ЦСКА създава звезди, Левски - митове
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове
И извода е, че колкото и да се спори по тази тема, както и като цяло за Левски и ЦСКА никога няма да се стигне до консенсус..Всички само се напрягат да спорят и да убеждават другия в противното, а това няма смисъл и спора става безсмислен.Всеки изтъква някви факти:копи- пейст от свети Гуугъл и се прави колко знае за отбора си, а всъщност -абсолютно нищо.Колкото и такива теми да се направят, ефект няма да има..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- LSFCforever
- Контакти:
CSKAEOTBORA написа:Tommi написа:CSKAEOTBORA написа:Искаш ли да ти дам факти, с които да разбереш, че 6-7 от титлите ви са купени? Да не говорим за мачове, не ме карай да поствам още теми, че ше ти стане лошо.
Това, че имате повече победи над нас, не трябва да ме грее, браво, бийте ни, за мен е важно да сме шампиони, да играем добре в Европа, да не се излагаме като вас! В Европа сте губили от отбори като Расинг (Страсбург) 0:9, Дрезден 0:6, ако въобще някога си ги чувал.. Жалки сте, говеда!
А през новото хилядолетие кой отбор се представя по-добре в Европа? Нали това е важно за теб?
Ние, поне по остранени грандове. Кой свестен отбор отсранихте вие, Артемдиа? Киево? Оксер? Когато биете Ливърпул на Анфийлд, или остраните Байер Леверкузен, след 2 победи, ела и ми се обади. Като влязохте в ШЛ, какво направихте, изложихте България! Този четвърфинал на Уефа, беше чиста доза късмет, дойде ви Шалке, и веднага напълнихте гащите. Тишина моля!
Айде ти млъкни бе. Спортинг, Лацио, Марсилия и Удинезе достатъчни ли са ти????? Айде ми кажи един играч от тези с които се гордеете който да е "вашо производство". Колкото до Шалке - напълнили сме гащите. Извинявай ти луд ли си. Ако не беше Райли с онзи измислен червен картон и ако беше дал червен за тях - германците си признаха за него, щеше с равния в Германия да чакаме ПСВ ако не се лъжа. Айде сега тихо. Надявам се да можеш да броиш до 7, за да преброиш колко ще ви вкараме.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
LSFCforever написа:
Айде ти млъкни бе. Спортинг, Лацио, Марсилия и Удинезе достатъчни ли са ти????? Айде ми кажи един играч от тези с които се гордеете който да е "вашо производство". Колкото до Шалке - напълнили сме гащите. Извинявай ти луд ли си. Ако не беше Райли с онзи измислен червен картон и ако беше дал червен за тях - германците си признаха за него, щеше с равния в Германия да чакаме ПСВ ако не се лъжа. Айде сега тихо. Надявам се да можеш да броиш до 7, за да преброиш колко ще ви вкараме.
Офтопик:
Стига се занимавахте с глупости, че вече равни нямате. Да почва първенството, че да утихнете малко!
Говорите си за някви неща от преди 50 години. И без да се засягате - в Европа знаели, че тези хора излезли от школата на четирибуквието (един вид). Кои хора (питам аз)? Моуриньо ли, Пеп ли, САФ ли, Венгер, ван Гаал, Хидинк?
Не си правете илюзии, щото на футболнат карта в Европа, за нас се знае само Бербатов, понеже играе в един от най-популярните отбори в света. (Същия, дето го псувахте, а сега е рожба на клуба ви, нали?)
Тва ващо е пропаганда няква. :D Както Ганьа разправяше, че като бил на вечеря със САФ, той бил чувал (видиш ли) и знаел за Левски (100про).
