Левски върви все по- надолу

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Re: Левски върви все по- надолу

Мнениеот liany » 07 ное 2010 19:54

Трябва да махнете Пловдивската шуробаджинащина от Левски. Вие не ме слушате ама ... само проблеми ще имате с тях, кой знае какви успехи забравете!
[center]Изображение[/center]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 07 ное 2010 19:59

liany написа:Трябва да махнете Пловдивската шуробаджинащина от Левски. Вие не ме слушате ама ... само проблеми ще имате с тях, кой знае какви успехи забравете!

За нас е добре да останат там пловдивчани с години :)
Изображение

ivanli
Контакти:

Мнениеот ivanli » 07 ное 2010 20:05

Не съм съгласен, че трябва да се опиваме с розови сънища или да вярваме сляпо на мантрата на Гонзо "Напролет ще играем като Барселона. Само да направим една подготовка!"
За мен истината е, че Ясен не става за треньор и колкото и да ме боли, изобщо няма да станем шампиони.
Левски е същият отбор като миналата година - с всичките трагични опити на Гонзо да се прави на треньор.
Единствената разлика е Дембеле! Само се вгледайте в играта на отбора, когато той не играе, и няма да откриете никаква разлика от безпътицата от миналия сезон.
Дори научените играчи, които привлякохме тази година, вече влязоха в безумното русло. Един Грийн търчи в последните мачове като за последно, опитва се да бъде на всяка точка, където е топката, но така му пада страшно ефективността, която би имал при тактически грамотно подготвен отбор и ясни персонални задачи.
Нивото на игра в дефанзивен план (не просто в защита, а винаги, когато топката е в противника!) е уникално трагично; две трети от отборите в първенството са научени по-грамотно да се бранят.
Ако трябва да тежи мнението ми - всички треньори на отборите, с които играем в Лига Европа, ясно казват - "Левски е слаб в защита". А това, като се махне задължителната дипломатичност, означава просто "много слаб".
Преди няколко дни писах за липсата на ясна концепция за ролята на дефанзивния халф за баланса на играта. И днешния мач го потвърди категорично - колко пъти халфовете на Славия безпрепятствено навлизаха в половината на Левски, и то на скорост. По същия начин, че и по добре, ни смаза в тази зона и Локомотив Пловдив.
Само се колебая дали има смисъл да се сменят треньори, докато Гонзо е в тази роля на Герена.
Като че ли ми се прояснява защо Илиан Илиев отказа.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 ное 2010 20:09

Точките от ЛЕ не ме топлят. Нали според великото ни ръководство там щяхме за играем каквото стане, а основнта цел беше Шампионска титла и атака на групите на ШЛ. Още повече съм 100 % убеден, че и 1000 пъти да играев с Гент там не можем да ги бием. Тоест тези точки евентуално които имаме ще ни повдигнат само коефициента, но и той тази година за съжаление няма да ни стигне евентуално да сме поставен отбор в ЕКТ.

подкрепям мнението ти човече,но няма страшно все пак 13-кръг е не забравяй че напролет трудните мачове извън София са в Пловдив и Ст Загора.вСИЧКО ДРУГО ИДВА НА ГЕРЕНА.
LEVSKI_FOREVER

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 07 ное 2010 20:14

Хора, я пийте една вода и погледнете реално на нещата :!: Щял да вземе Гришката пак титлата. И какво от това :?: Шампионската лига ще я гледа през крив макарон, ама и в Лига Европа няма да влезе както и тази година. Пари няма да изкара и колкото е дал да урежда мачове и съдии (но този смешник не си заслужава да го коментираме)
Ами ние къде сме тръгнали, като догодина няма да сме поставени при жребия :?: :!:
Гонзо приказва глупости :idea: Първо да направи отбор с който да мине групите на Лига Европа, пък тогава да се сили към Шампионската лига. :twisted:

Reckless

Мнениеот Reckless » 07 ное 2010 20:14

не знам левскарите, какво толкова се притеснявате, след като и Батков и Гонзо постоянно повтарят, че Левски ще са шампиони.
Какво повече искате ? От повечето постове се разбира, че Литекс са виновни за това, че в Левски имате един голаджия, един който да го извежда и нищо повече. Гриша Ганчев е платил на останалите да играят слабо ! За играта ви срещу Локо Пловдив, Сливен, Славия пак Гришата и Литекс са виновни. Вие не си взимайте точки, пък после търсете вината в арменския поп ! Сигурно и Черноморец са ви виновни, защото още нямат загуба в първенството, за което естествено вина има Гриша Ганчев.

