23.11,14:00-Берое(Стара Загора) - Черно Море(Варна)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: 23.11,14:00-Берое(Стара Загора) - Черно Море(Варна)

Мнениеот Mussolini » 27 ное 2010 17:14

В предишните страници написах, че според мене Ратника и Илиев няма да ги пусне заедно на терена и точно това и се получи.Като че ли няма как да нареди състава без абонираните.Дани Г - закон винаги да е титуляр, нищо че вече не си спомням кога направи добър мач за Черно Море.Просто бях убеден преди мача че Ратника няма да играе, явно без да искам съм го усетил Генов какъв състав ще направи.Той си мисли че Ратников е смяната на Илиев и не се сеща да ги пусне заедно един мач поне.Просто........

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2010 17:18

Тоя заблудения сигурно не се сеща как 90 минути се търкаляха и симулираха пролетта,ама беше адската подигравка с футбола.Може би най-селския отбор играл с Черно Море и така да се е подигравал със спорта и играта бяхте именно вие.Но това едно на ръка.Нека обаче вникнем в думите на този заралия.Защо глупакът Генов е пуснал Маркес,Адемар и Гравесена?Особено съм изумен от пускането на Гравесена заедно с Димов и пред тях неигралия от месец Жоро Илиев...а най-добрия ни играч и плеймейкър дето ни прави мачовете е забит на пейката.Берое са без Жеков и с 1 креативен халф-Генчев,който просто няма никакъв шанс да надиграе Димов,Димов го унищожава,но каква е ролята на втория разбивач-Гравесена?Никаква освен да рита като магаре.Ако там беше Ратников,ама от началото на мача-ние щяхме да бием без проблеми,но за 20 минути естонеца е съумял само да спечели 1 дузпа.Прибавям и Дани Г и Божилов,ние просто сме играли с няколко човека-дупки.

ПС:Дани Г е най-големия некъдърник в Черно Море!Кога ще спре да играе това дърво?Аз вече побеснявам!!!Не стига,че не играе,не стига,че е страхлив,ами и винаги титуляр?!?!?!?!Половин седмица на тренира и пак....титуляр!!!Не знам тоя да не е някакъв доведен син на Марин Митев,както и Божилов...то тези почва състава!Няма значение противник,тези дето нищо не правят са перманентни титуляри!Страхлив треньор.Няма треньор.Тоя мишок гледа състава на Велизар и слага неговите хора и се моли да не паднат
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 ное 2010 17:23

Дано да биеме в Берковица и да дойде Винтер или някой нормален треньор, че вече не знам.Ако и ръководството начело с Шубите и другите анонимници ги разбутат ще е добре.Но най-важния ни мач за сезона май се очертава да е в Берковица.Даже ако не е на 8ми декември мисля да отида.......

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 27 ное 2010 17:26

Останаха Ком-Миньор и край на мъките за 2010 година...
Дойде време да се надяваме за по-светло бъдеще - нов треньор, още една чистка, повече заинтересованост от собствениците, повече публика на Тича, добра и грамотна игра - интересна за гледане, по-добър терен...
Ееееех мечти, мечти...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 27 ное 2010 17:30

дай боже нов тренер че с тоя генов не знам :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2010 17:32

Направо намразих футбола тази есен.Ужасна канска мъка,цяла есен търпя футболни идиоти и инвалиди.Сменят треньори,обявява се подмладяване.......Е НЯМА!Идиотите и инвалидите вечни титуляри.Всеки мач провалят Черно Море,но не,те са богопомазани.Моля се с 2 ръце Шубите да ги изгонят като Юруков,очевидно просто няма друг начин да спрем страхливите си треньори да разчитат на тези смешки.Няма как.Само 1 мач още,слава Богу,само 1 мач ще тръпим тези дървеняци да пречат на Черно Море и най-малкото ще си починем 2-3 месеца от футболнтие мъки!!!Да идва новия треньор и да ги гони тези мишки,че направо по-ужасна есен не съм карал.В нито един мач не играхме футбол,а играчите които пробват да играят-се държат на пейката или далече от отбора,резерви на теиз футболни инвалиди.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2010 17:34