Аре стига глупости!
Левски беше на четвърт финал в УЕФА (факт). Кой в Европа го помни тва? Освен футболните статистици.
Колко от вас, например, знаят, че Клуж участваше в ШЛ тая година? Помни ли някой кой вкара 2-та гола за тях, при гостуването на Алианц-Арена?
Не се залъгвайте, хора. Тия отбори (Левски, ЦСКА) са за вътрешна консумация. Чак когато започнем да преминаваме групите на ЛЕ (без да отпадане позорно - б.а. "достойно" в следващи кърг) и когато шампионите започнат да влизат в ШЛ вески (ВСЕКИ!) сезон, тогава в Европа ще знаят мааааалко повече за нас.
ЕДИТ: Тва кво е било по соца. ЦеЦеКа кви са били, кого са земали - затворена страница. Стига се занимавахте с глупости и да се опитвате да вадите тъпи компромати. (Както и за Левски).
При държавите с по... "странен" начин на управление, това е било практика.
Едно време в нацистка Германия Байерн е бил нарочен за евреиски клуб (сещате се), а Шалке за "отбора на народа" (един вид). И е бил даван за пример, като спортен клуб из Германия.
Не чувам обаче хората да говорят за това. (Манталитет ли ше е, кво ше е - не знам).
Аре, мир!
Говорите си за някви неща от преди 50 години. И без да се засягате - в Европа знаели, че тези хора излезли от школата на четирибуквието (един вид). Кои хора (питам аз)? Моуриньо ли, Пеп ли, САФ ли, Венгер, ван Гаал, Хидинк?
Не си правете илюзии, щото на футболнат карта в Европа, за нас се знае само Бербатов, понеже играе в един от най-популярните отбори в света. (Същия, дето го псувахте, а сега е рожба на клуба ви, нали?)
Тва ващо е пропаганда няква. :D Както Ганьа разправяше, че като бил на вечеря със САФ, той бил чувал (видиш ли) и знаел за Левски (100про).
Аре стига глупости!
Левски беше на четвърт финал в УЕФА (факт). Кой в Европа го помни тва? Освен футболните статистици.
Колко от вас, например, знаят, че Клуж участваше в ШЛ тая година? Помни ли някой кой вкара 2-та гола за тях, при гостуването на Алианц-Арена?
Не се залъгвайте, хора. Тия отбори (Левски, ЦСКА) са за вътрешна консумация. Чак когато започнем да преминаваме групите на ЛЕ (без да отпадане позорно - б.а. "достойно" в следващи кърг) и когато шампионите започнат да влизат в ШЛ вески (ВСЕКИ!) сезон, тогава в Европа ще знаят мааааалко повече за нас.
ЕДИТ: Тва кво е било по соца. ЦеЦеКа кви са били, кого са земали - затворена страница. Стига се занимавахте с глупости и да се опитвате да вадите тъпи компромати. (Както и за Левски).
При държавите с по... "странен" начин на управление, това е било практика.
Едно време в нацистка Германия Байерн е бил нарочен за евреиски клуб (сещате се), а Шалке за "отбора на народа" (един вид). И е бил даван за пример, като спортен клуб из Германия.
Не чувам обаче хората да говорят за това. (Манталитет ли ше е, кво ше е - не знам).
Аре, мир!
Последна промяна от dxl на 28 яну 2011 00:28, променено общо 2 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- LSFCforever
- Контакти:
А и забравих - тея ваште легенди що нещо не виждам да ги почитате. Един плакат с лика на Стоичков не сам видял. Гунди всеки мач е в Сектор Б. Просто вие осъзнавате че те са легенди за БГ футбола като цяло а не ваши. Просто 1-2 сезона в годините когато не се е предполагало какви ще станат не са достатъчни.

