Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Тък като предназначението на форумите е да дават право на всеки да си излага мнението , реших и аз да дам моето за И. Илиев. Фен съм на Левски и ходя на мачове от 1995г, ходил съм и в чужбина на мачове на Левски , затова и си позволявам да изразя своето мнение тук по темата. И аз като повечето привърженици на Левски, прибързано започнах да свалям доверието си от Илиан Илиев докато в един момен не си дадох сметка , че не съм прав. Нека всеки , който е следил Левски в последните години се замисли , колко от треньорите на Левски са постигали успехи намомента още първата година ( единствените изключения са Л. Петрович и С. Муслин , които успяха да покажат стил през първите 6 месеца ) и Херо и Мъри Стоилов двамата най - често обсъждани и желани треньори за Левски от феновете , започнаха с големи трудности работата си в отбора. Спомнете си Херо - постоянно го обвиняваха , че проваля стила на Л. Петрович и е спечелил титлата благодарение на набраната инерция там. Мъри - спомняте ли си Беверен първата година , а ако не бяхме обърнали мача с Публикум тук злед загуба в първия мач дали щяхме дя го смятаме за един от най - успешните треньори на Левски. Всички тези неща се получиха поради една проста причина - тогава имаше ръководство , което заставаше зад треньорите си и техните дългосрочни планове и съответно това водеше и до разбиране от страна на феновете , които бяха едно с отбора. А сега какво имаме , един президент , който не разбира нищо от футбол и го е страх да поеме отговорност и един директор , който няма нищо общо със Левски , а си върти сделки с неговите партньори на гърба на отбора с условието да влизат някакви пари в него. И така единя иска да е президент , но не може да го издържа и организира , а другия намира някакви пари но слещу негови си интереси. Забелязвам , че между тези две личности няма никакво сходство последно време във вземането на решения и се отбягват . Никой от тях не застава зад треньора и не поставя дългосрочни цели за развитие на отбора , а последните три години първенството винаги завършва със закани за титла и купа догодина като задължение за новия треньор. Отблъснаха най-силното оръжие на Левски ФЕНОВЕТЕ , като ги изнервят с рокади и слаби игри и така винаги те не са виновни , а треньора. Няма как да се работи нормално и градивно в среда , където началниците ти са страхливци. Затова и аз реших да споделя това си виждане с Вас , а също така взех и решение да подкрепям Левски и Илиан докато той е треньр, защото той е треньора на моя отбор и аз няма да се откажа от Левски. Но за да бъде Левски силен трябва да сме обединени ФЕНОВЕ и ОТБОР . Батковци и Тоневци винаги е имало и ще има , но такива като Наско, Херо , Мъри , Гонзо , Илиан , Боримиров и т.н. ще ни радват и занапред , но и ние трябва да ги подкрепяме и вярваме. Изоставим ли ги даваме право на страхливците да съсипват отбора.
Мисля, че трябва Г-н Илиев да бъде оставан да твори треньорския занаят на спокойствие. Кой от вас е по-добър от него в попрището си, с което се занимава? Отличници в даскало ли сте, изобретатели инженери ли сте, академици и професори на природните науки ли сте? Чоплете си семки, гледайте си мачовете и си трайте без много да лаете по г-н Тонев и Ил.Ил.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ibrik4iq написа:Мисля, че трябва Г-н Илиев да бъде оставан да твори треньорския занаят на спокойствие. Кой от вас е по-добър от него в попрището си, с което се занимава? Отличници в даскало ли сте, изобретатели инженери ли сте, академици и професори на природните науки ли сте? Чоплете си семки, гледайте си мачовете и си трайте без много да лаете по г-н Тонев и Ил.Ил.
Тонев е само поставено лице при вас,не си правете илюзии.Той е г-н Никой в Левски.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- edmon_dantes
- Контакти:
Drunken_Master написа:Казвам само истини,успехите на Мъри се дължаха единствено и само на късмета и "задкулисните игри"...видяхме го в останалите отбори,какво направи...
След всички успехи, които е постигнал Мъри, написани от колегата, голям късметлия ще да е този Мъри, бе. С късмет победи Марсилия, Удинезе и Киево, нали? Вас колко пъти ви бихме? Знаеш ли, че в продължение на 3г. нямахте победа над нас? Това ли ти е истината, разбирачо?
Поздрави от Торпедо, КА Акурейри, МТК, Тулуза и Мура!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Drunken_Master
- Контакти:
edmon_dantes написа:Drunken_Master написа:Казвам само истини,успехите на Мъри се дължаха единствено и само на късмета и "задкулисните игри"...видяхме го в останалите отбори,какво направи...
След всички успехи, които е постигнал Мъри, написани от колегата, голям късметлия ще да е този Мъри, бе. С късмет победи Марсилия, Удинезе и Киево, нали? Вас колко пъти ви бихме? Знаеш ли, че в продължение на 3г. нямахте победа над нас? Това ли ти е истината, разбирачо?
А помниш ли Левски - Родопа ? Той не беше уговорен мач... Или прословутата титла от сезон 2005/06 ?
П.С.
Мерси за поздрава...ел дебил,евроидиот...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- edmon_dantes
- Контакти:
Drunken_Master написа:edmon_dantes написа:Drunken_Master написа:Казвам само истини,успехите на Мъри се дължаха единствено и само на късмета и "задкулисните игри"...видяхме го в останалите отбори,какво направи...
А помниш ли Левски - Родопа ? Той не беше уговорен мач... Или прословутата титла от сезон 2005/06 ?
П.С.
Мерси за поздрава...ел дебил,евроидиот...
Пак те питам - защо нямахте 3г. победа над нас като сте били такава сила? Пак ли късмет сме имали толкова години? Не чувстваш ли, че ставаш леееееко смешен?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Drunken_Master
- Контакти:
Ти ми отговаряш на въпроса с въпрос,бе ? Аз ти казах за прословутата ви титла от 2006 година,където мача с нас беше решаващ.Дори и малките деца разбраха, какво се случи тогава...Ти що не отговориш на моите въпроси ? Или Левски не е купувала титли ?
Аре убеди ме,че Мъри е страшен специалист ? Защо в другите отбори само се дънеше ? Какво направи с националния ? Или още му вървят оправданията за топката, терена,дъжда,земното притегляне...
Аре убеди ме,че Мъри е страшен специалист ? Защо в другите отбори само се дънеше ? Какво направи с националния ? Или още му вървят оправданията за топката, терена,дъжда,земното притегляне...

Drunken_Master написа:Ти ми отговаряш на въпроса с въпрос,бе ? Аз ти казах за прословутата ви титла от 2006 година,където мача с нас беше решаващ.Дори и малките деца разбраха, какво се случи тогава...Ти що не отговориш на моите въпроси ? Или Левски не е купувала титли ?
Не е нужно никой да те убеждава

Не е ли време Илиан да си ходи. Какво е това, че не му е приета оставката. Ако си на работа в предприятие и си тръгнеш да не би да ти приемат оставката!? Казал ли си че не искаш да работиш повече и Чао!
-
levskarin написа:Не е ли време Илиан да си ходи. Какво е това, че не му е приета оставката. Ако си на работа в предприятие и си тръгнеш да не би да ти приемат оставката!? Казал ли си че не искаш да работиш повече и Чао!
Ще го сменят, когато се изгубят и теоретични шансове за титлата.
Тонев беше пределно ясен, че независимо от резултатите, Илиан ще остане до края.
То всъщност от това, дали ще го махнат навреме, можем да съдим, колко силно иска ръководството ни титлата ...
Щото на всички е ясно, с този човек като треньор, няма как да направим нещо, по-честният начин.