Синият дух най-после излезе от бутилката
Левски постигна истински важна победа. Успехът в Ловеч може да преобърне сезона на „сините“. Христо Стоичков отново донесе късмет на левскарите, които преди няколко седмици го елиминираха и за купата. Някои ще кажат, че Литекс е бил по-добър в мачовете. Резултатите говорят друго, а те не могат винаги да бъдат грешното мерило.
Конкретно за последната среща. Левски изигра по-удачно своите положения пред вратата на Илко Пиргов и си замина към София с трите точки. Няма го Гара, но на линия е Гари. Холандецът Родригес е бижуто в селекцията на „сините“. Най-доброто попълнение. Това младо момче притежава блестяща техника, добра скорост, хубав завършващ удар и характер.
Характерът е новината в представянето на „сините“. Левски отново е крив опонент. Момчетата на Ники Митов, Елин Топузаков и Мариян Христов играят с дух. Поставяме и асистентите при изброяването, защото те са шампионите, които на Левски му трябваха.
Левски заложи на смел, дори безразсъден състав. През първата част „сините“ платиха данък за това в средата на терена, но и объркаха противника. Така дойде и голът, който даде аванс за момчетата от столицата. В подобни битки, първото попадение е от огромно значение. Левски го вкара, а след почивката успя да удвой. На сцената пак се появи добрият стар Христо Йовов, но отново голямата работа извърши онова „сухо“ холандче. Гари Родригес превключи на скорост, която не бе по-силите на Стоичковите бебета.
В края Левски потрепери, но показа своя позагубен в последните години дух. Левскарското отново излезе на повърхността, при това във важен миг. Публиката го усети и не спря да окуражава „сините“ играчи. На вратата Пламен Илиев отказа съперника, в защита отново над всички беше Даниел Димов, който прави забележителна пролет. Отпред се вихреше Гари, а Силва и Рамос помагаха колкото могат. Всички играха колкото могат, а това е единствената претенция на феновете от началото на пролетта.
На практика „синият“ дух излезе от бутилката. Както Христо Йовов отбеляза, „Литекс вече е минало“. Минало са мачовете с „оранжевите“, които имат момчета с добро бъдеще, но суперлативите в последните седмици ги разколебаха. Всъщност, Левски е отборът, който някак си умири „бебетата“ на Стоичков. „Сините“ се събудиха и стават желаният фактор. Хубаво е да се отчете и фактът, че съставът от „Герена“ игра тежък мач в сряда, но в края на двубоя това не личеше, или поне не отчетливо. Митов експериментира с отбора и в трите срещи начело на Левски. Не може да му отречем, че му се получи. Най-важното пред Левски тепърва се задава, но това е едно похвално начало.
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Срам
Captain Stottlemeyer написа:nts_76 написа:Извинявам се предварително ако греша но :
Защо в GONG.bg не е отразена новината?
Питай Ники Александров.
Въпроса ми е към всички от екипа на GONG.bg , без значение дали е:
Александров, Русев или който и да е друг.
ЗАЩО НЕ Е ОТРАЗЕНА НОВИНАТА?
Очаквам отговор, ако може разбира се.
Между другото само да спомена издигането на плакат честит рожден ден в памет на историческа личност само по себе си не е нито дискриминация,нито проява на расизъм,нито обидно. Това не е проява и проповядване на идеология. Аз имам право да уважавам и почитам когото си поискам (тоя индивид специално не),така че не се учудвайте като пак ни се размине. След като никъде няма обидно съдържание или проява на дискриминация няма как да бъде определено като такъв плакат. Далеч по-обиден е "Ч.Р.Д. Да изчистим България за един ден" за всеки,който разбира за какво става въпрос,но и там ви давам гаранция,че няма да има последствия. Иначе знамето с пречупения кръст си е факт,но не и груба и сериозна обида. Съжалявам. Въпросът е чисто морален. И аз смятам,че на днешния ден този плакат е срамен
110 години любов!
nts_76 написа:Captain Stottlemeyer написа:nts_76 написа:Извинявам се предварително ако греша но :
Защо в GONG.bg не е отразена новината?
Питай Ники Александров.
Въпроса ми е към всички от екипа на GONG.bg , без значение дали е:
Александров, Русев или който и да е друг.
ЗАЩО НЕ Е ОТРАЗЕНА НОВИНАТА?
Очаквам отговор, ако може разбира се.
gong/viewtopic.php?f=30&t=10255
groti написа:Между другото само да спомена издигането на плакат честит рожден ден в памет на историческа личност само по себе си не е нито дискриминация,нито проява на расизъм,нито обидно. Това не е проява и проповядване на идеология. Аз имам право да уважавам и почитам когото си поискам (тоя индивид специално не),така че не се учудвайте като пак ни се размине. След като никъде няма обидно съдържание или проява на дискриминация няма как да бъде определено като такъв плакат. Далеч по-обиден е "Ч.Р.Д. Да изчистим България за един ден" за всеки,който разбира за какво става въпрос,но и там ви давам гаранция,че няма да има последствия. Иначе знамето с пречупения кръст си е факт,но не и груба и сериозна обида. Съжалявам. Въпросът е чисто морален. И аз смятам,че на днешния ден този плакат е срамен
А плаката със свастиката какво е ? Сигурно и от там не се подразбира. Срамно е да .... и не трябва да се случва. На днешния ден е много по знаменита дата.
[center]

