Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа

Мнениеот BPFC1912 » 26 сеп 2010 22:32

nikullas написа:
antonzzzz написа:
shamana1912 написа:Ако погледнем на мача от добрата страна-днес увеличихме преднината на върха с 1 точка.Нафтата тук също ще бере ядове,ако Гигант играят толкова мотивирано.За нас остава да си направим изводите след този мач.

Според мен нафтата ще си вземе без проблеми 3 точки от Съединение. Местният васал е върл антиботевист и ще си свали гащите.

много ясно,че е така.защо си мислиш,че беше тоя цирк с това къде ще се играе мача.и тая организация с циганските оркестри и агитка на съединение.как виждате мангал да даде 3 лева за мач при положение,че не играе локото.срещу марица ще е същата работа.просто много хора ги е яд на това което започна да се прави в Ботев

Нека не говорим предварително.Помните че и след мача с Димитровград говорихме че ще легнат на нафтата , но димитвровградчани си играха и направиха равен.Между другото това е добре че всеки скача здраво срещу нас. Така футболистите ще свикнат да излизат за битка , а и ще можем да видим слабите ни страни , които в движение ще трябва да се изчистват.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 сеп 2010 22:34

Пишете по темата.Напълно нормално беше някои наши потребители да "излеят яда си" за неправомерните банове които са получили.Няма смисъл да дъвчем едно и също.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 26 сеп 2010 22:36

Квото и да си говорим, този Х си беше съвсем на време. Да се стягат и да не забравят, че футболът е игра, в която можеш и да загубиш.

Не мисля, че бяха уморени - просто яко подцениха Гигант и се опариха. Селяните много търчаха, с голяма злоба играха - ОК, така трябва. На нас ни трябват такива мачове - не щем примадони.

Продължаваме напред и това е!
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Зулум Свински
Контакти:

Мнениеот Зулум Свински » 26 сеп 2010 22:47

Малко видео от къра в Съединение - http://www.youtube.com/watch?v=rDwggJhXyVg ...Ужасен кър , крави до стадиона ,горено стърнище върху земен насип ,вместо трибуна... Традиционно яка жълта подкрепа от поне 2000 канара , зурни , тъпани и маанета от селяните... 8-) Много слаба игра на нашите. Единственият на ниво беше Рахов.

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 26 сеп 2010 23:01

Alternative написа:Няма смисъл да дъвчем едно и също.

Е, а де?

Изображение
Последна промяна от usta6a на 26 сеп 2010 23:20, променено общо 1 път.
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 26 сеп 2010 23:06

usta6a написа:Квото и да си говорим, този Х си беше съвсем на време. Да се стягат и да не забравят, че футболът е игра, в която можеш и да загубиш.

Не мисля, че бяха уморени - просто яко подцениха Гигант и се опариха. Селяните много търчаха, с голяма злоба играха - ОК, така трябва. На нас ни трябват такива мачове - не щем примадони.

Продължаваме напред и това е!

Познавам човек който се занимава с отбора на гигант и по негови думи имат добри играчи . След тези думи имах съмнение че ще вземем мача с оглед пропуските пред гола до сега на нашите момчета особено Пльоко .Така и стана - май ще треперим с арда , созопол и ботев (г) .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 26 сеп 2010 23:15

Жалко за загубените две точки и слабата игра.Радващото е,че конкурентите ни губят точки.Нахъсаната игра на домакините не ме учудва,все пак и в Съединение има юноши на Ботев,които искат да се доказват че имат място в родният си отбор,а не само избранниците на Бакалов.
Тепърва ще идват тежките мачове срещу отборите от първата половина на класирането в групата и нека Бакалов сложи точните хора по постове с оглед на техните футболни качества.
Една или две такива грешни стъпки,като деншната могат да се окажат фатални,така че редом с футболистите да се стяга й Бакалов.
Борбата не два фронта нека не е оправдание.Все пак в отбора извън контузените има футболисти с качества като Недко Миленов,братята Байреви, Учиков,Кръстев и Курдов които са далеч над нивото на Б и В футболната ни група.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 сеп 2010 23:32

toni petrov написа:Жалко за загубените две точки и слабата игра.Радващото е,че конкурентите ни губят точки.Нахъсаната игра на домакините не ме учудва,все пак и в Съединение има юноши на Ботев,които искат да се доказват че имат място в родният си отбор,а не само избранниците на Бакалов.
Тепърва ще идват тежките мачове срещу отборите от първата половина на класирането в групата и нека Бакалов сложи точните хора по постове с оглед на техните футболни качества.
Една или две такива грешни стъпки,като деншната могат да се окажат фатални,така че редом с футболистите да се стяга й Бакалов.
Борбата не два фронта нека не е оправдание.Все пак в отбора извън контузените има футболисти с качества като Недко Миленов,братята Байреви, Учиков,Кръстев и Курдов които са далеч над нивото на Б и В футболната ни група.

Тони, бях сигурен че ще пишеш днес. Защо не пишеш когато мажем. В 10 поредни победи се обади само когато биехме трудно или със слаба игра. Не ме учудва поста ти днес. Ти си най-дребната душица. Дерзай за загубените точки, защото в момента неистово се радваш, че имаш повод да всяваш раздор. Дерзай приятелю.
ИзображениеИзображение

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 26 сеп 2010 23:46

Kogato пишеш такива малоумщини "От рода не виждам по-далеч от носа си",не виждам с какво право ме наричаш приятел,пък дори То и да ти знам името и да те познавам.

Върни се в “Ботев”