Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrmitko
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот mrmitko » 29 окт 2010 13:08

4uk4a написа:А бре хора,нито сме хванали господ за шлифера,нито са ни потънали гемиите.Отбора играе добре,ние сме повече по трибуните...И се започна-крив резултат:тоя крив,оня крив!Някой си не играел,друг не бил достоен,трети бил ренде.А бре хора,това е нашият отбор и този отбор има нужда от любов,вяра и подкрепа...
По темата: Моят избор е Грийн
Само Левски

Напълно съм съгласен с теб и........всички на мача в четвъртък

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 29 окт 2010 14:15

Долу ръцете от Гаджев... В момента той е най-достоен за капитан
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 29 окт 2010 15:15

TaseFski написа:Долу ръцете от Гаджев... В момента той е най-достоен за капитан

Ало, по-кротичко. Ако нещо зависеше от теб, сигурно "Георги Аспарухов" ще остане празен. Недей с лошото, учи се от по-големите, ще ти е от полза.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 29 окт 2010 18:56

Гаджев има голям потенциал и съм сигурен,че на пролет ще играе по съвсем друг начин и всички ще сме много доволни от формата която ще покаже.Мисля че му липсва все още малко опит за да показва и по-добри игри , а и да носи капитанската лента.Но това е решение на треньора и понеже ние сме само странични наблюдатели които изгарят за любимия си отбор, може само да си правиме анкети и да си коментираме тук,просто не виждам защо трябва да го "играете" с агресия в такива теми.По спокойно !Само Левски !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 окт 2010 09:45

Иде ми да ви обидя много сериозно, тия дето се водят фенове на Левски, но сигурно после ще ме накажат. Абе, що за хора сте, не мога да го разбера? До преди няколко месеца превъзнасяхте Гаджев, беше ви любимец, а сега сте готови да го изритате, като мръсно куче...
Егати и манталитета, който имаме, егати и чудото...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 окт 2010 12:24

Някой тук прави ли си труда да прочете нечий коментар, или всеки първо пише, после чете. Не виждам кой знае колко обиди към Гаджев, просто всеки има право на коментар. И по-различния защо ви дразни толкова. Матросовците мисля останаха в миналия век.
А довечера 3:11

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 30 окт 2010 12:31

За тези, които предлагат Грийн да бъде капитан - това е абсурдно и невъзможно. Той е от 3 месеца в България и още не може да върже едно изречение. Как тогава да е капитан. Как да напътства съотборниците си, да им говори, да ги надъхва..... Пълни глупости говорите. Гаджев, Йовов или Милиев са единствените варианти. А може и Митрев.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 окт 2010 18:53

Виждате ли в момента какво се случва като ги няма грешниците Гаджев и Минев? Трагедия. Хранете още играчите и чакайте Насо да дойде да ни оправи.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 10:18

bojiTHEmaster написа:За тези, които предлагат Грийн да бъде капитан - това е абсурдно и невъзможно. Той е от 3 месеца в България и още не може да върже едно изречение. Как тогава да е капитан. Как да напътства съотборниците си, да им говори, да ги надъхва..... Пълни глупости говорите. Гаджев, Йовов или Милиев са единствените варианти. А може и Митрев.

То,пък,Гаджев като ги "напътства,говори и надъхва" та...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”