Бедни ми MAKIAVELI и вие заблудени фенове не разбрахте ли че да не платиш на някого и след това да вземеш футболист които е разтрогнал заради неплатени заплати е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...Независимо от адвоката ти за хората оставаш убиец а както знаеш БФС прощава но историята не,след 15 години всички ще си спомнят че убихте Сливен и Пирин(последните 10 години всички стоиностни трансфери са ви от тези два отбора)а не че бяхте 16 точки пред Левски.Ако искате това да се промени молете се да започнете на чисто ако ли не прав ви път..
Имам един въпрос като сте толкова чисти КАДЕ Е ДУЧЕТО????Не забелязвате ли че дори него го е срам и се е скрил в миша дупка,ако греша кажете ми друг случаи 12 дни преди дерби мач да не се е обаждал(с което ми се издига в очите)....
Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия
suni написа:Леле,много сини приятелки във форум ЦСКА тази вечер !..Ама нищо,нали е св.Валентин.
като всяка вечер тук им е по интересно

Чудно защо няма тема за "черното тото и БФС" а тази тук би била дори по активна ако потвърдят за извънземна форма на живот.
Има една съществена разлика в публикуването на новините за един или друг отбор едните се изопачават а другите се прикриват и потулват ,как не се намери един журналист който да е запознат с правилника на БФС и да каже аджеба може или неможе ,да ама не кой ще го вземе после на екскурзия с националния отбор безплатно към Плешо и Ганьо 99% процента от драскачите се обръщат само с гръб и леко приведени ,каде е правилтеството защо прокуратурата не се самосезира ? от Марс се вижда "черното тото' и брат му БФС че серат в едно гърне но то пък не е важно това важното е че ЦСКА има да дава ,но дали е истина или не дреме им нали обществения интерес е някаде другаде а не в задния им двор .
Последна промяна от percival на 14 фев 2011 20:51, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Синьо сърце написа:Дали ще вземе,или не-на мен ми е през оная работа!Дали 60 000 на Сливен-а още колко дължат?А Черноморец,НОИ,НАП,ДАМС що никой не ги споменава?На Пирин какво са дали?На стадион"Васил Левски",Царско село,на Сулйо и пульо?На Паунич-кво става там?Един отгоре реве,че не можели да картотекират,а знаеш ли защо няма Арбитраж в момента-заради Паунич,ама и затова си траем...Вий да не мислите,че на 31.03. ще е различно?Колко време го гледаме тоз цирк-пък после пак ще им е Батков виновен,че не си плащат.Миналата година как взеха лиценз-и тая ще е същото!Ама пък на мен ми е кеф за Пирин и Сливен-правиха там въртели,сега пищят...
Друго е интересно-как все друг е виновен...Сини медии,атаки от Левски преди дербито...Сега месец и половина ще ни облъчва Атанасооглу с афери,заговори,Лицензгейт 2,3 и т.н.,агент Тара,Наско Сираков,държавата-мащеха,Леков и автогола,синьо-оранжевата клика(време е пак да изпълзи),топлата връзка Гигов-Батков,Софиянски,Станишев и нататък трибуквията...Да ви звучи познато?На Дербито каквото и да стане-съдиите и синьото БФС са оплели тънки мрежи срещу великото четирибуквие.Байгън.
А че не можем да спираме топката-кой ти гледа?И оня сопол Костадинов ми мънка"Батков такъв,говори ги такива...".Значи когато селяндура от Плоски дудне глупости-евалла,ама Батков-как може?Че кви сте му пък вие на Батков,че да ви цепи басмата?И с лиценз,и без лиценз-все тая цървулска история!
