Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polit56
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот polit56 » 02 апр 2013 22:06

siniq_fen написа:
TodorT написа:ЛЕВСКИ играе адски слабо! Без идея, без мисъл! Халфовете не знаят какво правят на терена, нападателите са изолирани! Истината е, че откакто почна пролетния дял на първенството ЛЕВСКИ не е показал никаква игра! Гари Родригез бута тая топка и тича по нея като луд, опитва се да прави там някви финтове, ама не му се получава особено. Рамос е отвратително слаб! Милен Василев също. Велев влезна вчера за 10 мин., отигра 4 топки, от които 3 сбърка! Димов се бори само в средата на терена, Прохазка не може да си спре топката... с една дума- ТРАГЕДИЯ! Не съм си мислил, че ще го кажа, но в този момент не искам ЛЕВСКИ да е шампион! Просто няма смисъл да играем 2 мача в Европа и да ни се смеят всички.... :oops:

Ако станем шампиони, има шанс да играем цели 6 мача, защото във втория предварителен кръг може да играем с аматьори ;)

Какво беше това да си ШАМПИОН?????? ...ДА НЕ БИ АКО ЗАЕМЕШ 5 МЯСТО В КЛАСИРАНЕТО???????? :))))))))))) По добре иди си пусни един фиш.:)))))))))) Там шансът ти е МНОООООООООГО ПО- ГОЛЯМ!!!:)))

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 апр 2013 12:24

TodorT написа:ЛЕВСКИ играе адски слабо! Без идея, без мисъл! Халфовете не знаят какво правят на терена, нападателите са изолирани! Истината е, че откакто почна пролетния дял на първенството ЛЕВСКИ не е показал никаква игра! Гари Родригез бута тая топка и тича по нея като луд, опитва се да прави там някви финтове, ама не му се получава особено. Рамос е отвратително слаб! Милен Василев също. Велев влезна вчера за 10 мин., отигра 4 топки, от които 3 сбърка! Димов се бори само в средата на терена, Прохазка не може да си спре топката... с една дума- ТРАГЕДИЯ! Не съм си мислил, че ще го кажа, но в този момент не искам ЛЕВСКИ да е шампион! Просто няма смисъл да играем 2 мача в Европа и да ни се смеят всички.... :oops:

Като те чета, сериозно вече съм на мнение, че треньорите в Левски последните сезони са виновни за трагичната форма при някои чужденци. Рамос може би беше един от най-добре играещите ни чужденци предния сезон, даже съм говорил с приятели, че той е добро попълнение - виждаме го сега на какво прилича.
Силва почна трудно, но показа на какво е способен в края на есенния полусезон - виждаме го сега на какво прилича.
И на първо четене това, което е може би е най-големият пример - Грийн. Това беше един от най-качествените чужденци, идвали да играят в България - видяхме го на какво приличаше малко преди да се махне от Левски.
За тази трансформация от добро към по-лошо мисля че са виновни в много голяма степен и треньорите, които работят с тях. Явно не стига само да ги привлечеш в отбора си, но и да знаеш, как да ги използваш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2013 12:36

ehh написа:

Като те чета, сериозно вече съм на мнение, че треньорите в Левски последните сезони са виновни за трагичната форма при някои чужденци. Рамос може би беше един от най-добре играещите ни чужденци предния сезон, даже съм говорил с приятели, че той е добро попълнение - виждаме го сега на какво прилича.
Силва почна трудно, но показа на какво е способен в края на есенния полусезон - виждаме го сега на какво прилича.
И на първо четене това, което е може би е най-големият пример - Грийн. Това беше един от най-качествените чужденци, идвали да играят в България - видяхме го на какво приличаше малко преди да се махне от Левски.
За тази трансформация от добро към по-лошо мисля че са виновни в много голяма степен и треньорите, които работят с тях. Явно не стига само да ги привлечеш в отбора си, но и да знаеш, как да ги използваш.

Не искам да ви се бъркам, но според мен формата на Грийн падна в момента, в който го направиха защитник, докато останалите играчи, които давате като пример си играеха на постовете, на които уж са най-силни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 апр 2013 14:42

Точно това ми беше идеята с Грийн. Сега се сещам, че същото се случва и с Ели. А формата на някои играчи може да падна драстично и от схемата на игра и вижданията на треньора, пък дори и дадените играчи да си играя на позициите. Силва след като набра скорост трябваше лека-полека да бъде налаган като титуляр, мисля, че точно такава беше идеята, когато го взеха. Сто пъти повтарям, че няма да е лошо в някои мачове като гост и всички домакински Левски да се опитва да играе с двамата си нападатели, като Базил е малко по-назад изтеглен. То не стига, че и отборите в Б група научиха как играе Левски само с Базил в атака, но Илиан продължава да лишава Силва от игрови минути.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 апр 2013 20:45

не е актуална

Върни се в “Архив”