[/center]

groti написа:Между другото само да спомена издигането на плакат честит рожден ден в памет на историческа личност само по себе си не е нито дискриминация,нито проява на расизъм,нито обидно. Това не е проява и проповядване на идеология. Аз имам право да уважавам и почитам когото си поискам (тоя индивид специално не),така че не се учудвайте като пак ни се размине. След като никъде няма обидно съдържание или проява на дискриминация няма как да бъде определено като такъв плакат. Далеч по-обиден е "Ч.Р.Д. Да изчистим България за един ден" за всеки,който разбира за какво става въпрос,но и там ви давам гаранция,че няма да има последствия. Иначе знамето с пречупения кръст си е факт,но не и груба и сериозна обида. Съжалявам. Въпросът е чисто морален. И аз смятам,че на днешния ден този плакат е срамен
Ако нещата се гледат отделно, да, но ако се гледат заедно, както си бяха, картинката придобива друг вид...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ivo-Chernomoretz написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2752707
Вижте .....
Няма начин, БФС не може да отнеме от собствения си отбор 3 точки.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
necessarypain написа:Тука що се прибирам аз от тоя мач, бях на абсолютно цялата случка..бях и потърпевш от помаците и ...сега като чета писанията на прасетата...искам да ви кажа, че чух от най-дейния циганин "тука нема левски цска..квито боклуци идват тука ше им ебем майката"...и...някак си ми стана тъпо, че пишат такива глупости, щото някой път и вие ще го ядете, ама там нема бой, да знаете...тва не е дерби там250 говеда срещу 500 селяни с пръчки, секири, брадви, камъни и т.н...просто....нямам думи аз...това е малко по-зле от перник за мен...
С това олигофренско "умрете селяни" си заслужавате пердаха, щото не го викате срещу помаци или турци, ами срещу всички, които не са от жалката столица. Големи ербапи, що не бихте селяните?

- Red thunderstorm
костенурк написа:След сараево уефата ако разбере за тия свастики гаранция ще ви одреже главата.Молете се да не разбира
Ами що да не разбере? След като Батков е такъв виден "доброжелател", все ще се намери някой и на него да му тури цапарагата

Последна промяна от Red thunderstorm на 20 апр 2013 22:16, променено общо 1 път.
MaRTo1233 написа:groti написа:Между другото само да спомена издигането на плакат честит рожден ден в памет на историческа личност само по себе си не е нито дискриминация,нито проява на расизъм,нито обидно. Това не е проява и проповядване на идеология. Аз имам право да уважавам и почитам когото си поискам (тоя индивид специално не),така че не се учудвайте като пак ни се размине. След като никъде няма обидно съдържание или проява на дискриминация няма как да бъде определено като такъв плакат. Далеч по-обиден е "Ч.Р.Д. Да изчистим България за един ден" за всеки,който разбира за какво става въпрос,но и там ви давам гаранция,че няма да има последствия. Иначе знамето с пречупения кръст си е факт,но не и груба и сериозна обида. Съжалявам. Въпросът е чисто морален. И аз смятам,че на днешния ден този плакат е срамен
А плаката със свастиката какво е ? Сигурно и от там не се подразбира. Срамно е да .... и не трябва да се случва. На днешния ден е много по знаменита дата.
Плаката със свастиката е нещо,което за съжаление е ежедневие. Имаше свастика и на мача с Локо София на гърдите на един индивид. Лично аз за сериозно нарушение приемам организираното изпъление - например заставането във формата на пречупен кръст,простотиите със Сараево,простотиите на червените срещу Гунди,когато вадеха едни гнусни плакати. Това за мен е сериозно нарушение. Че някой льольо е вдигнал един плакат го приемаш,като причина за изкарване от турнирите? Отнемане на точки?
110 години любов!