От каква националност трябва да е треньорът на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

От каква националност трябва да е треньорът на Левски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Gerasimov
Контакти:

Re: От каква националност трябва да е треньорът на Левски?

Мнениеот Gerasimov » 28 апр 2011 18:18

Момчета видяхме чуждите какво правят. Този тиябва да е със синя кръв; сини идеи; с голям хъс какъвто има СИРАКОВ. Но пъво требе да си оди ГОЛЕМИО.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 28 апр 2011 19:57

Колебаех се между българин и французин и все пак гласувах за българин най-вече заради това че един чужденец който идва от подредена държава трудно би се оправил с нашите бъркотий .Според мене трябва да е някой треньор който да е навътре в нещата в българския футбол да има нужния опит и качества се справи с задачата да е старши треньор на Левски.Но като се замисля в България нямаме много такива треньори така че определено мисля че е трудно да се избере кой е най-подходящия избор
ИзображениеИзображениеИзображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 апр 2011 10:01

В другата темасъм казал чужденец, сега гласува за холандец, което не е особено важно. Действително съм съгласен, че чужденецът не е добре запознат с обстановката в българския футбол, но точно това си има и своята добра страна. Именно, че няма да бъде подлаган на натиск от разни хора, които да му се бъркат в работата. Няма да обслужва някого, нечий син, даден играч, защото му е приятел или даден играч, защото трябвало да го вземат в националния отбор или да му вдигнат цената. Като казвам чужденец имам предвид такъв, който се е занимавал с школите, с младите играчи. Човек, чиято работа ще е като цяло свързана с отбора. Имам предвид да гледа мачовете на младите играчи, да ги харесва или не, да консултира другите треньори, които работят с малките, да набелязва футболисти. Никой не може да ме убеди, че няма такива хора, макар и не чак толкова известни, но работили, изкарали стажове и искащи да се доказват. А какво по-добро от това да се докажеш с отбор, който играе в европейските турнири?! Иначе много харесвам Илиян Илиев и като футболист(гледал съм доста малко, но ми е допаднал), как говори, как работи в отбора си, но изобщо не се знае дали пак няма да му се намешат в работата, дори да го вземем. Едно е отношението и на играчи и изобщо на всички, когато треньорът е българин, а съвсем друго, когато е чужденец. Трябва дисциплина, трябва си школован треньор, затова се ориентирам към германец или холандец. Бая сърби се изредиха, руснак, какви ли не. Видяхме с Андоне какво стана в ЦСКА.... Ако ще взимат някакви такива, то по-добре българин да си е треньор :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 апр 2011 16:01

Освен българин, най-добрия избор за треньор е германец. Той може да затегне дисциплината, да нареди правилно отбора и най-вече да подобри физическата подготовка. Важното е шефовете на отбора да са зад него и да не се потдават на мрънкането на играчите. Това добре го разбраха в ЦСКА, когато изгониха Любо Пенев. Сега можеха те да са на първо място, а не Литекс. Титан обаче застанаха на страната на играчите против треньора и загубиха. Това е положението във България, футболистите са почти недосегаеми, а началниците се правят на треньори. Когато разберът, че това е неправилно тогава ще се оправи и самия футбол.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 29 апр 2011 16:17

Много си прав ,изцяло съм съгласен с теб ,въпреки ,че Матеус не е голям терньор ,той доказва ,че за България е като Жозе Моариньо . Оправя физическата форма на играчите и вече си личи ,че повиканите от него национали ,които играят в А група леко покачват класата си .
Искам да видя един ден ,когато треньора гони футболистите са лигавене и имитиране на работа ,а не за това да обвиняват треньора ,че е некадърен.
Искам също така треньора да гони футболисти ,а не футболисти да сменят треньора.
Ратко Достанич е добър треньор ,просто футболистите го саботираха ,защото е по-твърд характер(може би),а както знаем тук в изостаналите държави на почит са бъбривците ,защото се смята че бъбривите са умни и кадърни,а в развитите държави по-затворените хора се смята ,че са по-умни от останалите и историята го е доказала ,че са прави.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 03 май 2011 23:22

Левски си има треньор,.българин.И наистина го съжалявам това момче,всеки ден чете кой ще е новият треньор на Левски
Последна промяна от B__A__N__DA__TA на 04 май 2011 19:36, променено общо 2 пъти.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 май 2011 11:22

B__A__N__DA__TA написа:левски си има треньор,.българин.И наистина го съжалявам това момче,всеки ден чете кой ще е новият треньор на левски

явно нищо не си прочел.. виж внимателно първото мнение! НЕ кой да смени Ясен, а с треньор от каква националност мислите, че Левски ще изглежда най- добре! ЧЕТИ!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 май 2011 19:34

NIKSANA написа:
B__A__N__DA__TA написа:левски си има треньор,.българин.И наистина го съжалявам това момче,всеки ден чете кой ще е новият треньор на левски

явно нищо не си прочел.. виж внимателно първото мнение! НЕ кой да смени Ясен, а с треньор от каква националност мислите, че Левски ще изглежда най- добре! ЧЕТИ!

Нямах предвид тази тема,а повечето от другите теми са за смяната му с кой ли не.Мисля,че в неговите очи ,заглавието е друго..след толкова критики
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 май 2011 20:52

B__A__N__DA__TA написа:
NIKSANA написа:

Нямах предвид тази тема,а повечето от другите теми са за смяната му с кой ли не.Мисля,че в неговите очи ,заглавието е друго..след толкова критики

прав си.. има много такива теми.. ами пиши в тях моля те!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Левски”