Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 10.09.2011 - Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
Честета победа на феновете на Реал.Трудна, но заслужена победа срещу надъхан противник.Браво на Бензема, че продължава доброто си представяне от миналия сезон.Вярно е, че нямаше дузпа, но такива ситуации ги има навсякъде по света и без тази дузпа, победата за Реал беше 100 % сигурна.Успех и в следващите мачове.
Madridist написа:Ами на мен лично,като ми кажеш скъпотрансфериран играч,който не бележи голове, първата ми асоциация е Фернандо Торес. Признавам си,че за Вия трудно бих се сетил. Относно обратния сценарий,щеще да си каже пак същото - дузпа няма. Дали е щял да мрънка, пак не мога да кажа със сигурност,защото е имало случаи,когато Реал Мадрид е бил ощетяван от съдйски решения в даден мач, но Моуриньо не го е споменавал това след двубоя (примерно мача с Хихон на "Бернабеу").
Значи, аз, както и редица спортни издания, включително и чуждестранни такива, явно сме от теоретиците, несхванали за кого говори Моуриньо тогава. Извиняваме се за евентуалното причинено неудобство.
Пък какво е щял да каже при такава ситуация е наистина въпрос с повишена трудност, имайки предвид че през миналия сезон, нямаше (айде да не е ден) седмица през която Моуриньо да не се оплакал от толеранс към Барселона или неблагоприятно разположени съдии към Реал Мадрид. Нито дума за Челси, как да вържа Торес в схемата?
Е, да, наистина е имало случаи в които той нищо не казва за съдийството, макар и негативно. Тези случаи са рядкост, набиват се в очи и се помнят.
Направо ми звучиш като адвокат на дявола, честно, амиго.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Относно мрънкането на Моуриньо миналата година спрямо съдиите, никога не съм го защитавал, защото не вярвам в никакви конспирации, не смятам, че Барселона печели благодарение на УЕФА, Уницеф, Катар, Вияр и т.н. Не го защитих и когато, нападна Гуардиола след първия полуфинал от ШЛ и се държа меко казано неколегиално към него на пресконференцията.
Но искам да кажа и друго нещо. Моуриньо всяка негова дума и действие се гледат под лупа, търсят се някакви конспирации, провокации, заговори и т.н. Прави се от мухата слон. И в крайна сметка,каквото и да направи/не направи все е лош и зъл. Когато говори на пресконференция - ама защо говори и не си затваря голямата уста, когато не говори и не ходи на пресконференция - защо не говори, крие се като мишка,страхливец и т.н.На реванша Барселона - Интер през миналата година - бил сложил Фиго на скамейката за да провокира привържениците на Ноу Камп. Интересно ми е ,къде трябва да седи помощник-треньор,какъвто в онзи момент беше Фиго
. Тази година, Моуриньо го наказват от УЕФА за реванша на Ноу Камп и той решава да си гледа мача от хотела - ама защо не бил на стадиона, защо се криел и т.н. И то от същите хора, които бяха възмутени от "провокацията" с Фиго и дразненето на публиката. Да не говорим,че според правилника на УЕФА, когато длъжностно лице (в случая старши-треньор) е наказано за дадена футболна среща е упоменато колко време преди и след приключването на срещата не може да влиза в зоните определени за длъжностни лица (съблекални, терен и т.н.). Къде обаче наказаното лице, ще гледа срещата - хотел,мотел,ресторант, вкъщи и т.н. си е негово лично право и никой не може да го обвинява за това негово решение
.
[offtopic]Относно адвокат на дявола , това ми е много любим филм, да не говорим за актьора иргаещ дявола в него, така че го приемам за голям комплимент
[/offtopic]
Но искам да кажа и друго нещо. Моуриньо всяка негова дума и действие се гледат под лупа, търсят се някакви конспирации, провокации, заговори и т.н. Прави се от мухата слон. И в крайна сметка,каквото и да направи/не направи все е лош и зъл. Когато говори на пресконференция - ама защо говори и не си затваря голямата уста, когато не говори и не ходи на пресконференция - защо не говори, крие се като мишка,страхливец и т.н.На реванша Барселона - Интер през миналата година - бил сложил Фиго на скамейката за да провокира привържениците на Ноу Камп. Интересно ми е ,къде трябва да седи помощник-треньор,какъвто в онзи момент беше Фиго
[offtopic]Относно адвокат на дявола , това ми е много любим филм, да не говорим за актьора иргаещ дявола в него, така че го приемам за голям комплимент
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Относно мрънкането на Моуриньо миналата година спрямо съдиите, никога не съм го защитавал, защото не вярвам в никакви конспирации, не смятам, че Барселона печели благодарение на УЕФА, Уницеф, Катар, Вияр и т.н. Не го защитих и когато, нападна Гуардиола след първия полуфинал от ШЛ и се държа меко казано неколегиално към него на пресконференцията.
