ЦСКА ВЗЕ БАЗИТЕ ЗА 20 ГОДИНИ !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ЦСКА ВЗЕ БАЗИТЕ ЗА 20 ГОДИНИ !

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 16:27

deepblue1963 написа:А аз се надявам тези,дето разправяха как Левски получил "Г.Аспарухов" безплатно от държавата,да обяснят как ЦСКА получи "Българска Армия"?Платно или безплатно.И да се извинят!

Лично аз на теб няма да ти се извиня и ще ти кажа защо. Първо не сравнявай двата клуба. Единия плаща наеми почти 20 години докато другия не е дал и стотинка за да получи стадиона. Второ единия клуб получава стадиона за 20+10 години, а на другия е даден безвъзмездно и безсрочно. Правиш ли разликата? Така, че не се бутай там където не ти е работата. Върви да целуваш краката на Софиянски защото ако не беше той вие щяхте да сте като нас. А Герена нямаше да има тия подобрения.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 апр 2011 16:29

deepblue1963 няма смисъл да се заяждаме но ще ти кажа каква е разликата . ЦСКА плаща наем за стадиона от 1990-та , а на Левски дори е опростен наемът които те са дължали от 1990-та до 1997-ма когато взимат стадиона , има разлика нали ?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 13 апр 2011 16:30

ами честито.. и дано се вложат пари в тия бази.. досега най- често орпавданието беше.. ми не е наш как да влагаме..ето сега е тяхен..дано наистина вложат :!:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 13 апр 2011 16:30

Браво,най накрая.Сега да почнат от левски да искат 5-10 г наем за герена ,после да им вземат 1 път лиценза ,но когато станат шампиони и сме квит.Тогава вече можем да кажем че сме правова Държава... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 апр 2011 16:30

deepblue1963 написа:
stannn написа:Надявам се сега тия които плюеха наред ТИТАН да се извинят публично. Никой преди тях не постигна това. А именно да вземе стадиона и базата. Никой преди тях не заби и един пирон. А който продължава да плюе за мен не обича отбора а обича единствено победите.

А аз се надявам тези,дето разправяха как Левски получил "Г.Аспарухов" безплатно от държавата,да обяснят как ЦСКА получи "Българска Армия"?Платно или безплатно.И да се извинят!

Последно,..не се ли оказа че ст. "Г.Аспарухов" е на МВР и Левски съвсем основателно го ползва безплатно ? ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 16:30

Синия фен. Чети ако можеш
Изображение

1997-ма е даден стадиона ви. И така ви го дават, че да не дължите нищо. Къде го има това?
Последна промяна от stannn на 13 апр 2011 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 апр 2011 16:31

stannn написа:
deepblue1963 написа:А аз се надявам тези,дето разправяха как Левски получил "Г.Аспарухов" безплатно от държавата,да обяснят как ЦСКА получи "Българска Армия"?Платно или безплатно.И да се извинят!

Лично аз на теб няма да ти се извиня и ще ти кажа защо. Първо не сравнявай двата клуба. Единия плаща наеми почти 20 години докато другия не е дал и стотинка за да получи стадиона. Второ единия клуб получава стадиона за 20+10 години, а на другия е даден безвъзмездно и безсрочно. Правиш ли разликата? Така, че не се бутай там където не ти е работата. Върви да целуваш краката на Софиянски защото ако не беше той вие щяхте да сте като нас. А Герена нямаше да има тия подобрения.

Когато бяхте "под крилото" на МО и обирахте 18-годишните таланти,ни ривахте!Сега:"Ау-у-у,що плащаме наем?" :cry: :cry:
"Колкото хляба,толкоз и сиренето",а?Такъв филм няма и в Холивуд.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 апр 2011 16:33

stannn на 13 Апр 2011 16:27

deepblue1963 написа:
А аз се надявам тези,дето разправяха как Левски получил "Г.Аспарухов" безплатно от държавата,да обяснят как ЦСКА получи "Българска Армия"?Платно или безплатно.И да се извинят!

Точно казано!Тук има и още един въпрос.Все още не мога да разбера чия собственост е Герена?Има публикувани документи за прехвърлянето му от държавна в собственост на клубът.Междувремено скоро имаше интервю с един държавен чиновник,който каза,че стадиона е собственост на МВР,но ведомството няма пари за подържката му!!!На кой да вярваме и на кой да се извиняваме!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 16:41

deepblue1963 написа:Когато бяхте "под крилото" на МО и обирахте 18-годишните таланти,ни ривахте!Сега:"Ау-у-у,що плащаме наем?" :cry: :cry:

deepblue1963 написа:
stannn написа:

Когато бяхте "под крилото" на МО и обирахте 18-годишните таланти,ни ривахте!Сега:"Ау-у-у,що плащаме наем?" :cry: :cry:

Казах ти нещо. Не сравнявай две неща които са коренно различни.
Изображение

Пак ти пускам снимката. БЕЗВЪЗМЕЗДНО И БЕЗСРОЧНО. Това говори ли ти нещо? И кога си платихте вие наема за периода 1990 - 1997. ДЪРЖАВАТА ПОДАРИ НА ЛЕВСКИ А НЕ НА ЦСКА. На ЦСКА дават да ползва, но не БЕЗСРОЧНО.
И не извъртай темата. Май като няма какво да кажеш и сменяш темата. Какво общо имат базите с играчите. Да ти отговоря и за тях ако искаш. Вие как взехте футболистите на Спартак София? 5 или 6 човека които са играли в националния по това време отиват от Спартак в Левски. Като сте такива моралисти защо не ги изгонихте?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 апр 2011 16:44

Към синия фен:
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=54&t=78117&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Открий разликите!
Изказването ти бе върхът на наглостта!Вие трябва да се извините на всички,а престъпниците,които ви подариха стадиона,да получат заслуженото си наказание!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”