Сливен - БОТЕВ Пловдив 0:0 (FT) 27.08. 18ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 27 авг 2011 12:00

Победа за Сливен
16
17%
равен
9
10%
Победа за Ботев
68
73%

Общо гласове: 93

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Сливен - БОТЕВ Пловдив 27.08. 18ч.

Мнениеот Tomata » 28 авг 2011 04:14

radezki написа:Аз пък чух , че за Лимона и Курдов това е възпитателна мярка,нещо май са се сдърпали след мача със Спартак.но това са само слухове

Май Лимона не е бил доволен, че го сменят миналия мач, в тоя ред на мисли сдърпването е между Лимона и Хубчев. А Курдов май е бил болен през седмицата.

Потребителски аватар
Пловдив Обича Ботев
Контакти:

Мнениеот Пловдив Обича Ботев » 28 авг 2011 05:35

Отностно мача,изпуснахме 3 точки .Има още много мачове-ще наваксаме пропуснатото!За пореден път поклон пред жълто-черната публика! :)
Последна промяна от Пловдив Обича Ботев на 28 авг 2011 05:37, променено общо 1 път.
12 март 1912 г.
Изображение

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 28 авг 2011 10:57

Да се стягаме, че лошо ;) А Поморие няма да ги допуснат до А група, така че може да ги отпишем за битката!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 28 авг 2011 11:18

колеги искам да изкажа мнение че не сте реални в оценкити си,забелязвам го и в предните двубои ,искате буквално "без бой" от съблекаялните да водите с 2:0......Ясно е за всички че тази година ще влезете в А група,въпроса е как.Имате най качествения състав и публика,но е факт че неуважавате противниците си а говорите за битка.....Вчера си беше именно такава,имахте две мн сериозни положения,но такива имахме и ние,относно съдята,човека не даде 100% дузпа в самото начало а сме домакини,относно картоните,може да погледнете колко е показал и на нас,да не говорим че спести червен картон на вашите.Тези които са гледали мача,са видяли с какви голобради момчета излязоме срещу имана като Алекс,Курдов,Амбарцумян и.т.н.
Айде успех и поздравления че оставихте стадиона здрав,в Б група няма много такива места ,а друго си е и за играчи и за фенове да са на по сносно стадионче :)

fencho
Контакти:

Мнениеот fencho » 28 авг 2011 14:34

SLAVMASTER написа:колеги искам да изкажа мнение че не сте реални в оценкити си,забелязвам го и в предните двубои ,искате буквално "без бой" от съблекаялните да водите с 2:0......Ясно е за всички че тази година ще влезете в А група,въпроса е как.Имате най качествения състав и публика,но е факт че неуважавате противниците си а говорите за битка.....Вчера си беше именно такава,имахте две мн сериозни положения,но такива имахме и ние,относно съдята,човека не даде 100% дузпа в самото начало а сме домакини,относно картоните,може да погледнете колко е показал и на нас,да не говорим че спести червен картон на вашите.Тези които са гледали мача,са видяли с какви голобради момчета излязоме срещу имана като Алекс,Курдов,Амбарцумян и.т.н.
Айде успех и поздравления че оставихте стадиона здрав,в Б група няма много такива места ,а друго си е и за играчи и за фенове да са на по сносно стадионче :)

Колкото и да се опитваш да си обективен, преиграваш и пречупваш всичко през фенските си възгледи. Вчера твоя "голобрад" отбор игра футбол, а лежеше и се търкаляше по терена. Да не говорим, че 100% от спорните ситуации бяха свирени в полза на Сливен. Както и да е Ботев имаше достатъчно положения да вкарат гол и да накарат Сливен да поиграят малко футбол, но не го направиха. Само не мога да разбера за каква дузпа и червен картон имаш претенции?

