Промяна във формата на Шампионска Лига от сезон 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Промяна във формата на Шампионска Лига от сезон 2015-2016

Мнениеот megan fox » 11 дек 2011 19:19

Parmalat написа:
megan fox написа:
galin56 написа:А кои сте вие ???

Настоящият Европейски Клубен Шампион! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Проблем?

Та кои са Лион? Какво са спечелили? ШЛ нямат! КНК нямат! УЕФА/ЛЕ нямат! Е какъв гранд са тогава? Баси умрелочите!

Не издържах и реших и аз да напиша нещо.Какъв фен на Барселона си пък ти?Ако нямаше телевизор и радио и вестници щеше ли да знаеш че такъв отбор съществува?По твоята логика футбол за бедните не трябва да има,но забравяш нещо много важно!Ако няма футбол в бедните страни от къде ще купуват богатите?Ти си нокой да определяш що за отбор е Lion.Как да спечелят европейски трофей като
УЕФА не им позволява както и не позволиха на Челси няколко пъти единия път срещу Барселона.100 % яко се зобят тея каталунци.
Аз гледам Лига Европа,а в Шампионската Лига само като играят по-сромните отбори.Ако ги махнат от там няма да я гледам въобще.Източно европейската лига ще е много по-интересна за мен.Нека се отделят големите и без това тази мания за величие ще ги погуби.

Копа Либертадорес е много по-интересна от Шампионската Лига.Там се играе истински футбол!

"Въпрос на вкус" казало кучето и се облизало под опашката! - Това е моят коментар за теб! Ти харесваш малките отбори, ок твое право е. Аз харесвам Барслеона..., нима ми е забранено? Нима някъде пише, че съм длъжен да съм фен на някой определен отбор? Все едно ти да харесваш само блондинки и аз да ти казвам, че нямаш това право и че си длъжен да харесваш брюнетки! - Глупости на търкалета, никой няма право да ти казва какво да харесваш и какво не! Всеки има право на личен вкус и лично мнение!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 дек 2011 19:24

pesho_1913 написа:
безинтересни за широката публика отбори като Витория Пилзен, БАТЕ Борисов, Апоел Никозия и т.н.

Безинтересни, но междувременно Апоел си завърши без проблем на 1-во място в групата, БАТЕ и Виктория пък успяха да вземат точки от Милан. Генк също успя да отнеме точки на Челси, Леверкузен. Мисля, че това са пълни глупости и ще е по-добре ако форматът си остане същият.
А относно махането на Лига Европа - още по-голяма глупост.

Наистина така ще е по-добре! :)
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 дек 2011 19:28

Но пък при първия няма да се дискриминират "слаби" отбори като БАТЕ, Виктория, Генк и т.н. Може и български отбор да се класира :)

[offtopic]"Слаби" умишлено е в кавички, защото Виктория и Генк взеха точки на Милан и Челси, тъй че ..[/offtopic]
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 дек 2011 19:28

Меган, НЕ съм ФЕН на Ливърпул и Лацио, написах, че им симпатизирам. Прави разликата! Лично моето виждане е, че няма как да съм фен на друг отбор извън България. И, да имам само един отбор на сърцето и това е Литекс Ловеч. И не съм фен на този отбор заради успехите му, фен съм му още преди да стане един от най-добрите отбори в България. Баща ми ме заведе на един мач с Локо Сф, още го помня много ясно- завърши 0:0. Но пък много ми хареса да съм на стадиона! После Ловеч (така се казваше отборът тогава) изпадна в Б група, но вече ме беше спечелил перманентно за фен.

П.П. За мен пък е доста по-неразбираемо да си фен на отбор от държава, с която нямаш нищо общо. И пак го пиша, за да не ме разбереш погрешно, прави разлика между просто симпатизиране и фенство.