Но искам да кажа и друго нещо. Моуриньо всяка негова дума и действие се гледат под лупа, търсят се някакви конспирации, провокации, заговори и т.н. Прави се от мухата слон. И в крайна сметка,каквото и да направи/не направи все е лош и зъл. Когато говори на пресконференция - ама защо говори и не си затваря голямата уста, когато не говори и не ходи на пресконференция - защо не говори, крие се като мишка,страхливец и т.н.На реванша Барселона - Интер през миналата година - бил сложил Фиго на скамейката за да провокира привържениците на Ноу Камп. Интересно ми е ,къде трябва да седи помощник-треньор,какъвто в онзи момент беше Фиго. Тази година, Моуриньо го наказват от УЕФА за реванша на Ноу Камп и той решава да си гледа мача от хотела - ама защо не бил на стадиона, защо се криел и т.н. И то от същите хора, които бяха възмутени от "провокацията" с Фиго и дразненето на публиката. Да не говорим,че според правилника на УЕФА, когато длъжностно лице (в случая старши-треньор) е наказано за дадена футболна среща е упоменато колко време преди и след приключването на срещата не може да влиза в зоните определени за длъжностни лица (съблекални, терен и т.н.). Къде обаче наказаното лице, ще гледа срещата - хотел,мотел,ресторант, вкъщи и т.н. си е негово лично право и никой не може да го обвинява за това негово решение
.
[offtopic]Относно адвокат на дявола , това ми е много любим филм, да не говорим за актьора иргаещ дявола в него, така че го приемам за голям комплимент[/offtopic]
Каква конспирация да се търси, та той предлага в изобилие варианти за такива всеки ден!! В последните си две интервюта се направи на жертва и се оплака как се водела кампания срещу него в Испания. Пред така беше и в Англия и в Италия. Кой се оплаква? Човекът гневно размахал прословутия лист с нередни според него реферски отсъждания и бъркащ в окото на колегите си, обиждащ и иронизиращ когото си иска; човек, чиито 8 от 10 интервюта са скандални? И после защо го псували по стадионите, когато Реал гостува? Добър ден, Минке.
Фиго пък кога е бил помтреньор в Интер, че аз не зная? Бачка в администрацията ,доколкото зная, с мерак някой ден да е треньор. И не зная така да е кацал друг път до Моу на пейката за някой мач. Сигурно е някаква мегаслучайност, Моуриньо да го покани да се присъедини към него на пейката на Камп Ноу. Ей така, заради старото време.
Пък защо Моу не бил на Камп Ноу по време на наказанието си е негова работа. Може да е свързано с отказа на ръководството на Барселона да му осигури отделно място, където няма да бъде обезпокояван. Пък камерите хванаха, как един човек на пейката на Реал си лафи по жисиема, а друг си чати на лаптопа. Ама първия сигурно е говорил с жена си, а втория е играел Фермата по време така важния мач. Теория, братче!
Дай снимка или видео на това твърдение, че някой от щаба на Реал Мадрид е говорил по телефон, а друг е писал на лаптоп по време на мача
Аз лично, нямам спомен за подобно нещо. Първо, че ако беше станало щеще да се върти по медиите минимум една седмица. И второ, ми се струва меко казано несериозно и дори леко смешно, някой от щаба на Реал Мадрид по време на полуфинал от ШЛ, да извади пред камерите телефон, да не говорим лаптоп
и да почне да води кореспонденция
Интер не ги следя в детайли, нека някой техен фен да каже Фиго дали на други мачове е бил на скамейката. Аз си спомням, че през втората си година в Италия, Моуриньо го вкара в треньорския си щаб и екип. Каква точно длъжност, си признавам,че не знам
А това,че Моуриньо не е бил на стадиона по време на реванша,защото не му осигурили място във ВИП ложите, малка причина ли ти се струва. Няма такъв треньор на света, който на стадиона на големия си съперник, ще отиде да седне при обикновените хора. Как си го представяш това ? И вместо да се правят излишни панаири, Жозе изгледа мача в хотела , което естествено пак породи редица конспирации как се криел в банята и оттам пращал есемеси и мейли. Ама някой видял ли го е ? Бил ли е с него в стаята ? Чел ли ги е тези есемеси ? По принцип, в правото основен закон е, че всеки е невинен до доказване на противното. При Моуриньо май е точно обратното.