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 28 авг 2011 15:09

дузпата беше мисля в самото начало около 4-5 мин,когато Костов залъга 2-ма,водя се идеално (от вашия сектор -трудно е да сте видяли ситуацията),положението за червен картон е през второто полувреме отново срещу Костов последния в защитата го фаулира,съдията даде авантаж,понеже топката я пое Миндев,но в крайна сметка отсъди пряк свободен удър и жълт картон.....
Ако неизпадаме в подобни подробности и вие и ние можехме да вземем 3 точки,като Ботев имаха повече възможности,не съм съгласен относно лежането,още повече че когато има пропуск от 4 мерта на празна врата,това не е основателно,като цяло мача беше на добро ниво,имаше моменти в които се играеше атака за атака,не малко хора на стадиона,вие спомогнахте за атмосферата-това е,ние в Сливен не сме от ония заблудените фенове на грандовете на черното да казваме бяло или да търсим под вола -теле,което си е хубаво-хубаво......
П.С Може да разгледате снимки от мача в нашия сайт в раздел "мулти медия",тема Сливен-Ботев.......
http://hristogeorgiev.eu/blog/34-soccer ... lovdiv-0-0

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 авг 2011 20:59

Tomata написа:
rump_shaker написа:Липсвало му на някой, дух, на друг Магьосника на трети му липсва сигурно и селския.....

Я се стегнете малко. Кат повтаряха някои хора че Б група не е В всички говорихме за разлика в точките. Отобора хич не е слаб. Днес имаше 5 спасявания на тоя цървул вратаря дето и той не разбра как ги спаси. Сливен имаха точно 3 опасни атаки. Нямахме шанс и това е. Не казвам че играхме добре, напротив слабо изглеждаше, ама ще цитирам един треньор: "Дайте ми 11 физически подготвени футболисти и ще измъкне срщеу всеки реми" Когато класите са близки, единият отбор кат се окопае сами виждате кво става!

Утре на трезво ще се осмисли мача и тогава ще се коментира

Само не ми излизай с номера за селския отново, ти си първия който го споменава от доста време насам. С тоя бащински тон? Да спрем да мислим и да се вълнуваме, за да не сме контра на Хубчев ли? Селския е минало пич, едва ли на някой му липсва, това което ни вълнува е да имаме по-добро бъдеще,ей за тва се пеним по тия форуми!!!
За мен Хубчев ще бъде треньор тогава, когато се докаже тук в Ботев. До тогава ще остана резервиран особено с такива резултати.

Никъв бащински тон. Казвам го от ярост щото се почна точно със псуването по Хубчев и всички играчи. Не ви харевсали. Кат не ви харесват ходете гледайте беезгрешната барса. Вчера тяхния вратар ги спаси. Имахме 6 положения срещу 1 чисти. Владеехме изцяло мача ама тея са бяха затворили.

И се почна хубчев къв си, ти къв си, ония къв е. Реплики от сорта тоя да се маха. Хубчев да се маха. Кво искате вие бе. С 3 мача отбор да направи и вече готов на дравника. Тва е ненромална работа. Хубчев гради отбор. Трябва му време да го изгради. За 3 седмици нищо не става.

Кат мине сезона кат не се калсираме тогава ще му искаме сметка. И ако не го направим значи не сме заслужили. Тва е
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 29 авг 2011 01:43

rump_shaker написа:
Tomata написа:
rump_shaker написа:Липсвало му на някой, дух, на друг Магьосника на трети му липсва сигурно и селския.....

Я се стегнете малко. Кат повтаряха някои хора че Б група не е В всички говорихме за разлика в точките. Отобора хич не е слаб. Днес имаше 5 спасявания на тоя цървул вратаря дето и той не разбра как ги спаси. Сливен имаха точно 3 опасни атаки. Нямахме шанс и това е. Не казвам че играхме добре, напротив слабо изглеждаше, ама ще цитирам един треньор: "Дайте ми 11 физически подготвени футболисти и ще измъкне срщеу всеки реми" Когато класите са близки, единият отбор кат се окопае сами виждате кво става!

