Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Гражданска война в Украйна ?! Десет трупа вече в Киев !

Мнениеот urkoto » 20 фев 2014 21:48

Avanti_Ragazzi написа:Най-големият глад в Европа през 20 век е изпитала именно Украйна през 30те заради Русия, според някой данни между 4 и 7 милиона човека са починали от глад тогава! Положението е било толкова трагично, че са върлували групи които са убивали други с цел храна! Канибализма е било обичайна гледка тогава в Украйна! :(

Ходи им обяснявай на форумните рубладжийски блядове.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Хъш
Контакти:

Re: Гражданска война в Украйна?!Броят на убитите расте!

Мнениеот Хъш » 20 фев 2014 21:50

DarkPsy написа:Украйна никога няма да бъде същата. Радвайте се, че тук не се случи! Всичко останало е бла-бла-бла. Русия,ЕС,САЩ, на кой му пука? Умират хора! Поклон пред всички отдали живота си заради идеалите си!

Абсолютно съм съгласен с теб, лошото е, че тукашните тролове обръщат всяка тема на плювачница срещу САЩ и ЕС. На тях не им дреме, че умират хора, интересува ги само да плюят по "Еврейския Съюз" и "демоничните американци". Разбира се, всички злини на земното кълбо са тяхно дело.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Москва очаквала наказания за Луковмарш

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2014 21:50

petar123 написа:Понеже прочетох всякакви безумия по темата, искам да задам само един въпрос - какво щеше да стане, ако в началото на 1943 година генерал Луков и полковник Пантев бяха взели властта? Понеже има доста неграмотни изказващи се ще поясня - генерал Луков и полковник Пантев са германофили (това го потвърждавам на 100 процента, защото имам честа да съм в известен смисъл роднина с полк. Пантев - той е чичо на дядо ми) и в това, разбира се, няма нищо лошо, но... ако годината не беше 1943 малко след ключовата битка при Сталинград...

Тук май всичко каза колега! Поздравления!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Хъш
Контакти:

Re: Гражданска война в Украйна ?! Десет трупа вече в Киев !

Мнениеот Хъш » 20 фев 2014 21:51

urkoto написа:
Avanti_Ragazzi написа:Най-големият глад в Европа през 20 век е изпитала именно Украйна през 30те заради Русия, според някой данни между 4 и 7 милиона човека са починали от глад тогава! Положението е било толкова трагично, че са върлували групи които са убивали други с цел храна! Канибализма е било обичайна гледка тогава в Украйна! :(

Ходи им обяснявай на форумните рубладжийски блядове.

Сега ще дойдат блядовете и ще ти обяснят, че за Голодомор са виновни пак САЩ и ЕС :lol: :lol: (нищо, че второто още не е съществувало) ..... а клета и бедна Русия има мъничка, ама съвсем мъничка вина. :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2014 21:55

Хъш написа:
DarkPsy написа:Украйна никога няма да бъде същата. Радвайте се, че тук не се случи! Всичко останало е бла-бла-бла. Русия,ЕС,САЩ, на кой му пука? Умират хора! Поклон пред всички отдали живота си заради идеалите си!

Абсолютно съм съгласен с теб, лошото е, че тукашните тролове обръщат всяка тема на плювачница срещу САЩ и ЕС. На тях не им дреме, че умират хора, интересува ги само да плюят по "Еврейския Съюз" и "демоничните американци". Разбира се, всички злини на земното кълбо са тяхно дело.

Интересно ми е само дали снайперистите са украинци? А да ,гадни руски псета.И пак питам,защо медиите не излъчват репортажи от Източния фронт(Украйна) ?!
П.П . За тази вечер толкова, и утре е ден. Лека вечер на всички!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 фев 2014 21:58

petar123 написа:Понеже прочетох всякакви безумия по темата, искам да задам само един въпрос - какво щеше да стане, ако в началото на 1943 година генерал Луков и полковник Пантев бяха взели властта? Понеже има доста неграмотни изказващи се ще поясня - генерал Луков и полковник Пантев са германофили (това го потвърждавам на 100 процента, защото имам честа да съм в известен смисъл роднина с полк. Пантев - той е чичо на дядо ми) и в това, разбира се, няма нищо лошо, но... ако годината не беше 1943 малко след ключовата битка при Сталинград...

И какво му е било трагичното през 43 да си германофил ? А през 44 или 45 или 50 ?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 фев 2014 21:58

В най-западните части на Украйна полицията започна да преминава на страната на протестиращите. Полицията на Закарпатието минава на страната на народа, обяви в Ужгород местният началник на полицията, застанал пред строените на площада униформени.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 20 фев 2014 22:13

FLANKER написа:
BOCA. написа:
СТАМАТ написа:
Logical person написа:
СТАМАТ написа:Демокрацията не е идеология!!!! Демокрацията е начин на управление. Лошото е, че я няма дори в семейството.:)))))) Там има Демократически централизъм!:) Мама и татко управляват......демократично!!! В семейството, въпреки, че сме доближили 99% до Комунизма, няма чиста демокрация, разчита се на честността и справедливостта на родителите!!! Следователно, Комунизмът е по близо до нас, отколкото ДЕМОКРАЦИЯТА:))))))))))))))

Семейството няма нищо общо с комунизма, най-близо е до монархията. В монархията, ако царя е умен, справедлив и добър и царството може да дръпне много напред, ако царя е урод и сатрап - катастрофата е пълна. Същото е и в семейството - ако главата на семейството е справедлив и демократичен е едно, ако е пияница и насилник е друго. Освен това и в семейството и в монархията, "престола" се наследява по право, а не по-заслуги.

Не си прав. Царят граби и оставя трохи на народа, дори да е най-заслужилия. В семейството(нормалното), няма родител който да си купува шоколади, а на децата ......... близалка:)))))) Разпределението на благата е по комунистически! Това е същественото.

Шоколад по време на комунизма нямаше(само Кума лиса) и тук там някое захарно петле.Ако Англия се храни от трохите на кралицата-дай Боже всекиму.Това май е по-съществено.

Е,не е баш така. ;) Освен Кума лисата, си имаше и тогава Аеро шоколад,сухи пасти Балкан,още един стограмов шоколад с фъстъци (не му помня името) и.т.н.

Аз помня TOBLERONE,но в Кореком.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2014 22:16

modor написа:В най-западните части на Украйна полицията започна да преминава на страната на протестиращите. Полицията на Закарпатието минава на страната на народа, обяви в Ужгород местният началник на полицията, застанал пред строените на площада униформени.

Хвала.

Така се прави ! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 фев 2014 22:28

Кой управлява Украйна?
Две денонощия Меркел не може да се свърже с Янукивич, накрая слушалката вдигнал Путин и войната на Майдана свърши. :roll:

Върни се в “Свободна зона”