ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Славия 17.10 - 15:00

Мнениеот зелено-бяло » 17 окт 2010 17:02

blue avalanche написа:
зелено-бяло написа:
blue avalanche написа:Очаквам "Декларация от феновете на Ч.море" срещу неотсъдената дузпа срещу "волейболиста Дяков и не просто "бутането",а направо "тласкането" от страна на съдията!И веднага след това-несъществуваща засада в полза на...Защо ли питам?

Ми като си знаеш,кво се правиш на интересен?

Ми защото ми е интересно как,уж "рязаният" отбор на Ч.море ще реагира след този мач?

Ако можем-ще сменим шефа на съдийската комисия и на БФС!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 17:02

MORSKI написа:
blue avalanche написа:Очаквам "Декларация от феновете на Ч.море" срещу неотсъдената дузпа срещу "волейболиста Дяков и не просто "бутането",а направо "тласкането" от страна на съдията!И веднага след това-несъществуваща засада в полза на...Защо ли питам?

Така ли, ами аз питам съдията не ощети ли и нас?
Ти само това ли чакаше да излезеш ? Чакаше един такъв мач ли? Абе много злобичка се е насъбрала май!
И какво точно повлия съдията? Може би съдията беше виновен, че Славия нямнаха една качествена атака след 60 минута?
Ами същия съдия данеби да не отсъди дузпа за нас? А?
Същия съдия изтърва мача и в двете посоки, защо не коментираш спорните неща и в наш ущърб или левскарските ти пориви рти пречат?

Значи ако нямаш атака след 60мин.-никаква дузпа!Така ли? Нищо,че дузпата беше първото полувреме!И къде пише,че всеки отбор трябва 90мин. да атакува?Щото вашите,пък,се скъсаха да нападат(до 60мин.)!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 17:03

Велев, и двете положения са дузпи и той не знае защо не са свирени.

Морски и прав си и не си, защото друго е в 23-тата минута да се отсъди дузпа, да може да не се вкара, но пък ако влезе мача става 1:1, а не на полувремето да е 1:0, визирам психологически предимства и т.н., които са адски важни в спорта ;)
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 окт 2010 17:03

MORSKI написа:

Ти само това ли чакаше да излезеш ? Чакаше един такъв мач ли? Абе много злобичка се е насъбрала май!
И какво точно повлия съдията? Може би съдията беше виновен, че Славия нямнаха една качествена атака след 60 минута?
Същия съдия изтърва мача и в двете посоки, защо не коментираш спорните неща и в наш ущърб или левскарските ти пориви рти пречат?

Това , че не сме играли добре не значи , че е нямало дузпа за нас бе , що за смешна логика ... Да не говорим , че при бързо изравняване въобще не се знаеше накъде ще отиде мача ;) Не казвам , че сме били перфектни - напротив , Генев провали тотално отбора ни , но бяхме ощетени повече от вас , уникално неравенство при показване на картоните също ...
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 окт 2010 17:04

PFC Litex написа:Треньора на Черно море преди малко му показаха положението и човека каза, да има игра с ръка, това е дузпа, питайте съдията защо не е дал, аз не мога да отговоря.

Е, как д акаже друго, то тя е видна!
И виж разликата опт нашия треньор и Велев" играча на Черно Море умишлено се удря в Дениран" :mrgreen: Не е исатина и един мърмот завива шоколада в станиол!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 окт 2010 17:05

Ще доживеем ли мач в България след който да коментираме играта на двата отбора,а не съдията :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 окт 2010 17:08

blue avalanche написа:
MORSKI написа:

Значи ако нямаш атака след 60мин.-никаква дузпа!Така ли? Нищо,че дузпата беше първото полувреме!И къде пише,че всеки отбор трябва 90мин. да атакува?Щото вашите,пък,се скъсаха да нападат(до 60мин.)!

Абе ти какви неща говориш? Изобщо четеш ли постовете или само целиш изява и заяждане?
Да съм отрекъл дузпата?
Просто не тя е виновна за загубата на Славия!
Дузпа и за нас не се свири! Нарушения груби имаше и от двете страни!
Ама ти тези неща защо не ги коментиташ?
Май не ти е удобно и търсиш само провокация?
Ами къде пишело, че 90 минути трябва да атакува ли, ами вие след мача с с Черноморец едва ли не ги разпънахте, че само 70 минути играели и след 70 тата лежали, сега друга песен пеете., а?
Ами щом не играят 90 минути те са си виновни тогава!
един мач не трае 60 минути доколкото знам, а 90!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 17:08

Вторият Червен картон не влияе на мача, нарушение има, падна си гол, това че Дениран е изгонен не се отразява по никакъв начин.

Най-грозното нещо е да се свири на компенсации, има си дузпа за Славия - свириш, има дузпа за Черно море - свириш, толкова ли е трудно не мога да разбера.
MORSKI написа:
niki87 написа:Ще доживеем ли мач в България след който да коментираме играта на двата отбора,а не съдията :roll:

КОгато един съдия става главна фигура е нормално да се коментира, ако се бе справил с мача никой няма му обърне внимание.

Определението и те са хора и те грешат лично аз не ги приемам, това им е работа за което получават пари и са длъжни да са кадърни ако не ли не, да си ходят.

Един хирург ако направи 20 неуспешни операции и след това има странични трайни последици, ще го оправдае ли фразата и те са хора и те грешат?
Последна промяна от PFC Litex на 17 окт 2010 17:10, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 окт 2010 17:09

niki87 написа:Ще доживеем ли мач в България след който да коментираме играта на двата отбора,а не съдията :roll:

+1 Добър мач стана! Аз го гледах синтерес през цялото време...

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 17 окт 2010 17:09

Има ли дузпа за Славия - има.
Има ли дузпа за Черно Море + втори жълт картон - има.

Явно и двата отбора са ощетени.
Коментирайте играта на отборите, а не слабия (страхлив) съдия.

Върни се в “Черно море”