Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Мнениеот Labros » 07 ное 2011 09:06

Благодаря Ви момчета, че ме накарахте да се срамувам!!!

От все сърце благодаря на играчите и единия от ръководителите на любимия ми отбор "БОТЕВ ПЛОВДИВ", че вчера ме накараха за първи път да се срамувам от това, че съм ботевист. Благодаря на бездушниците, играли вчера на "Коритото" за това, че изнасилиха идеята "БОТЕВ ПЛОВДИВ".
Всеки може да загуби- и десет пъти поред. Но когато се губи, то нека бъде с чест и достойнство. А при Вас, тези думи липсват- просто защото не знаете значението им.
Бъдете горди, юнаци!
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 ное 2011 09:57

Labros написа:Благодаря Ви момчета, че ме накарахте да се срамувам!!!

От все сърце благодаря на играчите и единия от ръководителите на любимия ми отбор "БОТЕВ ПЛОВДИВ", че вчера ме накараха за първи път да се срамувам от това, че съм ботевист. Благодаря на бездушниците, играли вчера на "Коритото" за това, че изнасилиха идеята "БОТЕВ ПЛОВДИВ".
Всеки може да загуби- и десет пъти поред. Но когато се губи, то нека бъде с чест и достойнство. А при Вас, тези думи липсват- просто защото не знаете значението им.
Бъдете горди, юнаци!

Значи си бил горд по времето на урода?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 07 ное 2011 11:22

Типично по бакаловски, все към Селю извъртате нещата.
Да си ботевист и то горд ботевист- това няма прекъсване. Да не съм чешма- врътваш кранчето и спираш? По онова време бях горд ботевист и горд, че феновете водим борба с/у не-градския елемент за спасението на любимия ни клуб.
Сега ми е интересно какво ще напишете в уж Независимия сайт http://www.bultras.com ти и другите, защитаващи политиката на М. Бакалов и поддържащи сайта, пишейки материалите там, за вчерашното напускане на публиката... :?: :!:
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 ное 2011 11:30

Labros написа:Типично по бакаловски, все към Селю извъртате нещата.
Да си ботевист и то горд ботевист- това няма прекъсване. Да не съм чешма- врътваш кранчето и спираш? По онова време бях горд ботевист и горд, че феновете водим борба с/у не-градския елемент за спасението на любимия ни клуб.
Сега ми е интересно какво ще напишете в уж Независимия сайт http://www.bultras.com ти и другите, защитаващи политиката на М. Бакалов и поддържащи сайта, пишейки материалите там, за вчерашното напускане на публиката... :?: :!:

Аз нищо и никой не защитавам, просто ми е интересно. В Бултрас не пиша, от време на време във форума там и това е, така че "ние", които и да сме, не знам какво ще напишем.
Не натискайте ТУК!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 07 ное 2011 12:06

Кофти момент,но и след много кофти игра.Важното е някой да е виновен и проблема някак не е толкова голям.Всички надценихме играчите от миналия сезон.Викахме си те не са за В група,не са и за Б.....Проблема е във всички нас и сега просто се приземихме.Добрата новина е,че групата е ужасно слаба и след тия игри и резултати сме само на 4 точки зад лидера,но докога ли?Тва са играчите с тва ще се доиграе полусезона и дано напролет нещата са малко по-други.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 07 ное 2011 13:46

hetfield написа:Всички надценихме играчите от миналия сезон.Викахме си те не са за В група,не са и за Б.....Проблема е във всички нас и сега просто се приземихме.

Аааа...не така ние като публика ще сме виновни ако ни няма на стадиона,ако не поддържаме отбора си.Виновни сме дотолкова че някои отбори нямаха къде да ни съберат на техните стадиони и печелихме мачове служебно.
Виновниците се знаят и рано или късно ще последват неградския.Никой не е по-голям от Ботев.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 07 ное 2011 14:25

Принципно съм съгласен,но трудно ще се съглася ако ме убеждава,че някой съзнателно е работил срещу клуба.Ако има нещо подобно бих се съгласил само с аргументи

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 ное 2011 18:06

Едно е да искаш да работиш, да го правиш но въпреки това нещо да не се получава. Дали заради липса на шанс, грешна стъпка или неумение, няма значение случва се. Аз за това лошо против Бакалов няма да кажа. Да провали се като управник, но никога няма да го петна, или да го клейма с епитети както някои правят.

Едно е целенасочено със задкулисни игри, подли номера и не спазване на никакъв морал и етика да ръководиш клуба с цел максималното източване и унищожаване, както беше предишните 10 години, друго е да си сбъркал заради неумението си, или неопитността си! Затова нека с добро се отнасяме с Бакалов, защото той е дал достатъчно, и се опита да направи достатъчното макар и да не успя.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 ное 2011 18:37

Напълно подкрепям горното мнение.На Марин му бе дадена най-тежката роля за изиграване-ролята на буфер.Да Марин играе точно тази роля буфер между хората в УС,буфер между играчите,буфер между треньора и играчите,буфер между боса и служителите,буфер между феновете и клруба и т.н.Именно Марин попива напрежението от всичко негативно в Ботев.
И опитвайки се да угоди на всички, сгреши.Сгреши не защото е искал да извличе изгода,или с някакви други задни мисли,а имено защото иска да угоди на всички.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 07 ное 2011 19:33

v.s. написа:И опитвайки се да угоди на всички, сгреши.Сгреши не защото е искал да извличе изгода,или с някакви други задни мисли,а имено защото иска да угоди на всички.

Споделям това мнение. И аз лоша дума против Бакалов няма да кажа.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”