- цска е оТбора

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- cska - maina
LSFCforever написа:А и забравих - тея ваште легенди що нещо не виждам да ги почитате. Един плакат с лика на Стоичков не сам видял. Гунди всеки мач е в Сектор Б. Просто вие осъзнавате че те са легенди за БГ футбола като цяло а не ваши. Просто 1-2 сезона в годините когато не се е предполагало какви ще станат не са достатъчни.![]()
![]()
Ми то кой да почетем, ако почетем Ицо, Бербо ще се разсърди, ако почетем Якимов то Жеков ще плаче ако почетем Янев то Колев от гроба ще скочи и тн. Абе братле , при нас легенди бол, даже и пичовете дето играят на згурията имат по - големи заслуги от вашите известни футболисчета

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Първо искам да поздравя автора на темата.Нещата такива каквито са.
ЦСКА е институция, дала пътя на всички големи и успели български футболисти и това е неоспорим факт от който сините много ги боли.Най-важни са първите стъпки във всяко нещо,така както взехме от Пирин детето Бербатов и го оставихме да се учи в ДЮШ на ЦСКА,докато един ден Пената не реши,че след добрата школовка и видните качества има място при мъжете на ЦСКА, за да може сега да радва цяла БЪЛГАРИЯ ! Нормално е синята общественост,да ги боли,да ги е яд и да злобеят,та те нямат НИТО 1 футболист,който да ни е прославил и да е играл в голям отбор и да е бил капитан там,нямат истински лидери , такива каквито от ЦСКА излезнаха и Стилян ( капитан на Селтик,сега втори капитан на астан вила) и Любо Пенев ( капитан и в ЦСКА и в Валенсия и в Атлетико Мадрид ) и много други .... В ЦСКА има нещо което не може да се обясни на заблудения фен ... Нека напомним на сините фенове че Гунди е играл първо в ЦСКА,но след няколко месеца престой и 1 официална среща е преценено,че не може да помогне на ЦСКА и няма как да измести вече доказаните и големи футболисти като Митата Якимов,Никола Цанев и др. :
"... ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ:
( шампион с Левски" от сезон 1964/1965 и др. )
В ЦДНА имаха по-добри от Аспарухов
Бях в ЦСКА, когато Гунди дойде на проби. Но Крум Милев не го хареса. Пуснаха Аспарухов на прощалния мач на Симолията срещу СКА "Ростов на Дон". Игра първото полувреме и го извадиха.
Казаха, че още не е за ЦДНА и го пратиха в "Ботев" - Пловдив.
Тогава те просто имаха по-добри от него. Гацо Панайотов, Цането, Якимов, Васко Романов, Тони Кръстев, Ранков и Иван Колев бяха страхотни нападатели."
За това сини фенове ние ви казваме истината,ако Гонзо беше играл в ЦСКА можеше и да успее извън България
но при вас беше обречен
Това всички го знаят и затова всеки талантлив футболист иска да играе в ЦСКА,а не да се обрича в лефски
ФАКТ НЕОСПОРИМ е че от ЦСКА излезналите и успели футболисти са много, ако е 1 може да е късмет,двама също , 3 може да се допусне че е късмет и шанс,но от там нататак нещатата не се назовават с тези думи к"късмет", " шанс" или тем подобни ... от тук нататък само РЕСПЕКТ ! Защото сини фенове вие нямате НИТО 1 излезнал и успял,прославил България футболист,ако имахте поне един,щяхме да казваме че сте имали късмет
, но вие нямате никой ( нито един успял футболист в чужбина) за това казваме НЕЩАСТНИЦИ и то в ироничния смисъл на думата,целяща не обида,а будеща съжаление !
ЦСКА е институция, дала пътя на всички големи и успели български футболисти и това е неоспорим факт от който сините много ги боли.Най-важни са първите стъпки във всяко нещо,така както взехме от Пирин детето Бербатов и го оставихме да се учи в ДЮШ на ЦСКА,докато един ден Пената не реши,че след добрата школовка и видните качества има място при мъжете на ЦСКА, за да може сега да радва цяла БЪЛГАРИЯ ! Нормално е синята общественост,да ги боли,да ги е яд и да злобеят,та те нямат НИТО 1 футболист,който да ни е прославил и да е играл в голям отбор и да е бил капитан там,нямат истински лидери , такива каквито от ЦСКА излезнаха и Стилян ( капитан на Селтик,сега втори капитан на астан вила) и Любо Пенев ( капитан и в ЦСКА и в Валенсия и в Атлетико Мадрид ) и много други .... В ЦСКА има нещо което не може да се обясни на заблудения фен ... Нека напомним на сините фенове че Гунди е играл първо в ЦСКА,но след няколко месеца престой и 1 официална среща е преценено,че не може да помогне на ЦСКА и няма как да измести вече доказаните и големи футболисти като Митата Якимов,Никола Цанев и др. :
"... ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ:
( шампион с Левски" от сезон 1964/1965 и др. )
В ЦДНА имаха по-добри от Аспарухов
Бях в ЦСКА, когато Гунди дойде на проби. Но Крум Милев не го хареса. Пуснаха Аспарухов на прощалния мач на Симолията срещу СКА "Ростов на Дон". Игра първото полувреме и го извадиха.
Казаха, че още не е за ЦДНА и го пратиха в "Ботев" - Пловдив.
Тогава те просто имаха по-добри от него. Гацо Панайотов, Цането, Якимов, Васко Романов, Тони Кръстев, Ранков и Иван Колев бяха страхотни нападатели."
За това сини фенове ние ви казваме истината,ако Гонзо беше играл в ЦСКА можеше и да успее извън България