П.П. 2 Колегата, който е написал за Копа Либертадорес- съгласен съм с него. И аз напоследък почнах доста да гледам аржентинското по Ринг. Избщо смятам, че в Латинска Америка е единственото място, където донякъде футболът е запазил очарованието и романтиката си. Няма скъпи чужденци, няма огромни заплати, но пък има пълни стадиони и фиеста по трибуните. И това ми се струва някак си по-нормално, някак си по-истинско и непринудено.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 дек 2011 19:30

iliev72 написа:Нито един не е приемлив ! Крайно време щом е Шампионска лига в нея да играят само шампиони на страните и да се махне това да има 2,3,4 отбора от една страна ! Ако играят само шампиони и ЛЕ ще стане интересна за рекламодателите и ще има пари за всички , а не само за някои и турнири ще са еднаков силни и да се махне това , че 3 от групите на ШЛ да продължава в ЛЕ ! Какво и да говорим с тези коеф. и 3,4 отбора от една страна унищожава футбола ! Крайно време да се спре да се мисли само за пари , а и малко за футбола !

За водещите страни , т.е. първите 3 в ранглистата да имат по 2, другите САМО по един представител. Мисля, че така е по-добре! ;)
[center]Левски, Милан

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 дек 2011 19:36

megan fox написа:
pesho_1913 написа:
безинтересни за широката публика отбори като Витория Пилзен, БАТЕ Борисов, Апоел Никозия и т.н.

Безинтересни, но междувременно Апоел си завърши без проблем на 1-во място в групата, БАТЕ и Виктория пък успяха да вземат точки от Милан. Генк също успя да отнеме точки на Челси, Леверкузен. Мисля, че това са пълни глупости и ще е по-добре ако форматът си остане същият.
А относно махането на Лига Европа - още по-голяма глупост.

Напротив! ЛЕ е тотална глупост, там играят средняците! Напълно излишен турнир, само ни занимават с глупости! Не случайно ЛЕ има поне 3 пъти по-малък зрителски интерес. Айде тая година заради присъствието на отборите от Манчестър малко ще се вдигне рейтинга на турнира...

Апоел завършил първи... а в каква група? Нека да завърши първи в група с Барса и Милан... Кипърците имаха късмет да се паднат в аматьорска група и излязоха от нея..., ама в ШЛ няма нужда от такъв смешен талаш! И без това никой не ги гледа тия отборчета! Големият интерес се предизвиква от грандовете, както и главно благодарение на тяхното присъствие в турнира има толкова много кинти от ТВ права и спонсорства! Махат малките и кинтите ще станат още повече, а мачовете далеч по-интересни! Вместо да гледаме група с 2 ясно изявени фаворита за първите места и двама опашкари и да се надявам веднъж на няколко години чудото да се случи и отбор от калибъра на МЮ да отпадне в груповата фаза най-добре ще бъде просто самите групи да са по-малко и да са само с отбори от този ранг, както навремето беше втората групова фаза, когато в една група можеха да се съберат Барса, Байерн, Милан и МЮ примерно! - те това е интересна група, а не да гледаме някви БАТЕ-та, мамалиги, кипърци, белгийци и други жалки подобия на футболни отбори дето не играят нищо и е въпрос на време да бъдат премазани с 5-6 гола! Айде няма нужда!

Не си прав! АПОЕЛ изигра 2-3 добри мача и привлече интерес! Искаш да кажеш, че Порто и Зенит са аматьорски отбори? Аз харесвам кипърския отбор заради политиката му, заради играта. Сега, не че съм станал някакъв върл фен с повече техни артикули в нас, отколкото на Левски или МЮ, но, както и да е.
[center]Левски, Милан

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 дек 2011 19:36

Всеки отбор да има максимум до трима чужденци и да видим тогава кой какво може.Всеки богат отбор може да си купи който си поиска това убива футбола и отваря голяма пропaст между богатите и бедните.

