Славия - Литекс - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Славия - Литекс - 0:2 FT

Мнениеот Reckless » 29 авг 2011 22:50

Viktor4o_Rs написа:Вие точно не се обаждайте за публика, че е леко смешно :lol: :lol: :lol: Иначе бихте заслужено, оправданията на Кушев и Венци са жалки в случая ;)

За публиката никой, нищо не е казал. На този етап, колкото, толкова.
iliyan79 написа:Мен лично ме изненада победата срещу Славия! Радвам се, че победихме, но отнво направихме много пропуски....това обаче не повлия на изхода от мача, понеже отбора се казваше Славия а не Висла... Плажните футболисти Кодо и Мирасема развинтиха отбраната на белите с което показаха какво е положението в Българския футбол! ;)

Мирасема видимо израства с всеки изминал мач и си личи старание и работа. Бори се за всяка топка, старае се да създава положения.
Кодо си е кютук :) Мързелив, статичен и ако го уцели топката, може и да влезе във вратата.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 30 авг 2011 09:40

Аз също съм съгласен, че Мирасема от мач на мач става все по-уверен и добива самочувствие. На Том му трябваше половин година да се аклиматизира в България, но него не го пускаха веднага да играе. Спомням си, че 6 месеца тренираше и играеше за дубала. Кодо е крайно слаб. Вкара гол, но ако и това беше пропуснал... Занев и Мирасена изработиха гола, а Кодо от 2 м за малко да пропусне. Мисля, че Джерманович ще играе 200 пъти по-добре. Имаме най-добрият вратар в първенството, защитата с Онанга става все по здрава, Бодуров трябва малко да се стегне и да играе по-сигурно. 2 негови разминавания можеха да доведат до изравняване. За кой ли път казвам, че Георги Миланов е по-ефективен като ляв външен халф. Видя се, че както в Киев, така и в София, Янев и Флорес могат да играят заедно на терена. Можем да играем с един опорен халф и двамата зад нападателя, но само ако нападателя е голаджия. За това ми се иска да видя Джерманович и зад него Флорес и Янев, от ляво Георги Миланов, в дясно Том, а Мирасема на смяна, опорен халф Йеленкович, а може и Сашо Цветков. В домакински мачове можем да играем по-офанзивно, или когато търсим голове.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 авг 2011 22:04

Българското първенствно ни е толкова слабо и смешно , че направо нямам думи! Плажните футболисти Кодо и Мирасема го доказаха и показаха какво е състоянието на Българския футбол като цяло! Аз мисля , че са супер играчи за нашата А Група... целта на раководството на Пфк Литекс беше не да се доказва в европа а да подготви играчи за Бг.парвенството ни, на всички ни беше ясно че няма как да направим нещо запомнящо се в европа с Бразилски аматйори от четвърта дивизия... Тоя Кодо как изпълни дузпата вискоко над гредата все едно целише някой гларус на плажа :lol: :) абе има футболсити който не стават ама грам за футбол, Цветанов(манекена)Тодоров(Пенсията)Кодо(Дървото)Николов(Грешката) за Флорес Жос и Унага ще замълча но им давам още малко време преди да са си изкарали и те някой прякор! :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 авг 2011 22:32

Е сега ситуацията при гола на Кодо всеки с такъв ръст и малко познания във футбола ще я вкара топката, а Кодо е точно от тези.
Слабичък играч е спор няма, но Мирасема лек по лек започва да влиза в час и да видим дали ще успее да се развие като Том да речем макар да се съмнявам.

Кодо вкара гол и на Висла от доста трудно положение за отиграване, но не му го зачетоха.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 30 авг 2011 23:45

paceto написа:Е сега ситуацията при гола на Кодо всеки с такъв ръст и малко познания във футбола ще я вкара топката, а Кодо е точно от тези.
Слабичък играч е спор няма, но Мирасема лек по лек започва да влиза в час и да видим дали ще успее да се развие като Том да речем макар да се съмнявам.

Кодо вкара гол и на Висла от доста трудно положение за отиграване, но не му го зачетоха.

Това което аз видях беше нарушение а не гол на Кодо ! Помогна си с ръце и свали на земята защитника на Висла къто му се качи на гърба...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2011 02:28

Не става дума дали има нарушение или не, а имах предвид, че от такава ситуация се опита да вкара гол и го стори.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 31 авг 2011 11:18

paceto написа:Не става дума дали има нарушение или не, а имах предвид, че от такава ситуация се опита да вкара гол и го стори.

Да де ама с цената на нарушение и гола не бе зачетен! Това не го прави силен играч, всъшност Литекс страда от липсата на добри нападатели много от давна, направи си статистика и ще видиш , че почти всички голове вкарани от нашия отбор са дело на халфове и защитници! За мен най добрите нападатели в Литекс бяха:Зоран Янкович, Албан Буши,Стефан Юруков,Новакович,Димчо Беляков и имаше един Бразилец който вкарваше всеки мач-беше наистина класа! Игра срещу Щурм Грац но не се сещам името му...така и от Литекс неможаха да го задържат! Но аз много исзкам да видя пак такива играчи в отбора,тези с който разполагаме в момента са с пъти по слаби и неможещи от изброените по горе..... ;) :cry:

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 31 авг 2011 15:33

Честита победа ,със закъснение :mrgreen: Колкото и странно да звучи, тая година, ще стискам палци Литекс отново да стане шампион. Освен разбира се ако в любимият ми Левски не се случи някакво чудо и отборът стъпи на крака, но с "инжинер" Рензо това няма как да стане. Т.е.-единственият шанс червената чума да бъде спряна се казва Литекс -измежду две злини,избираш по-малката:mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2011 16:20

iliyan79 написа:
paceto написа:Не става дума дали има нарушение или не, а имах предвид, че от такава ситуация се опита да вкара гол и го стори.

Това не го прави силен играч,

Аз не съм казал, че е такъв.
Разговора ни тръгна от положението за първият гол срещу Славия и моята позиция, че всеки с такъв ръст и малко футболни познания ще я вкара.

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 31 авг 2011 18:55

тоя Кодо е един от трите големи трансферни гафове на Литекс през годините. Първия беше Клаудио Граф- аржентинец, дойде уж с визитка на голова машина а май нито един гол не вкара:) Втория беше Флорин Брато, и сега тоя юнак Кодо-все "големци" :)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Върни се в “Литекс”