Това всички го знаят и затова всеки талантлив футболист иска да играе в ЦСКА,а не да се обрича в лефски

ФАКТ НЕОСПОРИМ е че от ЦСКА излезналите и успели футболисти са много, ако е 1 може да е късмет,двама също , 3 може да се допусне че е късмет и шанс,но от там нататак нещатата не се назовават с тези думи к"късмет", " шанс" или тем подобни ... от тук нататък само РЕСПЕКТ ! Защото сини фенове вие нямате НИТО 1 излезнал и успял,прославил България футболист,ако имахте поне един,щяхме да казваме че сте имали късмет

catch me ... if you can !
тука спора е кой ми сра в гащите?...Въобще не ме топли колко играчи сме изкарали в чужбина (говоря за ЦСКА) мене ме интересува като са на Армията как ще играят апък в европата да праят кот си щът.На много от нас ни е скучно без българското първенство признавам и на мен идва 26 Левски-ЦСКА там ще се видим кой кого...Мене ме интересува как ще завършат двубоите от първенството...бием Левски ОК...После падаме от Черноморец ?!?! ква файда че сме ги били...никфа...та ако щът да продават в Англия,Испания,Узбекистан,Малайзия,Киргистан,Чукотка...абе кадет щът от това мене ме интересува колко пари ще вземем друго НИЩО...Те като могат като искат да си правят кариерите там пък ако щът и шампиони на Марс да станат.Аре със здраве... 

- LSFCforever
- Контакти:
cska - maina написа:LSFCforever написа:А и забравих - тея ваште легенди що нещо не виждам да ги почитате. Един плакат с лика на Стоичков не сам видял. Гунди всеки мач е в Сектор Б. Просто вие осъзнавате че те са легенди за БГ футбола като цяло а не ваши. Просто 1-2 сезона в годините когато не се е предполагало какви ще станат не са достатъчни.![]()
![]()
Ми то кой да почетем, ако почетем Ицо, Бербо ще се разсърди, ако почетем Якимов то Жеков ще плаче ако почетем Янев то Колев от гроба ще скочи и тн. Абе братле , при нас легенди бол, даже и пичовете дето играят на згурията имат по - големи заслуги от вашите известни футболисчета
Ми почитайте ги сичките. На някои мачове Сектор Б като развява едно 10-15 знамена с лика на Раковски Левски Ботев и т.н. Ходете и вие с по 10-15 знамена. О ма вярно забравих вие не можете да съберете 20 човека за да ги развяват. Извинявай.