Благой и аз много се радвам там най-вече на Уругвайските отбори такава малка страна ,а колко много футболисти произвеждат.Там отборите им имат горе-долу бюджети като нашите.Копа Судамерикана също е яка.
За там се класираха Данубио отбор ,който е създаден от български емигранти.Куп уругвайски звезди са юноши на този клуб най-пресните са Диего Форлан и Кавани.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 дек 2011 19:37

Blagoy написа:П.П. За мен пък е доста по-неразбираемо да си фен на отбор от държава, с която нямаш нищо общо. И пак го пиша, за да не ме разбереш погрешно, прави разлика между просто симпатизиране и фенство.

Тук е проблема, че имам много общо! Имам доста роднини, които от години живеят в Испания, дори имат и испанско поданство. Преди години и аз и баща ми можехме да вземем испанско поданство, но аз отказах! Живял съм в Испания, когато пожелая отивам там на почивка и да си видя роднините и впрочем всичките до един са фенове на Барса. Баща ми е единственият човек в рода ми, който да не фен на Барса, а е фен на Реал..., така че аз имам доста общо с Испания. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 дек 2011 19:42

Уейн Рууни написа:Не си прав! АПОЕЛ изигра 2-3 добри мача и привлече интерес! Искаш да кажеш, че Порто и Зенит са аматьорски отбори? Аз харесвам кипърския отбор заради политиката му, заради играта. Сега, не че съм станал някакъв върл фен с повече техни артикули в нас, отколкото на Левски или МЮ, но, както и да е.

Порто не, но Зенит... айде не аматьорски, ама за мен не са стойностен отбор.
Апоел изиграли 2-3 много добри мача. Ок и пак питам срещу кого? Срещу Порто и Зенит... еми да ме извиняваш, ама те са доста далеч като качества от испанските, английските, немските и италианските топ отбори. ;)

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 дек 2011 20:07

[quote=megan fox]А ти имаш ли представа колко са 6.5 милиона евро? Имаш ли представа, че в шампионат като нашият това е огромна сума и с нея един отбор може да стане тотален монополист в първенството и да задуши останалите?! :? Когато единият започва годината с + 6.5 милиона евро останалите няма да могат да се мерят с него и закономерно само този отбор ще играе в ШЛ година след година! И това добре ли ще бъде за българският футбол? Едва ли! Не, това ще доубие и малкото останал футбол у нас! Ще станем, по-зле и от Шотландия, че там поне са два отборите, които се конкурират, а тук ще е един! Всъщност в Беларус стана точно това и сега никой по никакъв начин не може да спре БАТЕ и само те ще стават шампиони и само те ще получават пари от УЕФА, но понеже никога няма да станат достатъчно силни, че да се мерят с големите... само ще задушат футбола в Беларус и най-много след време поради липса на конкуренция във вътрешното първенство да им падне и нивото на игра в ЕКТ![/quote]

Това са шампионите от Примера Дивисион:

1998-99 ФК Барселона Реал Мадрид
1999-00 Депортиво Ла Коруня ФК Барселона
2000-01 Реал Мадрид Депортиво Ла Коруня
2001-02 Валенсия Депортиво Ла Коруня
2002-03 Реал Мадрид Реал Сосиедад
2003-04 Валенсия ФК Барселона
2004-05 ФК Барселона Реал Мадрид
2005-06 ФК Барселона Реал Мадрид
2006-07 Реал Мадрид ФК Барселона
2007-08 Реал Мадрид ФК Виляреал
2008-09 ФК Барселона Реал Мадрид
2009-10 ФК Барселона Реал Мадрид
2010-11 ФК Барселона Реал Мадрид

В 10 от 13 сезона шампиони са Реал или Барса, в 2 от случаите Барса е вицешампион, а през сезон 2001/02 Барса или Реал не фигурират в Топ 2. Е, кажи ми, тези 6 титли на Барса и 4 на Реал - това не е ли гонене на два отбора, както в Шотландия? Защо не гледаш твоя отбор, а само в чуждите паници гледаш? Недей да пазиш Барса - нищо няма да им стане!
[center]Левски, Милан

Върни се в “Футбол - Свят”