Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petar_m_popov
Контакти:

Re: ЦСКА София на 6 мача от рекорд за Гинес!

Мнениеот petar_m_popov » 27 апр 2016 11:24

Teo написа:
petar_m_popov написа:От статистическа гледна точка статията на Блиц е неточна.Защо смесват и събират активите от два отделни турнира в обща голова разлика?Всеки турнир си е за него.Също така защо се пропуска служ. загуба от Витоша Б. за купата на АФЛ?

Ние отказахме участие в този турнир... какво ни присъждаш служ. загуба :?:

Официално така го водят мача.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 апр 2016 11:31

Teo написа:
ЕМИЛ написа:Еми ОК .Продължавайте да жънете подобни успехи .Да илядите в тази сфера .

Ние ще жънеме и връз Вас... малко остана! :lol:
@ Вековната серия поета от Сър Стойчо Младенов ще бъде продължена до безкрай! :idea:

Пичага, Стойчо започна две серии. С победите за първенство срещу Левски е първата, втората ми допада повече тоя юнак се изнизва като пръдня из гащи, всеки път като нямате пари, докато имате или поне обещавате че ще имате е велик и вие сте невероятен клуб, после е то сиренето е с пари. Как иначе ще назначи сина си, жена си, кучето си на работа в клуба?
Браво. Дано да го постигнете този рекорд. Надявам се моят отбор, да не влиза в тази класация на социално слабите тимове.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2016 11:41

ММ1914 написа:
Teo написа:
ЕМИЛ написа:Еми ОК .Продължавайте да жънете подобни успехи .Да илядите в тази сфера .

@ Вековната серия поета от Сър Стойчо Младенов ще бъде продължена до безкрай! :idea:

Пичага, Стойчо започна две серии. С победите за първенство срещу Левски е първата, втората ми допада повече тоя юнак се изнизва като пръдня из гащи, всеки път като нямате пари, докато имате или поне обещавате че ще имате е велик и вие сте невероятен клуб, после е то сиренето е с пари. Как иначе ще назначи сина си, жена си, кучето си на работа в клуба?
Браво. Дано да го постигнете този рекорд. Надявам се моят отбор, да не влиза в тази класация на социално слабите тимове.

Ти гледаш на Сър Стойчо другата му страна, а не виждаш как се закова за синята емблемата навръх вековния юбилей :lol:
2114 година другите поколения които ще са живи ще се сещат как един човек от село Плоски се закова вовеки в синята емблема и остави името си златни букви в историята на това съперничество по възможно най-добрия начин! 6 от 6 ГР 13:1. Лично за него 7 от 7 поредни.... ако има човек в България които може дори с един крак и една ръка да ви бие е Сър Стойчо Младенов :lol: Разбирам,. че омразата към него е взела връхната си точка... нормално и аз да бях на ваше място щях да търси под вола теле! :lol:
@ Гледай за нещата които правеше с Вас на терена, остави сина му, жена му, заплатата и прочие :lol:. Онова тройно зимно фиаско срещу "гладиатора" беше като черешката на тортата. :lol:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 апр 2016 12:02

Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:

Ти гледаш на Сър Стойчо другата му страна, а не виждаш как се закова за синята емблемата навръх вековния юбилей :lol:
2114 година другите поколения които ще са живи ще се сещат как един човек от село Плоски се закова вовеки в синята емблема и остави името си златни букви в историята на това съперничество по възможно най-добрия начин! 6 от 6 ГР 13:1. Лично за него 7 от 7 поредни.... ако има човек в България които може дори с един крак и една ръка да ви бие е Сър Стойчо Младенов :lol: Разбирам,. че омразата към него е взела връхната си точка... нормално и аз да бях на ваше място щях да търси под вола теле! :lol:
@ Гледай за нещата които правеше с Вас на терена, остави сина му, жена му, заплатата и прочие :lol:. Онова тройно зимно фиаско срещу "гладиатора" беше като черешката на тортата. :lol:

Сър...?
Че кога кралица Елизабет му даде рицарско звание?
А за 2114...да ще се говори за него, че е бил треньор в един изчезнал отбор и, че е назначил в него и сина си да разнася колчетата за дооооста солидна заплата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2016 12:13

1palq4o1 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:

Ти гледаш на Сър Стойчо другата му страна, а не виждаш как се закова за синята емблемата навръх вековния юбилей!

Сър...?
Че кога кралица Елизабет му даде рицарско звание?
А за 2114...да ще се говори за него, че е бил треньор в един изчезнал отбор и, че е назначил в него и сина си да разнася колчетата за дооооста солидна заплата :mrgreen:

Плямпайте си заплатата и сина са Сър Стойчо колкото искате... щом се успокоявате по тоя начин след това което ви причини :lol:
@ А то ще се помни вечно.. лично аз ще се погрижа!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ЕМИЛ » 27 апр 2016 20:55

Айде Тео рекордчето ви за Гинес няма да го бъде :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 27 апр 2016 21:03

ЕМИЛ написа:Айде Тео рекордчето ви за Гинес няма да го бъде :lol: :lol: :lol:

Пу дейба,а така се надахме всички на тоя рекорд.Ама така става като се слага каруцата пред коня.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 28 апр 2016 17:55

[offtopic]Акаунта ми (Тео) е бан до 26 май.
Просто омразата ми към онези винаги ми е носила проблеми, но какво се прави, няма как да се променя! :lol:
Аз както винаги спазвам правилата и няма да пиша дотогава!
Така, че които има нещо да ми пише не на ЛС тук, а във ФБ.
Искам Голеадор да пусне темата за ФИНАЛА!
Весели празници и само ЦСКА СОФИЯ!
КУПАТА Е НАША![/offtopic]
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 апр 2016 18:01

Skruky написа:[offtopic]Акаунта ми (Тео) е бан до 26 май.
Просто омразата ми към онези винаги ми е носила проблеми, но какво се прави, няма как да се променя! :lol:
Аз както винаги спазвам правилата и няма да пиша дотогава!
Така, че които има нещо да ми пише не на ЛС тук, а във ФБ.
Искам Голеадор да пусне темата за ФИНАЛА!
Весели празници и само ЦСКА СОФИЯ!
КУПАТА Е НАША![/offtopic]

[offtopic]ОК!
Другата седмица ще пусна темата за ФИНАЛА!
Весели празници и на теб!
Само ЦСКА - сега и завинаги![/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 апр 2016 18:20

Дръж се, браД, с теб сме !!!

Свобода за Тео :!: :!: Не на репресиите, не на модераторския произвол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”