ShooterMan написа:Направо намразих футбола тази есен.Ужасна канска мъка,цяла есен търпя футболни идиоти и инвалиди.Сменят треньори,обявява се подмладяване.......Е НЯМА!Идиотите и инвалидите вечни титуляри.Всеки мач провалят Черно Море,но не,те са богопомазани.Моля се с 2 ръце Шубите да ги изгонят като Юруков,очевидно просто няма друг начин да спрем страхливите си треньори да разчитат на тези смешки.Няма как.Само 1 мач още,слава Богу,само 1 мач ще тръпим тези дървеняци да пречат на Черно Море и най-малкото ще си починем 2-3 месеца от футболнтие мъки!!!Да идва новия треньор и да ги гони тези мишки,че направо по-ужасна есен не съм карал.В нито един мач не играхме футбол,а играчите които пробват да играят-се държат на пейката или далече от отбора,резерви на теиз футболни инвалиди.

После защо другите отбори ни обиждат....
Ами като играем дърварската как да е....
Мъки, мъки и пак мъки :(

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2010 17:42

Вече не се сърдя на обидите,напротив,подчертавам ги.Няма такъв треньорски страх.Цяла есен е това!Безобразия.Пребиват ни като кучета 2Х4:0...причините не са от значение,но нашия отбори имаше за цел медали,значи поне 5-6 човека не стават за тези цели!АМИ ЗАЩО НЕ СЕ МАХНАТ?Обявяват разчитане на таланти - НИТО един талант не е влязъл да играе от школата,ама НИТО един.Старите муцуни,тези дето ядаха 4-ките са пак титуляри!И футбол пак няма.Що за некъдърен или стрхалив треньор трбява да си да налагаш едни и същи куци коне и некъдърници,като дори и шефовете са дали картбланш да налагаш младоци?Не се ли разбра,че тези хора НЕ СА добри играчи,НЕ УМЕЯТ да играят футбол,НЕ СА конкурентни на отборите,които искаме да изместим,НЕ СТАВАТ за преследване на високи цели???Целия стадион,всеки мач на Тича всики фенове ги плюят и псуват,и в интерес на истината така е било винаги,тези играчи винаги са били хулени!НО НЕ!Не се намери НИТО един треньор да ги изхвърли от Черно Море и да се сложи край на тая мъка с тези хора.Направо ужас!Ратников е най-добрия последните мачове,ВКАРВА ГОЛ който буквално ни спасява засега сезона...и монсеньор Генов,страхливеца го държи пейка за сметка на някакви дървари....влиза там естонеца-веднага изработва дузпа за отбора!АЗ САМО ОТБЕЛЯЗВАМ ФАКТИ!!!КАКВО НАПРАВИ НА ТЕРЕНА ДОТОГАВА ГРАВЕСЕНА,БОЖИЛОВ,АДЕМАР И ДАНИ Г?КАКВО НАПРАВИХА КАТО ТИТУЛЯРИ?КАКТО ВИНАГИ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!Тука слагам и Марадончо,влезе като смяна - разбира се не му се чу името за нищо.Нормално,но не Капитанов суперталанта,не,това дърво трябва да играе просто защото е набеден за футболист.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 ное 2010 18:49

Този Генов от Берковица да хваща влака за Пловдив.Играчи като Ратников и Р.Николов държи на скамейката,за сметка на дървото Петков и Божилов-Нулата. По слаби треньори от В.Попов и С.Генов едва ли е имало в 100-годишната история на Ч.море.Относно дузпата : след като се подиграха с тази игра с онези 2х0:4 , беше ясно,че късметът щеше да ни обърне гръб.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 ное 2010 18:56

По-скоро защото мишката Генов излезе за 0:0 днес и затова съдбата не ни позволи да вземем 3-те точки.Затворена схема,2 дефанзивни халфа,10 човека в нашето поле...Господ вижда,добре,че не загубихме с някой гол в ответната атака след дузпата.За мен днес супер лесен мач,Берое без Жеков е 50% отбор откъм идеи на терена,а ние-ние излизаме все едно отиваме на Ноу Камп вместо да ги метнем от 1-вата минута.Абсолютно треньорско проваляне днес на Черно Море - откъм тактика,откъм стартови 11 и разбира се - откъм решение кой да бие дузпата.След Ком по най-бързия начин Генов да хваща другия влак,не този за Варна,а този за Пловдив.

Върни се в “Черно море”