Утре на трезво ще се осмисли мача и тогава ще се коментира

Само не ми излизай с номера за селския отново, ти си първия който го споменава от доста време насам. С тоя бащински тон? Да спрем да мислим и да се вълнуваме, за да не сме контра на Хубчев ли? Селския е минало пич, едва ли на някой му липсва, това което ни вълнува е да имаме по-добро бъдеще,ей за тва се пеним по тия форуми!!!
За мен Хубчев ще бъде треньор тогава, когато се докаже тук в Ботев. До тогава ще остана резервиран особено с такива резултати.

Никъв бащински тон. Казвам го от ярост щото се почна точно със псуването по Хубчев и всички играчи. Не ви харевсали. Кат не ви харесват ходете гледайте беезгрешната барса. Вчера тяхния вратар ги спаси. Имахме 6 положения срещу 1 чисти. Владеехме изцяло мача ама тея са бяха затворили.

И се почна хубчев къв си, ти къв си, ония къв е. Реплики от сорта тоя да се маха. Хубчев да се маха. Кво искате вие бе. С 3 мача отбор да направи и вече готов на дравника. Тва е ненромална работа. Хубчев гради отбор. Трябва му време да го изгради. За 3 седмици нищо не става.

Кат мине сезона кат не се калсираме тогава ще му искаме сметка. И ако не го направим значи не сме заслужили. Тва е

Сега едно по едно. Тонът ти е бащински отново, макар и с "ярост" в него. После аз поне, понеже коментара ти е насочен към мен, Хубчев не съм псувал и не съм питал кога ще се маха. После без да съм експерт или треньор казвам: Христов няма едно точно центриране за 3 редовни мача и няколко контроли, а Светльо имаше поне 60% такива. Тази рокада ми е непонятна, пак казвам без да съм експерт. Дори мисля, че Светльо е и по-бърз и ориентиран. В този ред на мисли Христов не ми харесва, за което имам абсолютно право като "върл" фен. За Атанасов пак не като експерт, но играч който има страх да бие в противниковата врата - нападател не става. Иначе пак в същия ред на мисли го харесвам но до противниковата врата. След това Барса гледам рядко, дори и да е безпогрешна, повечко гледам Ботев. Вратаря им наистина спаси нещо, друг е въпроса ние какво изтървахме и защо, пак без да съм експерт мисля, че Курдов трябваше да влезе поне в началото на второто. 6 към едно е цифра на зула абсолютно невярна. После к'во искаме, повече от ясно силен Ботев. Мачовете са 3, но само официалните аз ще прибавя и няколко контроли и всичкото останало време на тренировките, ще прибавя и това, че Хубчев за разлика от мен е експерт, за всичкото това време трябваше да познава качествата и част от характера на футболистите си. Хубчев разгражда в момента готов отбор с няколко нови и подчертавам качествени попълнения, за да го построи по начина, който той вижда или не дай си боже не вижда. Смело мога пак не като експерт да твърдя, че с миналогодишния отбор до този момент нямаше да имаме изгубена точка. Три месеца да, но три седмици стига де!
"Кат" мине сезона на Хубчев не само сметка, но най вероятно и телефона няма да му търся, за мен и останалите не експерти, ще остане кефа от всичките прекрасни гостувания по села и паланки. Ние, вие и всички останали ботевисти по презюмция сме заслужили да сме сред големите, там ни е мястото, мястото на Ботев. Хубчев и останалите имат много хляб да хапват докато заслужат мястото си редом до Големия ни любим отбор. Пак ще кажа, докато Петьо не се докаже в Ботев и само в Ботев, аз ще остана резервиран към него. Извинявам се на всички за дългото ми и най-вероятно досадно мнение, но rump_shaker е доста емоционален обикновено, за това реших да бъда много обстоятелствен. И последно ако имаш нещо за христола да ми казваш спести си го, на мен не ми липсва - а на теб?
И НАПРЕД БОТЕВ С ТЕБ, И НАПРЕД БОТЕВ С ТЕБ! НАПРЕД БОТЕВ ВИНАГИ С ТЕБ!!!

Върни се в “Ботев”