Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

DAILY
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 01:10

sMotLiO написа:
DAILY написа:
Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Кой е този каймак и кой го определя? Аз лично бих взел Гигс пред който и да е друг футболист,защото аз лично не знам за втори като него.

През кой точно сезон Гигс е бил най-добрия футболист в света, лично според теб. С какво Малдини примерно не може да се нареди пред него или поне да е втори като него?

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 01:11

sMotLiO написа:А Меси беше в сянката на Роналдиньо,а Роналдиньо и Ривалдо бяха в сянката на ФЕНОМЕНА. Поправям се -ти си супер ограничен :lol:

Я сега погледни на колко години беше Меси когато Роналдиньо беше на върха, до колкото си спомням той тепърва навлизаше в футбола. Това беше едва втория му сезон в първия отбор.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 01:12

bojkyy написа:
CTAHKO написа: някой 20 годишен пикльо

Беше цитиран мой поуст, а мнението ти беше отговор на мойто, или се правиш на луд или просто си

Хайде прочети цялото изречение и не изкарвай тези думи от контекста ;) и виж какво се получава
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 01:12

CTAHKO написа:
bojkyy написа:
Rivaldo10 написа:Бъркаш ни с Арсенал и Интер.Иначе си прав,че от Челси започна налагането на чужденци в ПШ

Ако добре си спомням през 1999 година , Челси излиза (май срещу Арсенал) без нито един англичанин в съства си. Мисълта ми беше , че водещите отбори разчитат на много голям брой чужденци. Докато една Барселона , не само залага главно на испанци , ами те са продукт на школата им.

Мача е Интер-Арсенал ;) Тогава в Арсенал нямаше нито един англичанин,а в Интер нито един италианец :) :) :)

Направих си труда да се поровя в нета и намерих единствено това "По това време Челси има много чуждестранни играчи. Президента Бейтс и треньора Виали са критикувани, че разчитат прекалено много на легионери и не дават достатъчно шанс на младите английски таланти. Стига се и до мач, в който сред титулярите няма нито един англичанин" , става дума точно за 1999 , а срещу кого е мача не се казва.
За Арсенал и Интер също е възможно , аз си спомням , че играха в груптие на ШЛ и Интер биха 0:3 в Лондон , а Арсенал си върнаха с 1:5 в Италия. Предполагам , че говориш за тези мачове.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 01:16

sMotLiO написа:
А Меси беше в сянката на Роналдиньо,а Роналдиньо и Ривалдо бяха в сянката на ФЕНОМЕНА. Поправям се -ти си супер ограничен :lol:

Не съм съглсен , че може да кажеш , за когото и да е от четиримата играч , че е бил в сянка на друг. Не случайно всички говореха през 2006 за РоРиРо!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 01:17

Rivaldo10 написа:
CTAHKO написа:
Мача е Интер-Арсенал ;) Тогава в Арсенал нямаше нито един англичанин,а в Интер нито един италианец :) :) :)

Направих си труда да се поровя в нета и намерих единствено това "По това време Челси има много чуждестранни играчи. Президента Бейтс и треньора Виали са критикувани, че разчитат прекалено много на легионери и не дават достатъчно шанс на младите английски таланти. Стига се и до мач, в който сред титулярите няма нито един англичанин" , става дума точно за 1999 , а срещу кого е мача не се казва.
За Арсенал и Интер също е възможно , аз си спомням , че играха в груптие на ШЛ и Интер биха 0:3 в Лондон , а Арсенал си върнаха с 1:5 в Италия. Предполагам , че говориш за тези мачове.

Точно така.И по-точно говоря за мача в Италия.Иначе пак ти казвам,че налагането на чужденци в Англия тръгна от Челси.И да си призная не си спомням за таквъв мач.Но това,че не си спомням не означава че не е имало такъв.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 01:17

DAILY написа:
sMotLiO написа:
DAILY написа:
Ами не не са, големи футболисти са наистина, гиганти, но не са от каймака. Не можеш да си изкривиш душата и да кажеш че ако имаш лична класация топ 10 - тези ще присъстват?

Кой е този каймак и кой го определя? Аз лично бих взел Гигс пред който и да е друг футболист,защото аз лично не знам за втори като него.

През кой точно сезон Гигс е бил най-добрия футболист в света, лично според теб. С какво Малдини примерно не може да се нареди пред него или поне да е втори като него?

Първо ти ми кажи кои са в каймака и защо примерно ми слагаш Пеле пред Бест. После ми изброй сезоните на футболистите през които са били най-добри в света и ми кажи дали това е твоето лично мнение или се водиш според призовете на УЕФА,ФИФА или някоя друга организация която не сложи Снайдер в топ 3 през годината* :mrgreen:
Последна промяна от sMotLiO на 11 мар 2011 01:18, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 мар 2011 01:17

Ае вие що не се кротнете и не спрете да осирате всяка тема с безкрайните си караници Англия-Испания? Английското е по-динамично, испанското по-технично, какво толкова. Всеки си гледа каквото му е кеф. Всяка втора тема е "Барса така, пък Ман.Ю иначе", "Реал така, Арсенал онака" не се траете вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 01:17

sMotLiO написа:А Меси беше в сянката на Роналдиньо,а Роналдиньо и Ривалдо бяха в сянката на ФЕНОМЕНА. Поправям се -ти си супер ограничен :lol:

И изненада, времето тече и Меси излезе от сянката на Роналдиньо. По нататък говориш само глупости, за Феномена, Роналдиньо и Ривалдо защото тези футболисти никога не са играли заедно.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 01:20

DAILY написа:

И изненада, времето тече и Меси излезе от сянката на Роналдиньо. По нататък говориш само глупости, за Феномена, Роналдиньо и Ривалдо защото тези футболисти никога не са играли заедно.

Не само играха , ами и направиха Бразилия световни шампиони 2002 в Япония и Кореа!
Последна промяна от Rivaldo10 на 11 мар 2011 01:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”