Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот botkata » 20 май 2011 20:29

obi4am_pirin написа:Стига с тази политика!Все с Доган Волен и ББ се оправдаваме!2003 бях в казарма в Плевен и от няколко хиляди човека 50% и повече бяха турци и говореха в повечето време на турски!Постоянно имаше противоречия кавги бой между нас и турците!Така че не е само ПР!Има региони в които е трудно да си българин!Българин в България!

А така БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 20:32

Докато в България се заиграваме с вярата на хората, а някой тарикати използват същата с политическа цел, то вижте хората как от същата правят бизнес, и това е в сърцето на монархия
http://www.eastlondonmosque.org.uk/

Най-опасното нещо на този свят са конфликти на верска основа, те никога не водят до нищо хубаво.
Изображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 20:39

чудно ми е още колко ще търпиме ? турци , цигани и всяка друга сбирщина да ни мачка в собствената държава !! за тях закони и правила няма !! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИН БИЕ БЪЛГАРИН ! ПИТАМ АЗ ЗАЩО НЯМА АРЕСТУВАН ТУРЧИН ? ЗАЩОТО НЯМА ПАЛКА ПО ТУРЧИН ? в турция ли живеем ? в центъра на собствената ми държава някъв ше ми е пее на турски айде бе ? 500 години са ни мачкали още толко ли трябва да ни мачкат ? В. Левски сигорно се обръща в гроаб си като вижда какво става
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 20 май 2011 20:46

magichko написа:чудно ми е още колко ще търпиме ? турци , цигани и всяка друга сбирщина да ни мачка в собствената държава !! за тях закони и правила няма !! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИН БИЕ БЪЛГАРИН ! ПИТАМ АЗ ЗАЩО НЯМА АРЕСТУВАН ТУРЧИН ? ЗАЩОТО НЯМА ПАЛКА ПО ТУРЧИН ? в турция ли живеем ? в центъра на собствената ми държава някъв ше ми е пее на турски айде бе ? 500 години са ни мачкали още толко ли трябва да ни мачкат ? В. Левски сигорно се обръща в гроаб си като вижда какво става

Нямаш представа колко си прав .
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 20:49

OldTrafford написа:
magichko написа:чудно ми е още колко ще търпиме ? турци , цигани и всяка друга сбирщина да ни мачка в собствената държава !! за тях закони и правила няма !! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИН БИЕ БЪЛГАРИН ! ПИТАМ АЗ ЗАЩО НЯМА АРЕСТУВАН ТУРЧИН ? ЗАЩОТО НЯМА ПАЛКА ПО ТУРЧИН ? в турция ли живеем ? в центъра на собствената ми държава някъв ше ми е пее на турски айде бе ? 500 години са ни мачкали още толко ли трябва да ни мачкат ? В. Левски сигорно се обръща в гроаб си като вижда какво става

Нямаш представа колко си прав .

знам че съм прав и това ме боли че нищо не правим а се оставяме да ни мачкат отново !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 20:49

magichko написа:в центъра на собствената ми държава някъв ше ми е пее на турски айде бе ?

Какво е мнението на Столична община по въпроса?
Защо на джамията в Плевен няма високоговорители, не искат да си качват или не им разрешават?
Изображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 20:51

PFC Litex написа:
magichko написа:в центъра на собствената ми държава някъв ше ми е пее на турски айде бе ?

Защо на джамията в Плевен няма високоговорители, не искат да си качват или не им разрешават?

не ме вълнува кфо им е мнението и кфо що ! аз съм БЪЛГАРИН !!
някой беше писал по горе за танкове е да.. искам власт за няколко дена само и цигани и турци всичко вън от страната..а не аз да си плащам сметките и като се забава с 2 дена да ми спират ток или телефон а мангала да се вози в градския без пари ЩОТО НЕМАЛ ПАРИ е аз да несъм милионер бе

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 20:55

magichko написа:
PFC Litex написа:

не ме вълнува кфо им е мнението и кфо що ! аз съм БЪЛГАРИН !!

Някак ми звучиш като поредният задклавиатурен националист.

Проблемът на България не са нито мюсюлманите, нито евреите, а мутрите и политиците, ама срещу тях Воленчо не скача, защо?
Изображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 20:58

Проблемът на България не са нито мюсюлманите, нито евреите, а мутрите и политиците, ама срещу тях Воленчо не скача, защо?[/quote]

волен е болен мозък , но за някои неща е прав .
Днес ли кога ли са давали Първанов подлогата с някви турци да се прегръща... еми това е.. държавата като им позволява всичко така е

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2011 21:00

И аз в казармата постоянно се драчех(и посбивахме се немалко) с турците в Плевен заради това,че си говорят на турски-джагара джугара и никой нищо не им казва.Същото е и с това минаре там на джамията-високоговорители,аллах акбар-ами не е длъжен никой да слуша песните на ходжата,нали?В никакъв случай обаче не оправдавам Волен Сидеров,който чисто и просто един гамен и провокатор.Защо точно сега почва така?Предизборно ли?Много долно,но една кръв сме,какво да го правим това ла*но....трябва да му подкрепя хората - българи се бият с турци,който ще да е прав аз съм зад моите сънародници....Но не е това начинът :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”