Мнениеот danko_sot » 11 авг 2024 23:00
В момента сме в много шибан момент. Преминаваме през преход и то много бавно и болезнено.
Новото ръководство, което и да е то, явно не бърза и към момента не е поставило пред себе си като цел номер 1 първият отбор и моментални резултати.
Кой знае, ако през това време се изгради една хубава основа както в структурно-организационно отношение във всички звена и отдели на клуба, така и в инфраструктурните проекти и ДЮШ, след време може да си мислим, че това е бил правилният подход.
Опитвам се да гледам по-комплексно и всеобхватно на всичко случващо се в клуба сега, но ми е трудно и на мен да преглътна някои неща, най-вече в спортно-техническото управление. Личи си там една немощност и неумение, свързани с трансферната част.
От това, което виждам и чувам, към момента ми се струва, че Ботев и Левски са доста по-напред в сравнение с нас в развитието си. За Лудогорец няма какво да говорим дори. Това какво означава? Че ние трябва да се насочим към купата на България основно, ако искаме излаз в Европа за следващия сезон или да сме в топ 4, а някои от първите три тима да вземе купата.
Наистина ми се струва ключово да се класираме за европейските турнири следващия сезон. Това трябва да е реалната ни цел за таза кампания според мен. И разбира се, успоредно с това реконструкцията на стадиона, модернизация на Панчарево, нова база и стадиони за ДЮШ и максимални развитие на отбор 2 и отбор 3.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]