в историята на това съперничество по възможно най-добрия начин! 6 от 6 ГР 13:1. Лично за него 7 от 7 поредни.... ако има човек в България които може дори с един крак и една ръка да ви бие е Сър Стойчо Младенов

Разбирам,. че омразата към него е взела връхната си точка... нормално и аз да бях на ваше място щях да търси под вола теле!
@ Гледай за нещата които правеше с Вас на терена, остави сина му, жена му, заплатата и прочие

. Онова тройно зимно фиаско срещу "гладиатора" беше като черешката на тортата.