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 07 ное 2010 20:36

ЛЕВСКИ СИ Е ДОБРЕ!!!ПРЕДИ ТРИ ДНИ НАДИГРА ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ!!!Днес не победихме поради много причини.Едната е,че не се игра футбол-Генов не позволи-Славия лежаха.Втората е,че заради слугите на Литекс имахме четирима наказани футболисти.Трима твърди титуляри и т.н.Проблема е,че тимчета като Литекс си купуват мачове,редят съдии и т.н.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 ное 2010 20:44

levski30 написа:Аре спрете се бе! Голяма работа като не спечелихме?! Не сте ли доволни? Значи не сте никакви Левскари! Аз този сезон виждам филма "Мъже в синьо" ! Стига с тези глупости! СТЕГНЕТЕ СЕ! Има още много време! 17 кръга! :mrgreen:

че ние кога спечелихме ? последните 5 мача - 3 точки... и това само в първенството. Ако бройм и Уефа....
Кажи-речи отписахме титлата... остана едната купа
--
пп - незнаех, че да си Левскар значи винаги да си доволен :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2010 20:46

Много трудно е да се каже, дали Левски върви надолу или нагоре.
Не и с тази игра на приливи и отливи ....
Набива се на очи, че в Европа играем по добре .... да, доскоро падахме, ама срещу какви съперници играем ?
Факт е, че в първенството играем с по различен състав в сръвнение от мачовете в Л.Е.
Нещо нормално според мен ....
Но, това нормално се превръща в ненормално, с оглед разликата в играта !
В Европа имаме много повече стойност и достойнства.
Дали е заради мотивацията .... или пък, наистина нямаме качествени заместници на титулярите .... незнам, но е прекалено голяма разликата в това, което показваме на двата фронта.

Не съм съгласен с хората които казват, че не трябва да се критикува отбора, когато играе лошо !
Така само ще се самозаблуждаваме ....
Едно е да не сме доволни от играта на отбора, когато е лоша ... съвсем друго е подкрепата.
Така или иначе, момчетата ни дариха доста поводи за радост това лято и тази есен ... няма как да го забравим това !
Така, че са си спечелили търпението от наша страна, най малкото е глупаво да се плюе отбора ( независимо дали на стадиона, или по форумите ) ... защото ни показаха, че могат.
Критиките обаче, не трябва да се спестяват !
Далеч съм от мисълта да се гони Ясен - сега и веднага !
Но няма как да си затворим очите за тези амплитуди в които изпада отбора !
Някои казват, че нямаме равностойни футболисти ....
Това ли е причината, заради която буквално при всяко гостуване на Левски в първенството ни, играем едно голямо - нищо ?

Дайте да погледнем, как с далеч по неизвестни и слаби футболисти, някои отбори в България имат облик и стил.
Ние имаме облик и някакъв стил, само в мачовете в Европа .... и можеби - 1-2 мача от първенството ни, и то на "Герена".
За има треньорски проблем в Левски ....
Резервите ни, не са чак толкова слаби играчи, както се опитват да ги изкарат някои !
И това, че не играят нищо .... е заслуга на тези които ги тренират !
Това, че нямат синхрон, също е заслуга на треньорския щаб !
За мен лично, е много нелепо резервите ни да нямат синхрон и да играят така, сякаш се виждат за първи път !
Та 90% от тях, са в Левски от години ....
И така и да не се сработят ? ?

Моля ви се ....
Един Илиян Илиев му разпродадоха отбора .... и след няколко контроли, с 90 % подменен състав в подготовката, Берое излезе и игра със стил и тактически много грамотно срещу Рапид В. !
За какво говорим тогава ?

Ако Ясен оправи играта на отбора ( тоест, да имаме постоянство ... да играем , или поне - да се доближаваме до това което играем в Европа ) ... ще бъде безумие да бъде сменян през зимата !
Но замислете се ....
Ако в шампионата продължим да се представяме така както срещу Локо Пд. и Славия ?
Сега някои ще кажат:
"Нека си проведе зимната подготовка" !
Е да, ама .... то в продължение на 2-3 месеца като играеш лошо в офи-мачовете, как да се доверим, да повярваме, че с месец и половина подготовка с приятелски мачове, на пролет ще играем нещо по различно, от показваното сега ?

Ако Ясен Петров не оправи играта на отбора до края на есенният полусезон - АУТ !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 20:49

Thsmith написа:
levski30 написа:Аре спрете се бе! Голяма работа като не спечелихме?! Не сте ли доволни? Значи не сте никакви Левскари! Аз този сезон виждам филма "Мъже в синьо" ! Стига с тези глупости! СТЕГНЕТЕ СЕ! Има още много време! 17 кръга! :mrgreen:

че ние кога спечелихме ? последните 5 мача - 3 точки... и това само в първенството. Ако бройм и Уефа....
Кажи-речи отписахме титлата... остана едната купа
--
пп - незнаех, че да си Левскар значи винаги да си доволен :lol:

Естествено, че не бива да сме доволни от настоящата ситуация. Това, което най-много ме притеснява в работата на Ясен Петров е, че отборът уж се готви тактически, но при всички корнери няма задължителните хора на гредите. Изобщо при статичните положения няма покриване на съперника. Съгласен съм, че ако не вземем титлата с тези играчи ще е много неприятно, ще си е провал, но разберете, нямаме достойни резерви. И този мач щеше да бъде спечелен днес ако бяхме запазили гола повече време. Цял сезон правим едни и същи грешки в защита, но сега взеха да ни излизат през носа, защото за съжаление всеки отбор ги наказва.
Много неща липсват на този отбор, но в България те трябва да бъдат преодолявани, защото тук отборите не са като в Западна Европа.
Гледам и си мисля за сезон 1964-1965. Тогава през есента Левски игра всичките се тежки мачове навън - с Ботев, със Спартак Пловдив, с Локомотив София, с ЦСКА, с Черно море. Отборът изоставаше на кошмарните девет точки от върха и в крайна сметка завърши пръв. Много са различни нещата, времената най - малкото са други, нравите. Важно е да се направи всичко възможно да се спечелят мачовете докрая.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”