Интер не ги следя в детайли, нека някой техен фен да каже Фиго дали на други мачове е бил на скамейката. Аз си спомням, че през втората си година в Италия, Моуриньо го вкара в треньорския си щаб и екип. Каква точно длъжност, си признавам,че не знам
А това,че Моуриньо не е бил на стадиона по време на реванша,защото не му осигурили място във ВИП ложите, малка причина ли ти се струва. Няма такъв треньор на света, който на стадиона на големия си съперник, ще отиде да седне при обикновените хора. Как си го представяш това ? И вместо да се правят излишни панаири, Жозе изгледа мача в хотела , което естествено пак породи редица конспирации как се криел в банята и оттам пращал есемеси и мейли. Ама някой видял ли го е ? Бил ли е с него в стаята ? Чел ли ги е тези есемеси ? По принцип, в правото основен закон е, че всеки е невинен до доказване на противното. При Моуриньо май е точно обратното.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
fcb_bg написа:Навремето като го питаха за формата на Бензема и защо не вкарвал, той вместо да посочи причините, викаше, че има и други скъпо трансферирани играчи, които също не бележели. Не каза Вия, ама цял свят разбра за кого говореше.
Ами аз пък това може да го тълкувам за Торес, който също е скъпо играч, а в Челси не може да вкара и един гол.
Защо трябва пък да е Вия, защото ти го казваш или защото и той е същата стока и вие се дразните от това, че всъщност Жозе е прав?
Re: Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
http://www.7sport.net/archive7ds/2011/05/05/fw_shampionskaliga/d6091_2.htm, ето тук намерих такава информация, но някъде бях гледал видеото.
paceto написа:fcb_bg написа:Навремето като го питаха за формата на Бензема и защо не вкарвал, той вместо да посочи причините, викаше, че има и други скъпо трансферирани играчи, които също не бележели. Не каза Вия, ама цял свят разбра за кого говореше.
Ами аз пък това може да го тълкувам за Торес, който също е скъпо играч, а в Челси не може да вкара и един гол.
Защо трябва пък да е Вия, защото ти го казваш или защото и той е същата стока и вие се дразните от това, че всъщност Жозе е прав?
Откъде накъде за Торес? Значи (пак повтарям), че доста медии (мен ме остави) са направили същия грешен извод. Как пък не се сетиха/ме за Торес?! И за написаното в медии ли да търся пак линк за да си доказвам думите?
Признавам си,че това за първи път го виждам. Не чета 7 дни спорт и явно заради това.
Относно портативния компютър, предполагам е ето този таблет. Ама общото с лаптоп е все едно да сравнявам пиано с радио. Говоренето по телефона - ОК,ама има ли някакви доказателства с кой и за какво е говорено. Няма. Но нали е намесен Моуриньо, значи няма нужда от такива. Виновен до доказване на противното.
Относно портативния компютър, предполагам е ето този таблет. Ама общото с лаптоп е все едно да сравнявам пиано с радио. Говоренето по телефона - ОК,ама има ли някакви доказателства с кой и за какво е говорено. Няма. Но нали е намесен Моуриньо, значи няма нужда от такива. Виновен до доказване на противното.
Madridist написа:Признавам си,че това за първи път го виждам. Не чета 7 дни спорт и явно заради това.
Относно портативния компютър, предполагам е ето този таблет Говоренето по телефона - ОК,ама има ли някакви доказателства с кой и за какво е говорено. Няма. Но нали е намесен Моуриньо, значи няма нужда от такива. Виновен до доказване на противното.
Не, няма доказателства, естествено. То ако имаше.... ехееей. Де е УЕФА, де е Моуриньо....
Ама тази им заетост с технологиите сигурно няма нищо общо с отсътствието на Моу от пейката и същите лица на абсолютно всеки мач на Реал са така - говорят нон-стоп по телефона и си чатят на компа. Покажи ми, че това е тяхното нормално поведение и ще докажеш, че не съм прав.