Frankie Lampard написа:Обективен написа:Frankie Lampard , не съм фен на Юнайтед заради титлите и купите.Ясно е ,че е по - лесно да си фен на по-голям отбор , но може би отборът избира теб , а не ти него ..
Добре нека е така,но защо обиждате другите отбори.И аз мога да стана от Реал и после да почна да се правя на богоизбран.Нямам нищо против МЮ,напротив уважавам ги,но ме дразни,това че някои отбори не се опитват да им се противопоставят.Например Уигън и Съндърланд са ви такива донори,че не ми се говори просто.Имаше една статия,в която пишеше,че Стив Брус дори не смее да изкопчи нещо от бившия си работодател и т.н
Манчестър Юнайтед - Стоук Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Стоук Сити
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Обидих Челси в момент на яд , заради нелепите ви коментари за мача и съдията , иначе не мисля така.По въпроса за Стив Брус си прав , но за Уигън не съм съгласен.
Само СИНИТЕ
Tommi написа:Манчестър не показа кой знае какъв футбол, но беше малко по-добрият отбор и спечели заслужено. Не може да се каже, че съдията повлия на развоя на мача.
Повлия той, повлия, но влиянието му беше минимално. В уговорен мач какво има да се коментира? Това си беше просто пародия.
Уигън, Сток Сити, Тотнъм може би, Нюкясъл - много са.
daniel875 написа:Tommi написа:Манчестър не показа кой знае какъв футбол, но беше малко по-добрият отбор и спечели заслужено. Не може да се каже, че съдията повлия на развоя на мача.
Повлия той, повлия, но влиянието му беше минимално. В уговорен мач какво има да се коментира? Това си беше просто пародия.
Защо Михов е за Манчестър, защото знае, че ще ги подкрепят и ще спечели от тотото. Ето ти изгода. Иначе няма смисъл да си за този отбор.
daniel875 , мнения като твоето само подкрепят твърдението , че българите мразим най-големите..
Само СИНИТЕ
- Frankie Lampard
- Контакти:
Обективен написа:Обидих Челси в момент на яд , заради нелепите ви коментари за мача и съдията , иначе не мисля така.По въпроса за Стив Брус си прав , но за Уигън не съм съгласен.
Еми то и аз в състояние на афект говоря глупости.Уигън са ви дори по-голям донор от Съндърланд.Те дори са ви сателит,мисля че.Досега не са ви взимали никога дори равен,а и не са се опитвали.Дори преди мача за титлтата миналата година разправяха как щяли да направят всичко възможно,за да спрат Челси и да помогнат на Юнайтед.
А за съдиите-те не го правят нарочно,но Юнайтед,просто имат най-сериозното лоби в ФА.Например след като ви ощетиха срещу Бирмингам и Съра като се оплака и веднага в следващия мач ви върнаха услугата и т.н.Като се откаже Съра съм почти сигурен,че ще спрат да ви подпират.Не,че Юнайтед е слаб отбор,но формата му не отговаря на действителноста.Просто понякога не им стига смелостта да рискуват да ощетят Юнайтед,като не дадат сигурна дузпа и така,щото после знаят,че върху тях ще се изсипят един тон лайна.
Последна промяна от Frankie Lampard на 05 яну 2011 00:40, променено общо 1 път.
Абе къв съдия ви гони бе, майка ви да еба проста!
Ей заради такива индивиди като вас сме на тоя хал! Лъжци, мошеници, преопачаващи истината!
Мрете в лайна бе нещастници!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
daniel875 написа:Tommi написа:Манчестър не показа кой знае какъв футбол, но беше малко по-добрият отбор и спечели заслужено. Не може да се каже, че съдията повлия на развоя на мача.
из wikipedia:
Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва.
В медицината терминът може да означава психично заболяване, характеризиращо се със специфична система от илюзии, без нарушения на когнитивните функции.
Думата произлиза от гръцки език (παράνοια) и означава лудост.
Frankie Lampard написа:Обективен написа:Frankie Lampard , не съм фен на Юнайтед заради титлите и купите.Ясно е ,че е по - лесно да си фен на по-голям отбор , но може би отборът избира теб , а не ти него ..
Добре нека е така,но защо обиждате другите отбори.И аз мога да стана от Реал и после да почна да се правя на богоизбран.Нямам нищо против МЮ,напротив уважавам ги,но ме дразни,това че някои отбори не се опитват да им се противопоставят.Например Уигън и Съндърланд са ви такива донори,че не ми се говори просто.Имаше една статия,в която пишеше,че Стив Брус дори не смее да изкопчи нещо от бившия си работодател и т.н
Съндърланд имаха десетима отсъстващи поради различни причини (Кетърмол наказан заради картони,Уелбек не можеше да вземе участие,доста контузени и т.н). По рано през сезона на Стейдиъм оф Лайт Съндърланд бяха по-добрия отбор и само късмета им попречи да вземат трите точки (мача завърши 0:0). Миналата година същия този Съндърланд направи 2:2 на Олд Трафорд,а като цяло в последните години Юнайтед едвам измъква резултати от отбора на Брус.
АЙДЕ,РЕЖЕТЕ КИТКИТЕ
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Обективен написа:daniel875 , мнения като твоето само подкрепят твърдението , че българите мразим най-големите..
Аз казвам нещата с истинските им имена. Дразня се на простотиите в моите отбори, не харесвам и мръснишките ходове в противниците. Така не може. Просто не е честно. Ти не си ли на това мнение. Всички водещи отбори са от един гьол. Не ми обяснявай друго.
А колкото до големите. Ти да не вярваш, че Бил Гейтс е забогатял, защото е направил нещо велико. Големите стават големи с измама. Запомни това момче и ще го видиш ако си обективен.