на Пирин се идължихме също, на Сливен сме се издължали от част
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
emi_loko_plovdiv_usa написа:на Пирин се идължихме също, на Сливен сме се издължали от част
Да,ама те не знаят...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- B__A__N__DA__TA
Viktor4o_Rs написа:Нелоялна конкуренция е много точно казано, ето например Иван Стоянов вкара на Славия, на Левски и на други отбори, после го продадохте на Алания, а де факто още не сте го платилиИма неравнопоставеност, всеки би искал неговият отбор да купи всичко читаво на пазара и да плати за тези играчи след 2 сезона
![]()
А пък това, че ЦСКА нямал загубено дело - напротив, за Платини го загубихте на две инстанции и обжалвате на последната възможна, само и само за да го протакате и да не платите веднагаОсвен това колко други ви осъдиха през годините, едва ли има по-често осъждан отбор от вас
![]()
Все едно ми е дали е ЦСКА, Левски или Литекс, щом не спазват правилата ще си носят последствията
А Славия така добре играе по правилата, че 10 години вече, никой не е сгрешил прогноза на техни срещи от последните 5 кръга на шампионата.Искаш справедливост ?,тогава Славия във В група за продажба на мачовете си???,как ти се струва.И теб к'во те грее , че ЦСКА ще иде при аматьорите, а ако обявят фалит, какво ще получат ищците?! ЦСКА има стадион ли, имоти ли, някакви дълготрайни активи ли , какво????? Ще вземат на дриплю съдраните гащи, но ти си лай, нищо че Славия е синоним на ...Локо Мз.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
B__A__N__DA__TA, аргумент от сорта "Ами вие защо биете негрите"
Нали знаеш, че далеч не само ние сме били в тия игри с продадени мачове и черно тото, няма отбор, който да не е замесен в тези неща, било то като продавач ил купувач на мачове
Така че стига да бъдат доказани тези неща, нека ни изхвърлят , аз за разлика от мнозина от вас не искам да става на мойто на всяка цена, в разрез с всякакви норми и не търся постоянно световната конспирация 

Viktor4o_Rs написа:Нелоялна конкуренция е много точно казано, ето например Иван Стоянов вкара на Славия, на Левски и на други отбори, после го продадохте на Алания, а де факто още не сте го платилиИма неравнопоставеност, всеки би искал неговият отбор да купи всичко читаво на пазара и да плати за тези играчи след 2 сезона
![]()
А пък това, че ЦСКА нямал загубено дело - напротив, за Платини го загубихте на две инстанции и обжалвате на последната възможна, само и само за да го протакате и да не платите веднагаОсвен това колко други ви осъдиха през годините, едва ли има по-често осъждан отбор от вас
![]()
Все едно ми е дали е ЦСКА, Левски или Литекс, щом не спазват правилата ще си носят последствията
Това с нелоялната конкуренция изобщо няма да го коментирам. Виждам, че тая материя е много далече от вас.
Вече ще се потретя, нека който иска пари да върви в съда, а не в телевизията или по сайтовете. Много ми е интересно, как БТВ, Стандарт или Спортал ще наредят на ЦСКА да си плати.
И понеже има много сини моралисти, да ги попитам дали щяха да вдигат толкова пушилка, ако примерно някой имаше да дава пари на ЦСКА?
- cska - maina
Малко за нелоялната конкуренция- Черноморец пуска безплатен вход+сандвич, събира повече публика по-този начин и реално са нелоялни
Сливен обира талантите на Ямбол без пари и ние за това ги наказваме
Миньор и Пирин обещаха да хвърлят камъни по кравите и за това им платихме
А нелоялно е, да вземеш най-добрия футболист на Локо и да го върнеш контузен, след като си го представил пред цялата нация! 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
"Първо, няма как да преведем парите на Сливен, защото сметките на клуба са запорирани. Къде да ги преведем? На кого? Освен това, мисля, че всички задължения се изплащат по план. Няма от какво да се притесняваме", коментира Костадинов.
Той допълни, че според наредбите на БФС ЦСКА няма как да бъде изваден от "А" група. "Няма такава точка в правилника. Обясненията са повече от смехотворни. Там ясно си пише, че дисциплинарните наказания са на първо място глоба, след това отнемане на три точки и едва тогава вадене от елита.
А и целият този скандал идва в много странно време. Точно преди мача с Левски, а и на фона на ширещия се скандал със съдиите. Струва ми се, че ЦСКА е параван, за да се измести вниманието от скандалите около БФС", допълни легендата на българския футбол.
Той допълни, че според наредбите на БФС ЦСКА няма как да бъде изваден от "А" група. "Няма такава точка в правилника. Обясненията са повече от смехотворни. Там ясно си пише, че дисциплинарните наказания са на първо място глоба, след това отнемане на три точки и едва тогава вадене от елита.
А и целият този скандал идва в много странно време. Точно преди мача с Левски, а и на фона на ширещия се скандал със съдиите. Струва ми се, че ЦСКА е параван, за да се измести вниманието от скандалите около БФС", допълни легендата на българския футбол.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- B__A__N__DA__TA
Viktor4o_Rs написа:B__A__N__DA__TA, аргумент от сорта "Ами вие защо биете негрите"![]()
![]()
Нали знаеш, че далеч не само ние сме били в тия игри с продадени мачове и черно тото, няма отбор, който да не е замесен в тези неща, било то като продавач ил купувач на мачове
Така че стига да бъдат доказани тези неща, нека ни изхвърлят , аз за разлика от мнозина от вас не искам да става на мойто на всяка цена, в разрез с всякакви норми и не търся постоянно световната конспирация
Да , зная много добре.Просто остави да си се плюват на Левски-ЦСКА и не вземай страна.Тва са си техни патенти..и на журналята.Все пак наближава дербито, трябва да има интрига.Утре ще пишат нещо за Левски,скандално, ексклузивно, само в ...еди си къде, после пак за ЦСКА и така.Филма сме го гледали всички.НЕ ТРЯБВА ДА СТАВАМЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ТОЗИ ФАРС
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]