Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 26.11, 21:00

Мнениеот Tommi » 26 ное 2011 23:09

Мачът започна добре за "дюшекчиите", но след това се разви катастрофално за тях. Реал си взе победата без много да се напряга. А съдията правилно отсъди дузпите и показа червените картони - не ощети Атлетико, респективно не помогна на Реал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 ное 2011 23:09

fcb_bg написа:
tornadoto_96 написа:
fcb_bg написа:На място съм, където нетът е фрий и мачът пркъсва. Нес съм видял ситуацията около дузпата, няма как да взема отношение. Обаче изписаха по едно време жълтите картони. 1-4 . Бас хващам, че единственият жълт за Реал е за Алонсо, нали? :lol:

Нидей са смя. Идва дисети.. :twisted:

Е как да се смея с тоя жълт на Алонсо, червените картони и факта, че дузпите за Реал никнат като печурки след летен дъждец?

Факт - РЕАЛ КУПУВАТ ДУЗПИ И КАРТОНИ! :lol: :lol:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 ное 2011 23:12

Имаше си дузпи, които РЕАЛно бяха за червени картони! Отделно още колко картона спестиха на Атлетико от фалове...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 26 ное 2011 23:27

Pichichi написа:2-та дузпа много повече от спорна , направо никаква я нямаше а пък 2-та Ч.К. няма какво да ги коментирам смешни отсъждания на съдята, абсолютни грешки !!!

Ако 2-та дузпа за теб не е дузпа, то при тази на Барселона срещу Милан трябва да има директен картон за симулация на Шави...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 ное 2011 23:29

Не съм гледал Милан - Барселона и не мога да коментирам .
Според мен обаче дузпа с/у Игуаин нямаше а решението на съдята да даде и Ч.К. е супер грешно .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 ное 2011 23:39

Съжелявам но не мога да приема решението при червения картона на Т.Кортуа за вярно , съвсем рутинно нарушение,
дузпа е но не е Ч.К. нито е груб фаул , а и в момента на нарушението вече имаше поне 1 защитник който бе по-близо до голинията от самия вратар .Toва автоматично показва че вратаря не е последен играч пред голинията и прави решението на съдята за Ч.К. грешно !!!!
Мисля че съдята "кадемлия" на Реал М се уплаши че може и да не спечелят мача след първите 20-на мин. игра и за това взе решение да даде Ч.К. . Пак повтарям че за мен това е грешно решение и съм се обосновал .
Клип с най-интересните моменти от мача има вече и на него ясно се вижда че има защитник (мисля Переа) който е по-близо до голлинията от мястото където се получава нарушението на вратря !!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 26 ное 2011 23:56

Pichichi написа:Съжелявам но не мога да приема решението при червения картона на Т.Кортуа за вярно , съвсем рутинно нарушение,
дузпа е но не е Ч.К. нито е груб фаул , а и в момента на нарушението вече имаше поне 1 защитник който бе по-близо до голинията от самия вратар .Toва автоматично показва че вратаря не е последен играч пред голинията и прави решението на съдята за Ч.К. грешно !!!!
Мисля че съдята "кадемлия" на Реал М се уплаши че може и да не спечелят мача след първите 20-на мин. игра и за това взе решение да даде Ч.К. . Пак повтарям че за мен това е грешно решение и съм се обосновал .
Клип с най-интересните моменти от мача има вече и на него ясно се вижда че има защитник (мисля Переа) който е по-близо до голлинията от мястото където се получава нарушението на вратря !!!

За червеният картон на вратаря съм съгласен, че е пресилен, но че имаше 2 дузпи- имаше си ги!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 ное 2011 23:59

Pichichi написа:Съжелявам но не мога да приема решението при червения картона на Т.Кортуа за вярно , съвсем рутинно нарушение,

Тук няма значение кой е най-близо до голлинията. :) Това се гледа само при засадите. :) Важно е дали има друг играч, който да спре нападателя (без нарушение) и също така няколко други обстоятелства. И при двете дузпи червените картони са заслужени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 ное 2011 00:06

Tommi написа:

Тук няма значение кой е най-близо до голлинията. :) Това се гледа само при засадите. :) Важно е дали има друг играч, който да спре нападателя (без нарушение) и също така няколко други обстоятелства. И при двете дузпи червените картони са заслужени.

Дузпите за мен са безспорни... сега за червените картони е преценка на съдията. По-добре за мача беше ако не ги беше дал, но така е преценил - така е отсъдил. М/у другото, сега гледах репортаж от мача и в гонг и за първата дузпа не се вижда хубаво(може би ако бяха дали от страничната камера щях да съм 100% сигурен), но май вратаря наистина е последен и в такъв случей се дава червен картон. Както и да е - не мисля че съдията е сбъркал фатално.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 ное 2011 00:14

Получи се доста напрегнат мач. Митовете, че Атлетико лягали на Реал Мадрид поне в този мач бяха разбити на пух и прах. Този сезон, като изключим гостуването в Загреб, нямам спомен друг отбор да е играл толкова твърдо срещу Реал. Според официалната статистика, гостите са извършили над ТРИ пъти повече нарушения. Относно дузпите - не виждам какво има да се коментират. Дали е трябвало да се вадят червени картони. При първата, вратаря е последен и според правилата на футбола, червения картон е задължителен. Пролетта за същото нарушение изгониха Сан Икер срещу Еспаньол още в 40-та секунда. Относно играта на Реал Мадрид - много лошо впечатление ми направиха Кедира и Марсело. Безобразно слаби. Не ми се мисли ако Марсело е титуляр срещу Барселона, в тази си форма какво ще го прави Педро по крилото. fcb_bg относно картонът на Алонсо - беше за спиране на бърза атака на Атлетико Мадрид. Дали е бил тактитечески, с цел пропускане гостуването на Хихон и да е на линия за дербито - най-вероятно.Ето едно видео как Бускетс и Валдес си извадиха картони при гостуването на Виляреал за да пропуснат домакинството на опашкаря Алмерия и да са готови за гостуването на "Бернабеу". Тези неща са си напълно нормални, част от играта са и не виждам какво толкова се коментират ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”