BaLoN написа:CristianoRonaldoo написа:BaLoN написа:Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ...така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ !!!
НЕ! Не мога. Опази ме боже. Шеридън бил по - добър от Дембеле. Убий ме, моля те.
Че кой е па тоя Дембеле бе ? Един Късметлия който вкара на слабите отбори голове и 1 гол на нас който беше след явно негово нарушение и подарак от страна на съдията ( "Да живее синьото БФС" нали ) ... осъзнаи се бе !!!
А Шеридън на кои отбори вкара голове?
" не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч."
Задължително ли е да стреля извън наказателното поле?Не съм чел такъв учебник.